Binnaz Abla

Hangi sitede kim çıktı hangi fal turu bı yazarsan sevınırım

yahu eğitimin devam etmemesi falcı dedi diye olur mu? çalışıp devam etmek için her zaman fırsat var gerçekten isteyen biri için. lütfen fallara bu kadar bel bağlamayın

yahu eğitimin devam etmemesi falcı dedi diye olur mu? çalışıp devam etmek için her zaman fırsat var gerçekten isteyen biri için. lütfen fallara bu kadar bel bağlamayın
Aynen katılıyorum dönem sonu geldi tüm okullar için şu an bir okula giriş sınavı falanda yok kazanamadim bi okul desen neyse

Bunların hepsi sana olumsuz mu konustu

Kızlar kusura bakmayın ama bişey soylicem.eskıden formda konuşurken arada okuyan arklarımız anlasın dıye kımden bahsettıgımızı yazardık yorumcuyu enazından belırtırdık yenı uyeler ozellıkle bı konu acıyo devam edeb konuşma karma çorman ne yazılan soruya cvp gelıyo nede yorumcu adı var.falları gectım artık sohpet edemıyoruz..

Herkes en popüler 5 falcıyı yazabilirmi en çok bilen yada tutan isimler kendince böyle takip etmek zor nedenlerinide bir cümle yazarız takip etmek kolay olur.

Herkes en popüler 5 falcıyı yazabilirmi en çok bilen yada tutan isimler kendince böyle takip etmek zor nedenlerinide bir cümle yazarız takip etmek kolay olur.
Tamam ama bir de su var, kimi falci anda çok iyi mesela ben ilk fal deneyimlerimde ani bilen falciya resmen saldirir ve güvenirdim oysaki hiç te öyle degilmis

benim favorilerim:
medyum cem
medyum su yaman
muge aydin
Kemal devrim

maalesef 4 tane

aslında bunun için şöyle bir konu var: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/

sanıyorum altlarda kaldığı için pek bilgi alınamıyor.

ben yine de kendi ilk beşimi yazayım buraya:

1- sezgi candan: anda ve geçmişte harika. yaşarken biri yanımda otursa ancak bu kadar anlatırdı. gelecek beklemede, fakat süreç dediği gibi ilerliyor. yanına bir kalp koymaktan kendimi alamıyorum açıkçası
2- hüma bal: katinada üstüne tanımıyorum. o da anda harika. beklemede.
3- bir yolun var sema: herkes olumsuz ve kısa olduğunu söylediği için biraz gerilmiştim. ama bana baktığı çok iyi bir yorumdu. dediği ilk şey baktıktan 2 gün sonra oldu yine süresi var, dediği gibi ilerliyor.
4- nehir ateşoğlu: komşu teyze tadında baktığı fal hoşuma gidiyor açıkçası. asla pembeci de değil. dan dun söylüyor. dediği gibi de ilerliyor.
5- şevval erdal: ben kendisine kahve attım. özenli bir yorumdu, katinasıyla da destekliyor sonunda. kendisi de beklemede.

Bir yolun var da ilkay 2 gundur yorumlamadi bende iptal ettim 400 puan var 2 tane fal atabiliriiim kime atsam oneriniz ?? ama dedikleri cikan olsun.

Kızlar size özeniyorum valla sezgi hüma ne güzel çıkıyor size:)) benim şuan içinde bulunduğum süreci bilen tek bir falcı var o da gizem hatun kendisini çok tebrik ediyorum

ah bak onu unuttum. gizem hatun da çok olmayacak ayrıntıyı bilmişti benim için, o da çok başarılı. hatta şevvalle ikisi benim gözümde kapışır :)

bana da onu öneren masalkizi- idi :) sağolsun tekrar

ben de hakikaten özeniyorum. özellikle şuraya gelip "süreç dedikleri gibi ilerliyor" demeyi çok isterdim ama kimse bana süreç falan vermiyor, tarih veriyorlar sadece. ha hüma bana bir bahaneyle mesaj atacağını ve o mesajdan beni özlediğini anlayacağımı söylemişti. saçma bir mesaj geldi tamam, onca fal içinden çıktı diyebileceğim tek şey de bu ama eee devamı yok kaldık öyle hüma da devamını anlatmamıştı zaten sadece mesajdan bahsetmişti duruyorum ben de öyle…

ah ben de çıktı/çıkmadı yazabilmeyi isterdim ama ilişkim o kadar arapsaçına döndü ki bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…