Kupaasi da biri icin bana"kaderin ama oynayan oynamis" demisti. Iyide kaderim olsa zaten olurdu, demek ki degilmis dedim..
"Derin bu konular ama özetlersek olabilecek birşey bozulmuş Allah akıl fikir vermiş bazı şeyleri bize bırakmış. tercihler kaderimizi değiştirir. Birini öldürüp hapse girmek tercihdir ama bizi birini öldürecek duruma getiren olaylar kaderdir"
Demis. Ben hala bence degilmis diyorum. Keza kaderi kimse bilemez:)
Katina si daha iyiymiş bunu anladım dün kahve atmistim o da güzel ama katina sanki daha ayrıntılı kahve yüzeysel kalmış.
ben şimdi anlamadım bu işi, gerçekten 30 yaşında evleneceksen 30 kere çarpıyor mu o o yüzük? nasıl bişi ya bu skldjfls
Gelecek henüz bende çıkan olmadı zaten 2 aydır fal baktiriyorum ondan önce hiç fal baktırmadim. Şuan için hüma nin dediği küçük şeyler çıktı diyebilirimyeşil çingene güzel biliyor mu canım anı gelecegi cıktı mı ?
bi kaç defa daha denesene canım aynı sayılar mı cıkacak , üzgünüm ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu fal ki zamanında yapmıstım 24 cıkmıtı 30 bitiyor :) bekARIMevet bana 3 ayri kisi bakti 3undede 30 cikti bu ay 30uma girdim doldurmam icin 1senem var cikarsa yazar imda bnm kiyle evlilik coooooooook mumkunsuzzzzzzzz ama evli arkadslara cikti hatta kuzenim e 2evlilik cikti 2.evliligini de yapti
Kızlar Yeni görülemeyen başladığım biri vardı onla ilgili fal baktırdım, akrepgöz çok iyi 2 vade içinde bunla olcak dedi. Ecem23, sezgi ve geysu çok iyi enerji alamadıklarını hatta başka bir kızın varlığını anlattmışlardı, ki bende şüphelenmiştim başkasıyla da görüştüğünden. Neyse bugün öğrendim varmış başkası :) gerçi sezgi ciddi değil demişti ama whatsuppundaKalpler falan var iletisinde :). Demem o ki sezgi ve hüma ve Ecem an için başkasıyla görüştüğünü bildi
Peki dönmeyecek diyen oldu mu?Sezgi ve hümaya zamanında sayısız fal göndermişimdir dönecek dedikleri adam 1 yıldır başkasıyla evli enerji meselesi demekki bu
Şey başta geysu da demişsiniz geysu da bildi değil mi?Kızlar Yeni görülemeyen başladığım biri vardı onla ilgili fal baktırdım, akrepgöz çok iyi 2 vade içinde bunla olcak dedi. Ecem23, sezgi ve geysu çok iyi enerji alamadıklarını hatta başka bir kızın varlığını anlattmışlardı, ki bende şüphelenmiştim başkasıyla da görüştüğünden. Neyse bugün öğrendim varmış başkası :) gerçi sezgi ciddi değil demişti ama whatsuppundaKalpler falan var iletisinde :). Demem o ki sezgi ve hüma ve Ecem an için başkasıyla görüştüğünü bildi
Dönmeyecek diyen Hira soydan var çok nadir kendisine fal yolluyorum artık.bide azem toprak var biryolunvarda mıydı uzun zamandır online olmuyor ikisi iyiydi çok para verdim ama çıkmadı yani maalesefPeki dönmeyecek diyen oldu mu?
Bana da aynı durum oldu gelcek dediği tarihte adam evlendiSezgi ve hümaya zamanında sayısız fal göndermişimdir dönecek dedikleri adam 1 yıldır başkasıyla evli enerji meselesi demekki bu
7 li ilşki açılımında ilk kartta bayan kartlarından br varsa zaten bu iliski de 3. Kişiyi gösteriyor direk...zor değl yani katinada bunu görmekKızlar Yeni görülemeyen başladığım biri vardı onla ilgili fal baktırdım, akrepgöz çok iyi 2 vade içinde bunla olcak dedi. Ecem23, sezgi ve geysu çok iyi enerji alamadıklarını hatta başka bir kızın varlığını anlattmışlardı, ki bende şüphelenmiştim başkasıyla da görüştüğünden. Neyse bugün öğrendim varmış başkası :) gerçi sezgi ciddi değil demişti ama whatsuppundaKalpler falan var iletisinde :). Demem o ki sezgi ve hüma ve Ecem an için başkasıyla görüştüğünü bildi
ilk kartım selçuksassa7 li ilşki açılımında ilk kartta bayan kartlarından br varsa zaten bu iliski de 3. Kişiyi gösteriyor direk...zor değl yani katinada bunu görmek
ilk kartım selçuksassa
Çoklklkl ıyıkı verdın telınıEyleme bktıranlar. Memnun.mu kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?