- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
bu kişi??Ben ve Arkadaşım geçen ay baktırdık keşke daha önce burayı inceleseymişim HARAM olsun ,
100 liraya bakıyor ne isim ne tarih ne orda yazılanlar çıktı
hemen işleme yönlendirdi
300+300+300 üç işlem çıkardı onları yaptırınca net tarih vs görünürmüş
suan ıntegramdakı hesabı aktif facedekini göremiyorum sanırım ben sonrasında doldurunca engelledi
ALLAH bi şekilde çıkaracak o paraları ondan
Akreple boğanın zıt enerjisi çok tutuyor:)))O yüzden boğa burcu ve akrep burcu olanların baktırdıkları falcılar tutarlı gidiyor...Sezgi koç burcu hüma akrep:))ikisiylede olumlu şeyler tutarlı konular yaşadım...Gelecek sonuç beklemede..bugün çok konuştum. biraz susayım
özetle, bazı falcılar çok yetenekli gerçekten. ama geleceği bilemezler buna eminim artık. lütfen kendinizi olumlu-olumsuz harap etmeyin.
ben artık beni eski günlerime kavuşturacak insanın olmasını ümit ediyorum. ecem, emine, fama aynı adamı tarif ettiler. ortak tarifte benim gibi aşk acısı çekmiş, halden anlayacak biri olduğubakalım çıkarsa yazarım
evet güya vergi levhası varmış onu sürüyor öneHera bakım mı yoksa bu kişi??
keşke kaptırmasaydınız çok üzüldüm :/
ama ne güzel ki dolandırıcılar birer birer çıkıyor burda ortaya.
Sezgi varmı ???bunu bılen benım tek umudun o kaldıda her cıktı dıyene soruyorum artıkBu arada iletisimin olmasiyla ve hayatinda biri olmadigini biliyodum zaten oncedende.bu haliyle de famanin sacma sapan gomdugu fal cikmamis oldu ha bi de fal alem de haleh bana iletisim olcak demisti yine senin biseu yapman gerek demisti.ama sonrasindaki surecte olumlu konusmustu baya suan olumlu olan bosey yok arada konusmak var bu.yine de haleh'e haksizlik etmiyim yaziyim.yalniz halehin fali kart uzerinden ilerleyen bir yorumdu kart kart yorumlamisti.bide olumlu sure icin aralik sonrasi demis.bilmiyorum aralik icin yorum yapmamis eger o da cikarsa yazarim.Benim sabrim onun bu davranislarini 1 ay daha goturmez o da ayri
ahhaha evet ters mantık. bana cıkmayan hüma, asenat, kemal devrim, selin imer, müge aydın hatırladıklarım bunlar cnm
Humayla asenatta cikmadi bana, ters mantik tutmadi
canım sen daha iyi bilirsin ama muhtelemen kulpuna uydurmuslardır danısmanlık ücreti falan yazıyordur diye düşünüyorum
ben şikayet ettim canım burası çok büyük bir platform bence okuyan herkes sikayet etse profşil kapanır diye düşünüyorum .
Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?