Kupaasi da biri icin bana"kaderin ama oynayan oynamis" demisti. Iyide kaderim olsa zaten olurdu, demek ki degilmis dedim..
"Derin bu konular ama özetlersek olabilecek birşey bozulmuş Allah akıl fikir vermiş bazı şeyleri bize bırakmış. tercihler kaderimizi değiştirir. Birini öldürüp hapse girmek tercihdir ama bizi birini öldürecek duruma getiren olaylar kaderdir"
Demis. Ben hala bence degilmis diyorum. Keza kaderi kimse bilemez:)
Bende arada kötü enerjiler mi var dedim ki birsürü yorumcu bundanda bahsetti.hemen hem herkes.sonra araştırdım baktım ki kaderde yazılmışsa hiçbir güç değiştiremezmiş.ondan zamana bıraktım.birileri buna sebep olmuşsa iki cihandada yatacak yerleri olmaz sadece bu.ama Kaderimse gitmezdi zaten evlenirdik.dolayısıyla herşey Allahtan deyip kaderime razı geldim.Allahımda bana yardım etti onu unutturdu.vardır bundada hayır elbette.zamanla görecez inşallah
Kader dedigimiz bizim secimlerimiz zaten. Yani Allah bizim neyi sececegimizi önceden bildigi icin kadar deniliyor ama bende tam olarak bu konularda bilgili degilim. Benim kurs hocam evlenecegin insan degismez ama onu dualarinla degistirebilirsin (huyunu suyunu gibi)
Herseyde bir hayir vardir ben buna inanirim. Bu kötü enerji isine ben inanmiyorum sahsen falcilar zaten bazilari daha fazla para koparma derdinde oldugu icin söyleyebiliyor
aynen sakın takılmayın kötü enerji falan hepsi gelip gecici ve kaderimiz oldugu için yasıyoruz .
Bol dua ve akışı hisset ! :)
Kahve falı için karşı tarafın hislerini görebilen şöyle uçuk fiyatlı olmayan falcı tavsiyeniz var mı
Kahve falı için karşı tarafın hislerini görebilen şöyle uçuk fiyatlı olmayan falcı tavsiyeniz var mı
ben Türkiyeye geldigimde Taksimda adini bilmedigim bir falciyi bir deneyim dedim kadin sana kursun dökelim sana bir uygulamaya yapayim bla bla boga burcuyum diyorki zaten burdan kaybetmissin 88liyim yok yildan kaymetmisim hahabirde 400 tl fiyat bicti
Sezgi, Geysu (ama sen geysuyu begenmiyrodun sanirim), Derin arada sirada Yesilcingene :) Nehirde baktirilabiilr
Nil güneş derim ben fıyatı uygun bınnazda kahvesı bence cok basarılı.. çıktımı dıceksın 1,2 sey onemsızdı ama yasadım.katınasını begenmemıştım kahvesı kadar.bence net .nehir salla.. biryolınvardakıler uzak dur kım kımdır bellı degıl orada bence.. sezgıye bınnazdaylen cıkmamıştı ama maıl attım bı sans daha dıyıp ocakta yazarım cıkarsa..yeşilçingene adamın karakterını okumuştu ama zamanı var dahaKahve falı için karşı tarafın hislerini görebilen şöyle uçuk fiyatlı olmayan falcı tavsiyeniz var mı
o konuda en iyi sezgi bence , hatta ben nedense ısınamadım diye de yazdım burda sezgi için ama fiyatı da cok iyi durumu da bilmiş yani yalan soyleyemem ki burda herkes cok begeniyr en az begenen benimdir
anda gizem hatun da hiç fena değil gibi, hem de 17 lira. nehir ve sezgi de söylenmiş an için
bu arada ikisine de baktırdım hem geysu hem gizem hatun. aynı kişiler olduğunu düşünmüyorum lafı gelmişken
sezgi :)
Sezgi, Geysu (ama sen geysuyu begenmiyrodun sanirim), Derin arada sirada Yesilcingene :) Nehirde baktirilabiilr
Nil güneş derim ben fıyatı uygun bınnazda kahvesı bence cok basarılı.. çıktımı dıceksın 1,2 sey onemsızdı ama yasadım.katınasını begenmemıştım kahvesı kadar.bence net .nehir salla.. biryolınvardakıler uzak dur kım kımdır bellı degıl orada bence.. sezgıye bınnazdaylen cıkmamıştı ama maıl attım bı sans daha dıyıp ocakta yazarım cıkarsa..yeşilçingene adamın karakterını okumuştu ama zamanı var daha
anda gizem hatun da hiç fena değil gibi, hem de 17 lira. nehir ve sezgi de söylenmiş an için
bu arada ikisine de baktırdım hem geysu hem gizem hatun. aynı kişiler olduğunu düşünmüyorum lafı gelmişken
Nurbanuya baktirdinmi birde nurbanu ve geysu ayni kisi olabilir diye konusulmustu?
Sezgiyi ben de istiyorum hatta mail attım hesap numarasını falan aldım ama çıkıp para yatırmak zor geliyor dünkü olaydan sonra kendime gelemedim daha yataktan çıkmak bile istemiyorumnehiri tekrar deniyim bari moralimi yerine getirsin azcık
niye begenmedin ki sen Sezgiyi. Ben cok severim bu aralar bakirasimda var acikcasi. Bana hep farkli bakis acilari sunuyor. Mail yazdim yogun sanirim yada görmedi rahatsiz etmektende cekiniyorum
cıktı mı sana peki canım Sezgi ?niye begenmedin ki sen Sezgiyi. Ben cok severim bu aralar bakirasimda var acikcasi. Bana hep farkli bakis acilari sunuyor. Mail yazdim yogun sanirim yada görmedi rahatsiz etmektende cekiniyorum
Annem görmesin diye nakit yatırmak istemiştim kuzumyok o kadar denemedim
internetten yatır? ben hiç çıkmamıştım doğrudan hesaptan aktarmıştım ona da ekran fotoğrafını yollamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?