tarot gönderdim(( yorum gelince fikirlerimi paylaşacağım şekerlerim
kızlar bişey soracağım telwede ödeme olayını anlamıyorum 5 usd. 5 tl'ye mi tekabul ediyor
Astro çok para çookkk.Astroloji çok ince bir çizgi Cherry m Türkiye 'de gerçek iki astrolog vardır Şenay Yangel ve Yücel Sügen.O yüzden öyle elini sallasan çarpacak kadar insanın astro bakması bana inandırîcı gelmez.Kizlar binnazabla da astroloji de Azra Erden diye bir hanim var. SIddetle tavsiye ederim, soyledikleri sallama degil ve astrolojiye gercekten dayaniyor bence.
Venusamber ve madamsalu benle cok cok alakasiz fal gonderdilerbende mi enerji yok nedir??
Ya kizlar hulya karlidere mi karlitepe mi biri var.nette tarot dersleri veriyor.bana bakarmisin dedim. Skypedan bakarim dedi ama baktirmayacqgim ve baktiramayacagim kadar pahali 400diyor.dogum tarihin saatin dogruysa transitlerine bakarim onumuzdeki bir senen cikar diyor. Nedir bu transit baktirwan var mi? Bana mi laf soktu cok pahali bu seni transit gecer gibi:d
Venusamber ve madamsalu benle cok cok alakasiz fal gonderdilerbende mi enerji yok nedir??
Ya kizlar hulya karlidere mi karlitepe mi biri var.nette tarot dersleri veriyor.bana bakarmisin dedim. Skypedan bakarim dedi ama baktirmayacqgim ve baktiramayacagim kadar pahali 400diyor.dogum tarihin saatin dogruysa transitlerine bakarim onumuzdeki bir senen cikar diyor. Nedir bu transit baktirwan var mi? Bana mi laf soktu cok pahali bu seni transit gecer gibi:d
:))))) 400 lira mı neeeeeeeeeee kızcağızlarım azbucuk hislerim kuvvetlidirrr bana 200 gönderin yarı yarıya anlaşalım:)))) kızz bu falcı kafayı yemiş 400tl=2 tane çizme .400tl=4 defa kuaför. 400tl=4 tane etek.400tl= 4 tane jack viski ..yaşayıp görelim hayırlısı canım ya derim ben olsam
400 vermek akil kari degil zaten bencede :d ama ben o transit lafini kaptim teyzeden.ucuz yollu transite bakan bulabilir miyiz smdi:d
tatlım trannsit dediği astoroloji haritan sitede 25-30 arası bakıyorlar :) teyzemiz transit diyerek süsleme yapmış
Bana guzel bakamamis bence, durumu sallamis. An tespitleri bence dogru degil.Kahve gonderdim.
Cok kisiye guzel bakmis.banada sallama bakti.enerji tipimiz ayni heralde:d tellwede cikan fal var mi sana bende ona gideyim
Bilemedim bu isleri daha:d besiktasta bi deniz bey vardi.4saat kadar fal bakti bana tc kimlikimdeki yanyana rakamlara kadar bilmisti o anaadindan dogum gunundrn bisryler hesaplayip durmustu.ideal meslek iliski uyumu hastalik yaslari falan bisuru sey solemisti.o mu oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?