Evet ilk sarktiginda kimildamiyor sonra suyun enerjisiyle sallanip bardağa carpmaya başlıyor o arada kimildamaman gerek sonra zaten yüzük done done birden de duruyorarkadaşlar 1 çıktı ama ben pek guvenemedim ya elimi kımıldatmayınca çarpmıyor pek zaten ama soruyu sorduktan bisüre sonra kendi kendine hareketlendi bir kere değdi öbür sorularımda da sagolsun carpmadı:)
Denedinmi doğru çıkıyor mu harbi.öyleyse falcılara ihtiyaç kalmazEvet ilk sarktiginda kimildamiyor sonra suyun enerjisiyle sallanip bardağa carpmaya başlıyor o arada kimildamaman gerek sonra zaten yüzük done done birden de duruyor
Bunu evlilik için yapıyorlar, evli bir kaç arkadaşımla denedik doğru çıkıyor, bende denedim hep aynı yaş çıkıyor ama suan o yaş aralığındayim 5 aydan az bir süre kaldı bende de doğru olmasi için 5 ay içinde evlenmem gerek ama imkanlar dahilinde görünmüyor
Denedinmi doğru çıkıyor mu harbi.öyleyse falcılara ihtiyaç kalmaz
Bunu evlilik için yapıyorlar, evli bir kaç arkadaşımla denedik doğru çıkıyor, bende denedim hep aynı yaş çıkıyor ama suan o yaş aralığındayim 5 aydan az bir süre kaldı bende de doğru olmasi için 5 ay içinde evlenmem gerek ama imkanlar dahilinde görünmüyor
arkadaşlar 1 çıktı ama ben pek guvenemedim ya elimi kımıldatmayınca çarpmıyor pek zaten ama soruyu sorduktan bisüre sonra kendi kendine hareketlendi bir kere değdi öbür sorularımda da sagolsun carpmadı:)
Kolunu bi yere sabitlersen titremez canım. Kendi hareket ediyor duracağı zamanda dakikalarca da beklesen çarpmadan duruyor çok enteresan
Ben inanmıyorum ama eğlence işte amaaan
Kızlar bu yüzük falı işi tamamen yalan bana yıllar önce. 24 yas cıkmıstı 30 bitiyor :)
Çok tuhaf ama çoğu arkadaşımda durdu 17 yaşında evlenen arkadasimda 17 de durdu 34 de evlenen arkadaşa 34 de durdu,ben şimdi anlamadım bu işi, gerçekten 30 yaşında evleneceksen 30 kere çarpıyor mu o o yüzük? nasıl bişi ya bu skldjfls
ben şimdi anlamadım bu işi, gerçekten 30 yaşında evleneceksen 30 kere çarpıyor mu o o yüzük? nasıl bişi ya bu skldjfls
24 de bir sevgilin oldumu bazen dönüm noktalarında da duruyorKızlar bu yüzük falı işi tamamen yalan bana yıllar önce. 24 yas cıkmıstı 30 bitiyor :)
24 de bir sevgilin oldumu bazen dönüm noktalarında da duruyor
Ile dene ucuna saçını tutup, onun da çözümü varSaçımızı mı uzatalım şimdi yüzük falı için ?
Kuzum deger bnada dondu falıma bakıcak bırazdan kesınlıkle deger cnm ben yasıyorum dedıgını .Medyum selenadan mail gelmiş 40 tl olmuş bide 7 tl hesap havale ücreti 47 değer mi sizce???
Cnm ınternet bankacılıgından kesmıyo para almıyor ucret.atmden yatırmaMedyum selenadan mail gelmiş 40 tl olmuş bide 7 tl hesap havale ücreti 47 değer mi sizce???
internet bankacılığı eft yapıcak bi hesabım yok atm kullanıyorum mecburum...daha ilerde ihtiyacım olursa belki...denerim onuda...Kuzum deger bnada dondu falıma bakıcak bırazdan kesınlıkle deger cnm ben yasıyorum dedıgını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?