- 11 Kasım 2016
- 42
- 7
- 1
- 33
bir yolun var icin oneriii ??
Sevilay
aslında bunun için şöyle bir konu var: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/
sanıyorum altlarda kaldığı için pek bilgi alınamıyor.
ben yine de kendi ilk beşimi yazayım buraya:
1- sezgi candan: anda ve geçmişte harika. yaşarken biri yanımda otursa ancak bu kadar anlatırdı. gelecek beklemede, fakat süreç dediği gibi ilerliyor. yanına bir kalp koymaktan kendimi alamıyorum açıkçası
2- hüma bal: katinada üstüne tanımıyorum. o da anda harika. beklemede.
3- bir yolun var sema: herkes olumsuz ve kısa olduğunu söylediği için biraz gerilmiştim. ama bana baktığı çok iyi bir yorumdu. dediği ilk şey baktıktan 2 gün sonra olduyine süresi var, dediği gibi ilerliyor.
4- nehir ateşoğlu: komşu teyze tadında baktığı fal hoşuma gidiyor açıkçası. asla pembeci de değil. dan dun söylüyor. dediği gibi de ilerliyor.
5- şevval erdal: ben kendisine kahve attım. özenli bir yorumdu, katinasıyla da destekliyor sonunda. kendisi de beklemede.
Bence küb ilyası kaptıküb naptı acaba hümayı yakaladı mı? ilyasla tanıştı mı? hüma ilyasla evlendirdi mi? kafamda deli sorular
Tamam ama bir de su var, kimi falci anda çok iyi mesela ben ilk fal deneyimlerimde ani bilen falciya resmen saldirir ve güvenirdim oysaki hiç te öyle degilmis
benim favorilerim:
medyum cem
medyum su yaman
muge aydin
Kemal devrim
maalesef 4 tane
tatlım gizemi bulsak belki bize de bilecek ama girmiyor ki? kac defa kontrol ettim yok girmiyo hatun..Kızlar size özeniyorum valla sezgi hüma ne güzel çıkıyor size:)) benim şuan içinde bulunduğum süreci bilen tek bir falcı var o da gizem hatun kendisini çok tebrik ediyorum
aslinda beklemede ama......o kadar uzun zamandir beklemede ki ben fazla umut etmiyorum artik.patladi da diyemiyorumbunlar bekleme de mi yoksa cıktı mı canım
falalemGizem Hatun nerede bakıyor?
Sağolfalalem
yahu eğitimin devam etmemesi falcı dedi diye olur mu? çalışıp devam etmek için her zaman fırsat var gerçekten isteyen biri için. lütfen fallara bu kadar bel bağlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?