Benide çok etkiledi geçmiş ve şu an konusunda sanki benimle yaşıyor gibi anlatmış gelecek icin kısa bi zaman var yazarım çıkıp çıkmadığını.Bencede doğrudur dediğin hisler kuvvetliyse herşey bahane fal şahane durumu oluyor.bakalim beni etkileyen nokta hicbir ilgi vermeden herseyi bilmesi oldu.bence bu sanal fincanda vs cok zor ama iste hisleri olan falci icin zor olmasa gerek
Kizlar fal krizindeyim, 5 kredilik bir oneri lutfen
Kizlar fal krizindeyim, 5 kredilik bir oneri lutfen
madamsalu
Sanırım baktırdı ve memnun kalmadı.
Öncelikle Marple ve Lale1973 ü bu başarılı keşifleri için tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.5krediye bir fal bu kadar doğru ve doyurucu olabilirdi.Gelecek için kısa zaman vermiş yaşayıp gòreceğiz inşallah,ama durum itibariyle kadın beni anlatmış o kadar söyliyim size.Burda hiçbir olayımı açıkça yazmamış biri olarak derim ki kadın gerçekten biliyor,şüphe edilecek herhangi bir durum yok,çünkü yazdıklarını bir Allah birde ben bilebilirdim ve bide o yazmış işte.Özellikle kriz anlarına bire bir Madam Salu....
Ayol kalmadim, bilemedim gariplik bende mi?
Falsepeti demirak a kahve attim. Ani bile bilememis, biraz citlattigim halde, salladikca sallamis.
Bana kimse tutturamiyor galiba, nedir bu arkadas
Ben bu herifi birakip Reiki ye goz koyuyorum su saatten sonra....sizin icin kendimi feda etmeye karar verdim, herkese her gun bedava fal
Beğendim vallaha geçmiş konusunda muhteşemdi,umarım gelecektede aynı şekilde başarılı çıkar.canım beğenmiş olmana çok sevindim inan
Reikide amma kısmetli çıktı ha.Topiğin bütün kızları Reiki nin peşinde.Selinax'lada İzmir'den sevgiler yollamalar falan,bakalım Reiki kime kısmet olacak?Umarım burayı okuyodur çok güzel olur ya..Vallaha bedava fala hayır demem yani.Ben böyle Reiki yi size yönlendirirken adamı ben ayarlıyomuşum.Hahahahahhhahhh...
Ayol kalmadim, bilemedim gariplik bende mi?
Falsepeti demirak a kahve attim. Ani bile bilememis, biraz citlattigim halde, salladikca sallamis.
Bana kimse tutturamiyor galiba, nedir bu arkadas
Ben bu herifi birakip Reiki ye goz koyuyorum su saatten sonra....sizin icin kendimi feda etmeye karar verdim, herkese her gun bedava fal
Reikide amma kısmetli çıktı ha.Topiğin bütün kızları Reiki nin peşinde.Selinax'lada İzmir'den sevgiler yollamalar falan,bakalım Reiki kime kısmet olacak?Umarım burayı okuyodur çok güzel olur ya..Vallaha bedava fala hayır demem yani.Ben böyle Reiki yi size yönlendirirken adamı ben ayarlıyomuşum.Hahahahahhhahhh...
Reiki!Reiki!Reiki!Tezahüratın böylesi sanırım yapılmamıştır,heleki bi falcıya hiç yapılmamıştır.Ayyy kizlar reiki kime kismet olursa olsun kendime kismet olmus kadar sevinirim:)))) reiki artikin bize bedava fal baka...canim reikim yaaaa
Ahahaahh..Ya şöylede yapabiliriz Hoennir i birimiz,Reiki yi birimiz ..Hem iki ayrı isme bedava fal daha kârlı.Reiki bu durumu bilse nasıl güler halimize,"kafayı yemiş bunlar" der eminim.reikinin ağzı iyi laf yapıyor, müşteriyi kendine çekmeyi iyi biliyor. çakaal reiki :76: Ama başarılı yorumcu olmasının da etkisi var tabi.
belli mi olur bakarsın reiki ile senkime niyet kime kısmet
Reiki!Reiki!Reiki!Tezahüratın böylesi sanırım yapılmamıştır,heleki bi falcıya hiç yapılmamıştır.
Ayyy kizlar reiki kime kismet olursa olsun kendime kismet olmus kadar sevinirim:)))) reiki artikin bize bedava fal baka...canim reikim yaaaa
bende baktırdım bilmiom ben bilmişmi bilememiş mi.
olumlu konuşmuş kısa bi zaman vermiş ama inanasım yok.
sanırım boşluktan kaynaklanıyor. boşlukta olunca başkalarına mı kayacaz nedir
Madam saluya baktırdım hatunlar...
Durum analizi oldukça iyiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?