Binnaz Abla

arkadaşlar 1 çıktı ama ben pek guvenemedim ya elimi kımıldatmayınca çarpmıyor pek zaten ama soruyu sorduktan bisüre sonra kendi kendine hareketlendi bir kere değdi öbür sorularımda da sagolsun carpmadı:)

arkadaşlar 1 çıktı ama ben pek guvenemedim ya elimi kımıldatmayınca çarpmıyor pek zaten ama soruyu sorduktan bisüre sonra kendi kendine hareketlendi bir kere değdi öbür sorularımda da sagolsun carpmadı:)
Evet ilk sarktiginda kimildamiyor sonra suyun enerjisiyle sallanip bardağa carpmaya başlıyor o arada kimildamaman gerek sonra zaten yüzük done done birden de duruyor

Evet ilk sarktiginda kimildamiyor sonra suyun enerjisiyle sallanip bardağa carpmaya başlıyor o arada kimildamaman gerek sonra zaten yüzük done done birden de duruyor
Denedinmi doğru çıkıyor mu harbi.öyleyse falcılara ihtiyaç kalmaz

Denedinmi doğru çıkıyor mu harbi.öyleyse falcılara ihtiyaç kalmaz
Bunu evlilik için yapıyorlar, evli bir kaç arkadaşımla denedik doğru çıkıyor, bende denedim hep aynı yaş çıkıyor ama suan o yaş aralığındayim 5 aydan az bir süre kaldı bende de doğru olmasi için 5 ay içinde evlenmem gerek ama imkanlar dahilinde görünmüyor

ben şimdi anlamadım bu işi, gerçekten 30 yaşında evleneceksen 30 kere çarpıyor mu o o yüzük? nasıl bişi ya bu skldjfls

Kolunu bi yere sabitlersen titremez canım. Kendi hareket ediyor duracağı zamanda dakikalarca da beklesen çarpmadan duruyor çok enteresan

Ben inanmıyorum ama eğlence işte amaaan

Kolunu bi yere sabitlersen titremez canım. Kendi hareket ediyor duracağı zamanda dakikalarca da beklesen çarpmadan duruyor çok enteresan

Ben inanmıyorum ama eğlence işte amaaan

Kızlar bu yüzük falı işi tamamen yalan bana yıllar önce. 24 yas cıkmıstı 30 bitiyor :)

Kızlar bu yüzük falı işi tamamen yalan bana yıllar önce. 24 yas cıkmıstı 30 bitiyor :)

Bana ilk yaptığımdan beri aynı çıkıyor hala erişemedim o yaşa dümdüz durana kadar yapmak lazım.

Bunun bi de çocuğum erkek mi olcak kız mı versiyonu var evliliği bilmem de bu hiç şaşmadı bak düşükleri bile çıkarıyor

ben şimdi anlamadım bu işi, gerçekten 30 yaşında evleneceksen 30 kere çarpıyor mu o o yüzük? nasıl bişi ya bu skldjfls
Çok tuhaf ama çoğu arkadaşımda durdu 17 yaşında evlenen arkadasimda 17 de durdu 34 de evlenen arkadaşa 34 de durdu,

ARKADAŞLAR Derin sanırım mail ile bakıyormuş. Denemediğim az kişiden biri :) Varsa mail adresini alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…