Binnaz Abla

Atart ayyy tatlım yazsana en son kimlerin cıktıgını bize :)
Canım selam bi sureden beri yazmama kararı aldım çikanlar aşk iş genel farklı kişilerin çıktı ama özelden yazayım çünkü içerden ya da dışardan iyi kötü enerjilerin olduğunu düşünürsek sessiz sedasız gelişme oldukça iyi olanlara tekrar tekrar gidiyorum ara verip

peki bildi mi canım sende gelecek an ?
an çok güzeldi ilk falımı baktıralı 2 ay olacak yakında :) süresi yarın doluyor ama çıkarsa eğer gecikme olması çok sıkıntı değil

bakalım bekliyorum çıkar inşallah
bir ara çıkıyormuş gibi oldu ama bi gelişme yok

Bende Humaya eylülde baktırdım, ekim sonu kasım demisti, süre gecti ama takılmıyorum zamana bende. Durum analizi süperdi.

Merhaba hanimlar, yaklasik bir senedir fal deneyimlerim sunlar

Biryolun var da
Fama : ilk zamamlar çok begenmistim, anlik durumu falan çok iyi bilmisti ve sonraki fallarda, ya söylediklerini tekrarliyor ya tamamen tersini söylüyor
Gökay : çok iddiali, bilemiyorum iyi olup olmadigina....zaman dolmadi sayilir
serkan tek : ilk baslarda agzimi açik biraktigi bir fal olmustu....ama son gönderdigim fal tam bir hayal kirikligi
Aylin : çok tatli bir bayan ama bos , patladi bende
sema : masalci ve patladi ;-)
médium su yaman : begendim, gercekçi ve zaman dolmadi
medyum cem : en begendigim o sitede bir fali tamamen çikti

kizlar dün çikan fal haberi yazmistim muratin yolculuklarimi bilmesi bugun ikincisi eklendi ona
egitimin devam etmiyecek demisti ve oluyor
demekki bi falcinin birden fazla soyledigi cikabiliyormus ya...
geriye sevgilim den ayrilmasi kaldi bekliyorum hatta bu gece kavga edicem bakalim

Tellwe de

Selena : beklemede, anlik durumu çooook iyi bilmisti
Yesilçingene : çok sevdim kendisini, çok kibar , ama maalesef hiç bir sey tutmadi
falci alim : kisa bir fal geldi, benim anlik durumu iyi bilmisti ..beklemede
byzmelek : saçma sapin bir hikaye anlatti bana
venceremos : hiiiiiiiç benimle ne yakindan ne uzaktan alakasi olmayan bir faldi )

müge aydın ne sıklıkla giriyor takip edeniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…