Binnaz Abla

bir yolun var icin oneriii ??

bu mesajınızın bir öncesindeki ve bir sonraki mesajlar zaten öneri içeriyor :)

Kızlar ben de favori listemi yapayım:
Tellwe- geysu gerçekten en ayrıntılı kişi ve durum analizini yaptı kendisi
Sezgi candan- o da yine aynı şekilde analiz ve an çok güzel
Byv-Sema benimle yaşamış gibi anlatmıştı bugün yine attım ve yine benim de önceden bildiğim gözlemlediğim durumları anlattı anda harika
Tellwe-çingene bu adamı sevmeyen yoktur diye düşünüyorum ben :)

Benden de ilk beş kızlar

1.Hüma Bal:Adamı en az benim kadar tanıyor dedim gelecek henüz cıkmadı anlatımda analizlerde üstüne tanımam kişilik analizleri cok iyi.

2.sezgi candan : olaylarıno kadar iyi anlattı ki ilk basta okudugumda soyledigi seyler normal geldi sonra sok oldum aa dedim ben bu bilgileri vermedim ki o kadar iyi anlattı yani olup biteni

3.sevval erdal: bu kadın kesinlikle güvenilir ve hisleri kuvvetli bence fiyatına göre iyi ve tatlı .

4.benna küçüker : bence cok iyi bi falcı ama cok uzun anlatıyır anlatımı sıkıcı bişiyor mı evet gayet iyi biliyor ama o fiyat hayatta etmez bir de arkadasıma cok kötü bastan savma bi fal yolladı gözümden düştü yine de hisleri kuvvwtli isteyene .

Benden bu kadar kızlar hepsi tarih verdi bekliyorum bakalım .

Madem ortaya atan bendin bende yaziyim;

1)Binnazabla Nil Gunes:Bu kadinin dedigi olayi soyledikten 1 hafta sonra yasadim falinin ilk yarisi cikti ikinci yarisi beklemede .
2)Biryolunvar Ilkay :2014 yilindan beri ara ara atarim dediklerini yasadiklarim cok oldu gecen sene ust uste atinca bilememeye basladi biraktim ara verdim yeni isimleri denedim ama uzun araliklarla atilir gunundeyse tutturdugu oldu.

3)Biryolunvar Serkan:Serkan benim icin anda cok iyi olan bir falci gelecek olan soyledigi vadeler maalesef gecti ama benim dusuncelerim karsi taraf filan 10 numara 5 yildiz biliyor gelecek tuttu diyemiyorum.cikarsa vadesi gecmis olarak belirtirim.
4)Binnazabla Sevval Erdal:Bu kadinda olan durumu sahane bildi verdigi vadelere daha var ama anlatimi cok net keskin ve guzeldi begendim.
5)Fal sepeti Nesibe aha bu ise ilk basladigindan beri baktiranlardanim o zamanlar superdi sonra ust uste baktirinca bilemedikleri oldu ama fiyati arttirdigindan beri atmiyorum ama iyi ve hisli kizdir.Bildikleri oldu .

Bunun disindakilerin bazilari cok kotuydu bazilari cok iyi zamanla gorucegiz .ama binnazdakilerin cogu fazla pembe ve begenmedigim.isimler spesifil olarak begendiklerim bunlar dediklerinden yasadiklarim var ama falllarib tamami degil.

Ya ben de fal sepeti nesibeyi unuttum gerçekten hisli birisi o da çok ilginç detayları yakaladı

Bendeki 5

Sezgilayı okumuş resmen lakin süresi daha gelmedi... dediği gibi ilerliyor hatta tek umudum,

Venüs: bende anı gene okumuştu ben cok begenıyorum onceden dedıgı 1,2 olayı yasadım tarıhıne daha var

Hüma:ben severım karşı tarafın ruhunuu anını varsa ilişki durumu ne olur okurrr dedıgı cıktımı pat dıye hayır ama sonuç dedıgı gıbı oldu gene bozulduk gene olucak dıyor bakalım tarıh vermemış

Nil güneş:co ufak konu dışı bırseyı cıktı esas konu beklemede fıyatı uygun guzel kahve yorumluyor dedıgı cıkarsa yazarım ama cok anlık bıldıgı esas konu dışı seyler oldu.

Asenat kılıç: her ne kadae kendısıı sır olsada eger gelırsr iskanbıll baktırıcamm.en sonı yorumu cıkmadı ama ondan onceki cıkmıştı..son yorumu dedıgı oldu ama ters olduu ( karışıktı yani. Yoklukta ılk 5 imde olabılır

Byv asiye var birde onun da dedıgı gıbı ılerlıyorr..sevval bende patlado hemde nasıllll((( yelilçingene cok ıyı baktı ama sonuç nereye cekersen oraya gıder gorucez...

bunlar bekleme de mi yoksa cıktı mı canım

Kızlar size özeniyorum valla sezgi hüma ne güzel çıkıyor size:)) benim şuan içinde bulunduğum süreci bilen tek bir falcı var o da gizem hatun kendisini çok tebrik ediyorum
tatlım gizemi bulsak belki bize de bilecek ama girmiyor ki? kac defa kontrol ettim yok girmiyo hatun..
:)

Selam kızlar. Bu fal sepeti nesibe nasıldır var mı aranızda baktiran.Forumda arastirdim hakkında iyi yorumlar var ama fiyati pahalı tarot ve katina ya 50 tl ye bakıyor.Var mi baktiran nesibeye kızlar.

aa ilk beşlerimizi yazıyoruz heyoo

buyrun bu da benden

selena: hala oylamada birincidir kendisi. bana falları er ya da gec cıkar. canım benım
sezgi candan: cok guzel bakar fallarındaki hersey cıkmasada bolum bolum cıkmıslıgı vardır. severiz.
sema: zamanları bir bir cıkar.
medyum cem: bu abimizin ilk dedigi komple cıkanlardan
fama. önceleri hep bildi son zamanda bir tane attım beklemedeyim.

yahu eğitimin devam etmemesi falcı dedi diye olur mu? çalışıp devam etmek için her zaman fırsat var gerçekten isteyen biri için. lütfen fallara bu kadar bel bağlamayın

cok haklısında benim durumum calismayla alakali deil egitim gordugum alan kapandı tamamen yizdeyuz dissal sebeplerden istee buyuzden fali cikti diyorum
..siradaki yikimi bekliyorum sevgilimle buyuk kavga ve ayrilik(suan cok iyiyiz)....muptelamurat ama hiccc tavsiye etmem

Kızlar herkese selam. Çok sayfa birikmiş hemen okuyuciiiiiim

Konu dışı olcak ama belki fikriniz vardır diye size sormak istedim.

aynı gün içinde teslimat yapacak güzel bir doğum günü çikolatası göndermek istiyorum.
Şimdi veya sabah erkenden sipariş versem en geç yarın 17:00'ye kadar teslim etmesi lazım. İnternette malum çok site var ama çikolata tadından emin olamıyorum dandik bişey olmasın istiyorum :) Kahve dünyası ne yazık ki istediğim bölgeye aynı gün teslimat yapmıyor yoksa ordan alcaktım.

Siz denediniz mi daha önce böyle bişey?
Var mı öneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…