Binnaz Abla

kızlar bişey soracağım telwede ödeme olayını anlamıyorum 5 usd. 5 tl'ye mi tekabul ediyor

5 dolar, 5 tl ye tekabül etmiyor... kredi kartından ödeme yapınca dolar sistemine geçmişler. Uyanık telwe!! örneğin 1 dolar 2 tl ise, 5 dolar 10 tl yapar. yani senin kredi kartından 10 tl çekilecek

o yüzden mobil ödeme yapmak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Kizlar binnazabla da astroloji de Azra Erden diye bir hanim var. SIddetle tavsiye ederim, soyledikleri sallama degil ve astrolojiye gercekten dayaniyor bence.

mertin dun akşamkı falını gece bıkac kez daha dınledım valla sonuc kartlarım cok olumlu gelmesıne ragmen bana oyle cok olumlu konuşmamış gelecekle alakalıysa boyle gırecegım sıkıntılı zamanları falan cok net bılmiş ama olup olmıycak seylerı bılmıyorum cıkıcakmı cıkmıycakmı gorucez ama yanı mert bence an tespıtınde cok cok basarılı ben bunu gozlemledım

Kizlar binnazabla da astroloji de Azra Erden diye bir hanim var. SIddetle tavsiye ederim, soyledikleri sallama degil ve astrolojiye gercekten dayaniyor bence.
Astro çok para çookkk.Astroloji çok ince bir çizgi Cherry m Türkiye 'de gerçek iki astrolog vardır Şenay Yangel ve Yücel Sügen.O yüzden öyle elini sallasan çarpacak kadar insanın astro bakması bana inandırîcı gelmez.

madamsalu bana bir hafta süre verdi kızlar.
1 haftada olmasa bile kadın aşırı bilmişti bende de.benimkinin kişiliği aramızdaki olayları vs çok şaşırtıcı detayları öyle söyliyim.
katina yollamıştım bende.
çıkarsa yazarım tabiki.
venusamberde 1 hafta demedi ama paraleldi.tek farkları venusamber benimkiyle direk aramıcak karşılaşmalardan sonra devam edicek iletişim dedi.madamsalu o aricak dedi bakalım kim tutturucak
ama aramaz öküz kesin

fal yorumunu okudum arkadaşlar....böyle aman aman şok oldum diyebileceğim bi fal değil çok kısa... tutturabildiği noktalar var an gayet başarlı ancak geçmiş malesef çünkü mutsuz bi ilişki yaşamadım :)) hayatımın en güzel ilşkisiydi:)))) gelecek için 1-2 hafta demiş bekleyip göreces..çıkarsada çıkmazsada paylaşacağım...bu arada bugünlerde benim falcılarla enerjim uyusmamaya başladı en iyisi rezzan abla ve mert yok yok artık ikisinden başka kimseye baktırmayacağım...

Madam salu'nun söyledikleri doğru ama falı çok kısa promosyon fal uzunluğunda :44: neyse söyledikleri çıksın da kısa olması önemli değil

Venusamber ve madamsalu benle cok cok alakasiz fal gonderdilerbende mi enerji yok nedir??

Ya kizlar hulya karlidere mi karlitepe mi biri var.nette tarot dersleri veriyor.bana bakarmisin dedim. Skypedan bakarim dedi ama baktirmayacqgim ve baktiramayacagim kadar pahali 400diyor.dogum tarihin saatin dogruysa transitlerine bakarim onumuzdeki bir senen cikar diyor. Nedir bu transit baktirwan var mi? Bana mi laf soktu cok pahali bu seni transit gecer gibi:d

hadi be 400'e tarot mu bakılır mış!! ben olsam baktırmam o kadar para vericen ya memnun kalmazsan. hem kesene hem psikolojine yazık..transitten kastı 1 yılki astrolojik harita yorumu galiba. illaki astro istersen binnaz ablada 25 tl astro bakan bir sürü kişi var.

hem 25 tl den, 16 kişiye baktırmış olursun

Son düzenleme:
Yok kesinlikle vermem.20tl bile canimi yakiyor fala verince.400 verirsem ohoo.yada vereyim o aciyla adamin acisi aklima gelmez kurtulmus olurum

:))))) 400 lira mı neeeeeeeeeee kızcağızlarım azbucuk hislerim kuvvetlidirrr bana 200 gönderin yarı yarıya anlaşalım:)))) kızz bu falcı kafayı yemiş 400tl=2 tane çizme .400tl=4 defa kuaför. 400tl=4 tane etek.400tl= 4 tane jack viski ..yaşayıp görelim hayırlısı canım ya derim ben olsam

400 vermek akil kari degil zaten bencede :d ama ben o transit lafini kaptim teyzeden.ucuz yollu transite bakan bulabilir miyiz smdi:d

400 vermek akil kari degil zaten bencede :d ama ben o transit lafini kaptim teyzeden.ucuz yollu transite bakan bulabilir miyiz smdi:d

tatlım trannsit dediği astoroloji haritan sitede 25-30 arası bakıyorlar :) teyzemiz transit diyerek süsleme yapmış

Bana guzel bakamamis bence, durumu sallamis. An tespitleri bence dogru degil.Kahve gonderdim.

Son kalan 15 kredimi ne yapsam diye dusunuyorum.Cliviaxx a katina mi, yoksa klothoyagmur + aequitas a birer kahve mi?

Son düzenleme:
tatlım trannsit dediği astoroloji haritan sitede 25-30 arası bakıyorlar :) teyzemiz transit diyerek süsleme yapmış

Bilemedim bu isleri daha:d besiktasta bi deniz bey vardi.4saat kadar fal bakti bana tc kimlikimdeki yanyana rakamlara kadar bilmisti o anaadindan dogum gunundrn bisryler hesaplayip durmustu.ideal meslek iliski uyumu hastalik yaslari falan bisuru sey solemisti.o mu oluyor?

Cok kisiye guzel bakmis.banada sallama bakti.enerji tipimiz ayni heralde:d tellwede cikan fal var mi sana bende ona gideyim

bende kızların tavsiyesi üzerine baktırdım ancak son kararım birdaha telweye benden fal gitmez 10tl kısacık yorum seviyor gelecek malesef üzgünüm...fal alem ve fal sepeti emek veriyor bu işe binnaz abla ve telve kadar rahat bi site görmedim

aynen şekerim hayatında belli olaylar işte hangi aylarda hastalanabilirsin hangi burçtan bi kişiyle evlilik yapabilirsin hangi tariherde şanslısın..netten aç 2014 burc yorumunu oku :)))) aynı şey gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…