Binnaz Abla

Sepette herkes nesibe melek demis.yakalayamadim.ilkay gure attim.cok koti cikti ucbin kisi nasil baktirmis abnlamadm

aynen şekerim hayatında belli olaylar işte hangi aylarda hastalanabilirsin hangi burçtan bi kişiyle evlilik yapabilirsin hangi tariherde şanslısın..netten aç 2014 burc yorumunu oku :)))) aynı şey gibi geliyor bana

Bu dedigim adamda bana bakti uyumunuz yuzde 60 70 dedi.gelir ama biseyler okutmamiz lazin dedi.kactim korkup:d

Cok kisiye guzel bakmis.banada sallama bakti.enerji tipimiz ayni heralde:d tellwede cikan fal var mi sana bende ona gideyim

Klothoyagmur ve kehriban i begendim ben. Adin de olabilir.

Bu arada bu nasil bir nick tir palamut, cok guldum yaaaaa Bu bildigimiz balik olan palamut mu?

Bu heriften hicbir sey anlamadim ben. Cuma gunu manyak manyak davrandi, bugun pismis kelle gibi siritiyor Manyak mi ne?

Son düzenleme:
Bu dedigim adamda bana bakti uyumunuz yuzde 60 70 dedi.gelir ama biseyler okutmamiz lazin dedi.kactim korkup:d

aaaaa sakınn sakın büyümü yaptırcas adamlar dönsün dieee ayyy canım ben olsam bende kaçardım iyi yapmısın

Bana guzel bakamamis bence, durumu sallamis. An tespitleri bence dogru degil.Kahve gonderdim.

Son kalan 15 kredimi ne yapsam diye dusunuyorum.Cliviaxx a katina mi, yoksa klothoyagmur + aequitas a birer kahve mi?

Cok kisiye guzel bakmis.banada sallama bakti.enerji tipimiz ayni heralde:d tellwede cikan fal var mi sana bende ona gideyim

Evet ya ikinize şaşırdım bende bide özgece memnun değildi galiba.Vallaha benim falıma ben şaşırdım cuk oturtmuş.Fal işi belli olmuyor işte.

Ben sana demiştim ama anlık olabilir adamın bu durumu diye...

Evet ya ikinize şaşırdım bende bide özgece memnun değildi galiba.Vallaha benim falıma ben şaşırdım cuk oturtmuş.Fal işi belli olmuyor işte.

aynen şekerimmm olmadı olmadı olmadı gitti....ne olur kı sanki herkeste tek tip enerji olsa

Ben sana demiştim ama anlık olabilir adamın bu durumu diye...

Aslinda alcanzar cim adamin kotu bir ruh halinde olmasi benim daha cok avantajima olacakti, keske surseydi. yardim etmek, umut vermek ayagina tekrar yaklasacaktim Bugunlerde aramiz soguk, bahane bulup sokulacaktim iste yine kelle gibi siritmaya donmus

Benim de komigime gitti nick bulamadim aklima bsy gelmedi palamut vardi yemekte gule gule uye oldum

aynen şekerimmm olmadı olmadı olmadı gitti....ne olur kı sanki herkeste tek tip enerji olsa

Neyse tatlıcım biz fal orucumuza kaldığımız yerden devam ediciğiz,memnun kalmanı çok isterdim moral olurdu sanada ama neylersin başka fallara artık inşallah..

Hee çaktım olayı,sende şöyle de mesela"Ya geçen gün moralin bozuk gibiydi ,şimdi böyle pişmiş kelle gibi sırıtıyosun,ne dengesiz şeysin".Şaka şaka..Ama şakada bi yana seninki galiba gerçekten biraz dengesiz.Sağı solu pek belli olmuyor gibi,en zor insan tipi,Allah yardımcın olsun kardeş..

Valla surekli somurtsa keske. Ben de seni bugunlerde uzgun goruyorum, problem neyse bana soyleyebilirsin ayagiyla aramizdaki sicakligi yeniden bulurdum fena mi

babyster nasilsin canim?

ben çok beğendim marple..
baya bilmiş yani ve çokta özenli.kahve de atsam mı dedim tuttum kendimi:)) katina yollamıştım bu arada.
venusamberden tek farkı burayada yazdım venusamber o aramıcak bir süre görüşmeler olucak ama aramadan karşılaşma tarzı dedi.
madamsula o arıcak bu hafta yüzyüze görüşmeniz var dedi bakalııııııııııııım:)
aramaz bence ama yüzyüze ortamda falan denk gelirsek bilmiyorum.

Valla surekli somurtsa keske. Ben de seni bugunlerde uzgun goruyorum, problem neyse bana soyleyebilirsin ayagiyla aramizdaki sicakligi yeniden bulurdum fena mi

Aslında evet bahanen olurdu ,neyse yine birgün surat asarsa hiç durma o zaman hemen kon tepesine.

Madam Salu yu beğenenler ve beğenmeyenler sanırım hemen hemen eşit sayıda.Bakalım dedikleri cıkacakmı?

Madam Salu yu beğenenler ve beğenmeyenler sanırım hemen hemen eşit sayıda.Bakalım dedikleri cıkacakmı?

bakalim beni etkileyen nokta hicbir ilgi vermeden herseyi bilmesi oldu.bence bu sanal fincanda vs cok zor ama iste hisleri olan falci icin zor olmasa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…