- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Geçen ay baktırdım 7-8 günde geldi falım belli olmuyor pekBir yolun var da ilkay kaç günde yorumluyor ya ??
Hangi sitede kim çıktı hangi fal turu bı yazarsan sevınırımkizlar dün çikan fal haberi yazmistim muratin yolculuklarimi bilmesi bugun ikincisi eklendi ona
egitimin devam etmiyecek demisti ve oluyor
demekki bi falcinin birden fazla soyledigi cikabiliyormus ya...
geriye sevgilim den ayrilmasi kaldi bekliyorum hatta bu gece kavga edicem bakalim
kizlar dün çikan fal haberi yazmistim muratin yolculuklarimi bilmesi bugun ikincisi eklendi ona
egitimin devam etmiyecek demisti ve oluyor
demekki bi falcinin birden fazla soyledigi cikabiliyormus ya...
geriye sevgilim den ayrilmasi kaldi bekliyorum hatta bu gece kavga edicem bakalim
1. Falın tutmuş muydu, sanırım sadece kahve bakiyorduOna bende ılk baktırdıgımda sok oldum bakalım 2. Gecen attım hemen hemen aynıydı.cıkarsa ucarım zair
Aynen katılıyorum dönem sonu geldi tüm okullar için şu an bir okula giriş sınavı falanda yok kazanamadim bi okul desen neyseyahu eğitimin devam etmemesi falcı dedi diye olur mu? çalışıp devam etmek için her zaman fırsat var gerçekten isteyen biri için. lütfen fallara bu kadar bel bağlamayın
Bunların hepsi sana olumsuz mu konustuMerhaba hanimlar, yaklasik bir senedir fal deneyimlerim sunlar
Biryolun var da
Fama : ilk zamamlar çok begenmistim, anlik durumu falan çok iyi bilmisti ve sonraki fallarda, ya söylediklerini tekrarliyor ya tamamen tersini söylüyor
Gökay : çok iddiali, bilemiyorum iyi olup olmadigina....zaman dolmadi sayilir
serkan tek : ilk baslarda agzimi açik biraktigi bir fal olmustu....ama son gönderdigim fal tam bir hayal kirikligi
Aylin : çok tatli bir bayan ama bos , patladi bende
sema : masalci ve patladi ;-)
médium su yaman : begendim, gercekçi ve zaman dolmadi
medyum cem : en begendigim o sitede bir fali tamamen çikti
hepsi ayni sonuç verdi ve patladiBunların hepsi sana olumsuz mu konustu
ay canim, hata oldu mesaj bitirmeden cevapladimBunların hepsi sana olumsuz mu konustu
Hepsi patladı dıyosun cem cıktı dıyosun ben mı yanlış anlıyormhepsi ayni sonuç verdi ve patladi
Sevilaybir yolun var da kimi onerirsiniz ????
Tamam ama bir de su var, kimi falci anda çok iyi mesela ben ilk fal deneyimlerimde ani bilen falciya resmen saldirir ve güvenirdim oysaki hiç te öyle degilmisHerkes en popüler 5 falcıyı yazabilirmi en çok bilen yada tutan isimler kendince böyle takip etmek zor nedenlerinide bir cümle yazarız takip etmek kolay olur.
Herkes en popüler 5 falcıyı yazabilirmi en çok bilen yada tutan isimler kendince böyle takip etmek zor nedenlerinide bir cümle yazarız takip etmek kolay olur.
Kızlar size özeniyorum valla sezgi hüma ne güzel çıkıyor size:)) benim şuan içinde bulunduğum süreci bilen tek bir falcı var o da gizem hatun kendisini çok tebrik ediyorum
ben de hakikaten özeniyorum. özellikle şuraya gelip "süreç dedikleri gibi ilerliyor" demeyi çok isterdim ama kimse bana süreç falan vermiyor, tarih veriyorlar sadece. ha hüma bana bir bahaneyle mesaj atacağını ve o mesajdan beni özlediğini anlayacağımı söylemişti. saçma bir mesaj geldi tamam, onca fal içinden çıktı diyebileceğim tek şey de bu ama eee devamı yok kaldık öylehüma da devamını anlatmamıştı zaten sadece mesajdan bahsetmişti duruyorum ben de öyle…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?