Binnaz Abla

bakalim beni etkileyen nokta hicbir ilgi vermeden herseyi bilmesi oldu.bence bu sanal fincanda vs cok zor ama iste hisleri olan falci icin zor olmasa gerek
Benide çok etkiledi geçmiş ve şu an konusunda sanki benimle yaşıyor gibi anlatmış gelecek icin kısa bi zaman var yazarım çıkıp çıkmadığını.Bencede doğrudur dediğin hisler kuvvetliyse herşey bahane fal şahane durumu oluyor.

Sanırım baktırdı ve memnun kalmadı.

Ayol kalmadim, bilemedim gariplik bende mi?

Falsepeti demirak a kahve attim. Ani bile bilememis, biraz citlattigim halde, salladikca sallamis.

Bana kimse tutturamiyor galiba, nedir bu arkadas

Ben bu herifi birakip Reiki ye goz koyuyorum su saatten sonra....sizin icin kendimi feda etmeye karar verdim, herkese her gun bedava fal

Son düzenleme:

canım beğenmiş olmana çok sevindim inan

Reikide amma kısmetli çıktı ha.Topiğin bütün kızları Reiki nin peşinde.Selinax'lada İzmir'den sevgiler yollamalar falan,bakalım Reiki kime kısmet olacak?Umarım burayı okuyodur çok güzel olur ya..Vallaha bedava fala hayır demem yani.Ben böyle Reiki yi size yönlendirirken adamı ben ayarlıyomuşum.Hahahahahhhahhh...

Ayyy kizlar reiki kime kismet olursa olsun kendime kismet olmus kadar sevinirim:)))) reiki artikin bize bedava fal baka...canim reikim yaaaa

Yalniz degilsin sekercimmm banada cok az tutturabilen bugune kadar malesrf 2 veya 3 kisi oda gecmis ve suanki durum. Gelecegi bekliyorum

reikinin ağzı iyi laf yapıyor, müşteriyi kendine çekmeyi iyi biliyor. çakaal reiki :76: Ama başarılı yorumcu olmasının da etkisi var tabi.

belli mi olur bakarsın reiki ile sen kime niyet kime kısmet

Ayyy kizlar reiki kime kismet olursa olsun kendime kismet olmus kadar sevinirim:)))) reiki artikin bize bedava fal baka...canim reikim yaaaa
Reiki!Reiki!Reiki!Tezahüratın böylesi sanırım yapılmamıştır,heleki bi falcıya hiç yapılmamıştır.

reikinin ağzı iyi laf yapıyor, müşteriyi kendine çekmeyi iyi biliyor. çakaal reiki :76: Ama başarılı yorumcu olmasının da etkisi var tabi.

belli mi olur bakarsın reiki ile sen kime niyet kime kısmet
Ahahaahh..Ya şöylede yapabiliriz Hoennir i birimiz,Reiki yi birimiz ..Hem iki ayrı isme bedava fal daha kârlı.Reiki bu durumu bilse nasıl güler halimize,"kafayı yemiş bunlar" der eminim.

bende baktırdım bilmiom ben bilmişmi bilememiş mi.

olumlu konuşmuş kısa bi zaman vermiş ama inanasım yok.

bende baktırdım bilmiom ben bilmişmi bilememiş mi.

olumlu konuşmuş kısa bi zaman vermiş ama inanasım yok.

Yoksa sevgili madam hepimize mi 1 hafta ile 2 hafta arasi zaman verdi kizlaaarrr hepimiz ayni anda kavusuyoruz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…