Binnaz Abla

bu kişi??

Son düzenleyen: Moderatör:
Akreple boğanın zıt enerjisi çok tutuyor:)))O yüzden boğa burcu ve akrep burcu olanların baktırdıkları falcılar tutarlı gidiyor...Sezgi koç burcu hüma akrep:))ikisiylede olumlu şeyler tutarlı konular yaşadım...Gelecek sonuç beklemede..

keşke kaptırmasaydınız çok üzüldüm :/

ama ne güzel ki dolandırıcılar birer birer çıkıyor burda ortaya.

canım ver instagram adresini herkes şikayette bulunsun kübrayı da dolandırmıstı onlar

Çok kişiyi kandımış aynen dediğiniz gibi baktırmak üzereydim son anda vazgeçtim..Haram zıkkım olsun bu tip insanların kazandıkları paralar..Elinde makbuz dekont filan varsa Tüketici haklarına şikayet et canım derim...Yazık az bi rakam değil..

keşke kaptırmasaydınız çok üzüldüm :/

ama ne güzel ki dolandırıcılar birer birer çıkıyor burda ortaya.
Umarım aklım başıma gelir artık uzun süreden sonra töbe etmiştim ve bunuda uzunca incelemden sonra arkadaşımla karar verip baktırdık
şunu bilir hep söylerim kime haram ettimse haksız yere bu alınan parayı ALLAH bı şekilde çıkarttı onlardan
bundan da çıkaracak emınım

Sezgi varmı ???bunu bılen benım tek umudun o kaldıda her cıktı dıyene soruyorum artık

ödemelerden elinizde vardır zaten makbuz/dekont. yazışmalarınız da vardır tahminen. tüketici mahkemesine başvurun zaten hemen sonuçlanıyor, hızlı işler.

ben şikayet ettim canım burası çok büyük bir platform bence okuyan herkes sikayet etse profşil kapanır diye düşünüyorum .

canım sen daha iyi bilirsin ama muhtelemen kulpuna uydurmuslardır danısmanlık ücreti falan yazıyordur diye düşünüyorum

Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
ben şikayet ettim canım burası çok büyük bir platform bence okuyan herkes sikayet etse profşil kapanır diye düşünüyorum .

Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım

size nasıl bir tazminat davası açmayı planlıyormuş acaba? fahiş fiyata yaptığı "işlemleri" nasıl açıklayacakmış

Profili şikayet edelim siz de bu işin peşini bırakmayın. lebara nın söylediği gibi elinizdeki belgelerde gerekli yerlere başvurunuzu yapın. Yaptıkları işin herhangi bir şekilde yasal bir tarafı yok zaten bildiğim kadarıyla. Kimse peşlerine düşmediği için belki de bu kadar rahat dolandırıcılık yapabiliyorlar.

Ettim profili şikayet ve başka ne yapabilirsem yapıcam ama bu dünyada adelet yok yasadıgım seylerden ötürü dıyorum Allah bi şekilde herkese hakettiğini vericek
Diye düşünüyorum

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" diye bir söz var onun can bulmuş hali resmen. Aynen mahkemede görüşelim deseydiniz. Burada hukukçu arkadaşlar var bildiğim kadarıyla onlar daha iyi bilirler tabii ne yapılması gerektiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…