Binnaz Abla

Kader dedigimiz bizim secimlerimiz zaten. Yani Allah bizim neyi sececegimizi önceden bildigi icin kadar deniliyor ama bende tam olarak bu konularda bilgili degilim. Benim kurs hocam evlenecegin insan degismez ama onu dualarinla degistirebilirsin (huyunu suyunu gibi)

Herseyde bir hayir vardir ben buna inanirim. Bu kötü enerji isine ben inanmiyorum sahsen falcilar zaten bazilari daha fazla para koparma derdinde oldugu icin söyleyebiliyor

aynen sakın takılmayın kötü enerji falan hepsi gelip gecici ve kaderimiz oldugu için yasıyoruz .

Bol dua ve akışı hisset ! :)

Kahve falı için karşı tarafın hislerini görebilen şöyle uçuk fiyatlı olmayan falcı tavsiyeniz var mı

aynen sakın takılmayın kötü enerji falan hepsi gelip gecici ve kaderimiz oldugu için yasıyoruz .

Bol dua ve akışı hisset ! :)

ben Türkiyeye geldigimde Taksimda adini bilmedigim bir falciyi bir deneyim dedim kadin sana kursun dökelim sana bir uygulamaya yapayim bla bla boga burcuyum diyorki zaten burdan kaybetmissin 88liyim yok yildan kaymetmisim haha birde 400 tl fiyat bicti

yalan canım yalan hepsi :) guvenmediğim kimseye bu tarz seyler yaptırmam ters teper allah korusun

Sezgi, Geysu (ama sen geysuyu begenmiyrodun sanirim), Derin arada sirada Yesilcingene :) Nehirde baktirilabiilr

o konuda en iyi sezgi bence , hatta ben nedense ısınamadım diye de yazdım burda sezgi için ama fiyatı da cok iyi durumu da bilmiş yani yalan soyleyemem ki burda herkes cok begeniyr en az begenen benimdir

Kahve falı için karşı tarafın hislerini görebilen şöyle uçuk fiyatlı olmayan falcı tavsiyeniz var mı
Nil güneş derim ben fıyatı uygun bınnazda kahvesı bence cok basarılı.. çıktımı dıceksın 1,2 sey onemsızdı ama yasadım.katınasını begenmemıştım kahvesı kadar.bence net .nehir salla.. biryolınvardakıler uzak dur kım kımdır bellı degıl orada bence.. sezgıye bınnazdaylen cıkmamıştı ama maıl attım bı sans daha dıyıp ocakta yazarım cıkarsa..yeşilçingene adamın karakterını okumuştu ama zamanı var daha

o konuda en iyi sezgi bence , hatta ben nedense ısınamadım diye de yazdım burda sezgi için ama fiyatı da cok iyi durumu da bilmiş yani yalan soyleyemem ki burda herkes cok begeniyr en az begenen benimdir

niye begenmedin ki sen Sezgiyi. Ben cok severim bu aralar bakirasimda var acikcasi. Bana hep farkli bakis acilari sunuyor. Mail yazdim yogun sanirim yada görmedi rahatsiz etmektende cekiniyorum

anda gizem hatun da hiç fena değil gibi, hem de 17 lira. nehir ve sezgi de söylenmiş an için

bu arada ikisine de baktırdım hem geysu hem gizem hatun. aynı kişiler olduğunu düşünmüyorum lafı gelmişken

anda gizem hatun da hiç fena değil gibi, hem de 17 lira. nehir ve sezgi de söylenmiş an için

bu arada ikisine de baktırdım hem geysu hem gizem hatun. aynı kişiler olduğunu düşünmüyorum lafı gelmişken

Nurbanuya baktirdinmi birde nurbanu ve geysu ayni kisi olabilir diye konusulmustu?

Sezgi, Geysu (ama sen geysuyu begenmiyrodun sanirim), Derin arada sirada Yesilcingene :) Nehirde baktirilabiilr

Nehirle nile baktırmıştım. Nehirin daha zamanı var nil de zaten aklında bile değilsin dedi olumsuz konuştu geysuyla gizem hatuna eskiden atmıştım ikisi de tutturamamıştı bana. Derine yıllar önce atmıştım çıkmıştı her dediği. Sezgiyi ben de istiyorum hatta mail attım hesap numarasını falan aldım ama çıkıp para yatırmak zor geliyor dünkü olaydan sonra kendime gelemedim daha yataktan çıkmak bile istemiyorum nehiri tekrar deniyim bari moralimi yerine getirsin azcık

Nurbanuya baktirdinmi birde nurbanu ve geysu ayni kisi olabilir diye konusulmustu?

yok o kadar denemedim

internetten yatır? ben hiç çıkmamıştım doğrudan hesaptan aktarmıştım ona da ekran fotoğrafını yollamıştım

niye begenmedin ki sen Sezgiyi. Ben cok severim bu aralar bakirasimda var acikcasi. Bana hep farkli bakis acilari sunuyor. Mail yazdim yogun sanirim yada görmedi rahatsiz etmektende cekiniyorum

begendimc anım kötü diyemem hatta okudukca daha cok farkettim ki bilmiş acıkcası cok da olumlu konusmus ama nedense enerjim düştü onun falını okurken bilmiyırum garip hissettim ,tamamen hi o yüzden karalamak istemyrm cok iyi bir falcı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…