Canım selam bi sureden beri yazmama kararı aldım çikanlar aşk iş genel farklı kişilerin çıktı ama özelden yazayım çünkü içerden ya da dışardan iyi kötü enerjilerin olduğunu düşünürsek sessiz sedasız gelişme oldukça iyi olanlara tekrar tekrar gidiyorum ara veripAtart ayyy tatlım yazsana en son kimlerin cıktıgını bize :)
ve hala hümayı denemedin mi kuzu :) ama o 52,5 tlbinnazda 34 liram var. önerebileceğiniz birileri var mı?
nehir nil şevval benna denedim şimdiden söyleyeyim
Kimden bahsediyoruzzz kızlar????? Kım buuOlumluydu evet ilginç bir tablo çizmişti hiç ihtimal vermediğim bir şeydi. Ama aynen öyle bir durum oluştu.
Süreçleri de sonuçları da farklı vermişler :)
herkesin ilk falı en iyisidir bu arada hümanın bana ilk falıydı bu yaa patlar mı acep ?
denedim tabi ki 2 kez :) 52,5 olduğu için önermezsiniz zaten diye düşünerek belirtme gereği duymadımve hala hümayı denemedin mi kuzu :) ama o 52,5 tl
Kimden bahsediyoruzzz kızlar????? Kım buu
peki bildi mi canım sende gelecek an ?denedim tabi ki 2 kez :) 52,5 olduğu için önermezsiniz zaten diye düşünerek belirtme gereği duymadım
an çok güzeldi ilk falımı baktıralı 2 ay olacak yakında :) süresi yarın doluyor ama çıkarsa eğer gecikme olması çok sıkıntı değilpeki bildi mi canım sende gelecek an ?
bir yolun var da kimi onerirsiniz ????
bir yolun var da kimi onerirsiniz ????
Ona bende ılk baktırdıgımda sok oldum bakalım 2. Gecen attım hemen hemen aynıydı.cıkarsa ucarım zairbinnazda peri sel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?