Ben beğenmiştim daha zamanı gelmedi. Bence keşfedilmemişlerden biri o.elay göktürk nasıl baktımıs olan var mı?
elay göktürk nasıl baktımıs olan var mı?
arkadaşlar ben evleneceğin kişinin karışamayacagımız kader olduğuna canı gönülden inanıyorum çünkü bu hayatta meslek edinmek veya bir işe girmek gibi değil hayatta gönül işleri dışında herşey maddi bir çabaya bağlı hatta büyük oranda maddi çabana bağlı çalışırsan allah sana veriyor ancak gönül işlerinde sen 4 4 lük olsan hatta bunu o bile kabul etse Aşık olması sana tamamen Allahın elinde çünkü kalpler Allahın elinde.. sen hergun ona yemek yapsan onu aldatmasan gözünün içine baksan veya kafanda kursan ağırdan alsan onu koştursan vs her ne yaparsan yap eğer kaderinde yazılı değilse bir türlü sonuca bağlanmıyor.Eminim ki burda böyle düşünen tek kişi ben değilimdir..bazen aldatmalar oluyor neler neler yaşıyolar ayrılmıyolar bişekilde birleşiyolar bazende incir çekirdiğini doldurmayacak şeylerden bitiyor..Oyuzden aslında çok da üzülüp takılmamak gerekiyor metanetle yolumuza gitmemiz gerekiyor keşke biraz daha tevekkül edebilsek en azından kendi adıma diyim keşke daha sakin kalabilsem okadar üzülmesem perişan olmasamkesinlikle pembeci ama hayat bu dedigide olabilir bu arada kendi falimdan bahsetmiyorum
insan kötü olunca vallahi atiyor iste
Bahsetigim sey bu
Kiminle Evleneceğin ezelde muayyen olup, hiçbir surette değişmez hatta,
Ashab-ı Kiram’dan bir zatın Peygamber Efendimiz’e (Aleyhisselatü Vesselam) :
“Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun.” demesi uzerine:
“Eğer sana, İsrafil, Mikail, Cebrail, ve Hamele-i Arş, (A.S.) dua etse, aralarında Ben de bulunsam, gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin.” diyerek bu hakikate işaret etmiştir.
Bak birde bunu buldum:
Kişinin evleneceği insan ezelde bilinip kader planına sokulmuştur. Yani Allah’ın olacağını bildiği bir şey ezelde kaydedilmiş ve zamanı geldiğinde meydana gelecektir veya gelmiştir. “Keşke bununla evlenmeseydim de şununla evlenseydim o zaman daha mutlu olurdum” demek kaderi tenkiddir. Seçim sana aitti ve sen onu seçtiğin için Allah Teala da onu nasip etti..
arkadaşlar baya geri gittim ama yuzuk falının başlangıcını bulamadım rica etsem buraya yazabilir misiniz benim gibi bulamayan arkadaşlara da yardımcı olursunuz
allah razı olsun ya fal baktırmak istediğimde bunu yapayım hatta şuan yapayım:):):)1 alyansı (taşsız düz yüzük de olabilir) su dolu bir su bardağı içine sarkıtıp suya değdirmeden bekletiyorsun. Yüzüğü sarkıtmadan önce şu kişiyle kaç ay veya hafta sonra barışma var diye soruyorsun. Yüzük kaç kez çarparsa sonuç o. Kolu sabit tutup yüzük durana kadar tutman lazım.
Aynı falın kaç yaşında evleneceğim sorusu da oluyor.
Ben bu şekilde biliyorum. Sudan bir yudum içilmeli veya yüzük suya bir kez batırılıp çıkarılmalı diyen arkadaşlar da oldu.
Hesapladigin haftaya daha varmı, çıkarsa bende yapıcam1 alyansı (taşsız düz yüzük de olabilir) su dolu bir su bardağı içine sarkıtıp suya değdirmeden bekletiyorsun. Yüzüğü sarkıtmadan önce şu kişiyle kaç ay veya hafta sonra barışma var diye soruyorsun. Yüzük kaç kez çarparsa sonuç o. Kolu sabit tutup yüzük durana kadar tutman lazım.
Aynı falın kaç yaşında evleneceğim sorusu da oluyor.
Ben bu şekilde biliyorum. Sudan bir yudum içilmeli veya yüzük suya bir kez batırılıp çıkarılmalı diyen arkadaşlar da oldu.
allah razı olsun ya fal baktırmak istediğimde bunu yapayım hatta şuan yapayım:):):)
Hesapladigin haftaya daha varmı, çıkarsa bende yapıcam
Ahaha, boşuna fallara para doktun desene. Adın yüzükcü zehrina ya çıkacakYap bakalım kaç çıkacak :))
Daha var. Zaten fallarda verilen süreyle aynı çıktı
çok ilginçtir ben baktırdım canım ama 2 yıl mı 1 yıl mı onceydı agzım açık kalcak kadar geçmiş bildi hani benim diyen bilemez ama gelecek ve anda 1 tane bişe çıkmadı ben onun başka bir hesabın karavanı olduğunu düşünüyorum cunku sadece geçmiş bildi ve çok saglam bildi hanı bu kadar iyiyse gelecek olmasa da anlık bilirdi bişey diye dusunuyorum hatta sagolsun beni de baya ümitlendirip bekletmiş bir insandır iyi diye inanmıştım onaTelwe ASK3 diye biri var yorumlar cok iyi burdan ona fal baktiran var mi
ya arkadaşlar suan yaptım ama yuzuk kımıldamıyor yani hani başka sorularda sordum ama yüzük hiçbir yere çarpmıyor su bardağı yerine cay bardagı falan mı alsam agzı daha darAhaha, boşuna fallara para doktun desene. Adın yüzükcü zehrina ya çıkacak
Anladım aynı olayi ben de sema da yaşamıştım. Teşekkürler cevap için gönderdim artık fali bakalımçok ilginçtir ben baktırdım canım ama 2 yıl mı 1 yıl mı onceydı agzım açık kalcak kadar geçmiş bildi hani benim diyen bilemez ama gelecek ve anda 1 tane bişe çıkmadı ben onun başka bir hesabın karavanı olduğunu düşünüyorum cunku sadece geçmiş bildi ve çok saglam bildi hanı bu kadar iyiyse gelecek olmasa da anlık bilirdi bişey diye dusunuyorum hatta sagolsun beni de baya ümitlendirip bekletmiş bir insandır iyi diye inanmıştım ona
tuh yetişemedim iade iste ya olmadı çünkü ben cidden aşk 3 e güvenemiyorum yaniAnladım aynı olayi ben de sema da yaşamıştım. Teşekkürler cevap için gönderdim artık fali bakalımümide kapılmadan okurum ben de.
Telwe ASK3 diye biri var yorumlar cok iyi burdan ona fal baktiran var mi
Ahaha, boşuna fallara para doktun desene. Adın yüzükcü zehrina ya çıkacak
ay portakal 3 olabilir ya benim dediğim hatta portakal 3 muydu .. neyse aynı kişiymiş zatenYıllaaaaaar yıllar önce bakıp tırt çıkanlardan
Bu arada ASK3 ve PORTAKAL3 hesabının aynı kişi olduğu çok konuşulmuştu zamanında.
Ay fal da çıkmıyor yüzük de.Elde var sıfır her türlü. Vakit gelse de ümidim yok. Merak duygusunu abarttık ya artık ne duysak atlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?