Binnaz Abla

Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
ay kübraya da aynısını yapmsıştı yanlış mı hatırlıyrm nasıl insanlar bunlar

Ya keske yasak olmasada suan bana yazdıklarını şimdi ekran kopyalayıp atsam sözleme atmıs vs Allahından bulsun yaa n

Ya keske yasak olmasada suan bana yazdıklarını şimdi ekran kopyalayıp atsam sözleme atmıs vs Allahından bulsun yaa n

hah onları saklayın işte. onlar süper kanıtlar, bırakın da devam etsin hatta. kendi kuyusunu kazıyor. benim alanım değil tüketici mahkemeleri vs. arkadaşlarıma sordum o yüzden. ama burada alanı olan bir hukukçu mutlaka vardır

Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
Dava açmakla tehdit ediyor ama göz korkutmak için. Elinizdeki mesaj ve yazışmaların, dekontların çıktılarını alıp savcılığa suç duyurusunda bulunun. Dini duyguları istismar etmek ve haksız menfaat sağlamaktan dava açılacaktır. İstediği kadar vergi levham var, sözleşme imzalattım desin. Sizin gibi 10 kişi şikayet etse çıkacak cezalardan yakasını kurtaramaz. Geçen ay işlem yapma vaadiyle para alan 2 sahte medyuma ağır ceza mahkemesinde ceza çıktı. İnstagram hesabı kapansa bile yenisini açacak sonuçta.

haklısınız, artık avukatımla görüşürsünüz demiş en son şuan yazışmaya devam ediyor kendince iki üç bişey öğrenmiş
bende istediğin yere şikayet et dedim

Falcı hera demişken kızlar geçen sene facebook üzerinden ücretsiz toplu dilek çalışması yapmıştık. Bir sürü dileklerimi yazmıştım ama hiç biri kabul olmadı. Kendi duvarında da dilek çalışmalarında olumlu sonuç alanları msj şeklinde paylaşmıştı. Bence o da yalandı. O kadına para kaptırılmaz

Bahsi gecen sayfayi az once sikayet ettim umarım size yaptiklari saygisizligi agir oderler bence pesini birakmayin bu islerin
+
Selena da sırada olanların bi bilgisi var mı yine kayıplarda kendisi?

bir ayda iki eski sevgili normal mi yahu :) bir senedir aramayan adamlar bunlar :):)

Merhabalar hanimlar,
ben artik yeni fala baktirmak istemedigimden dolayi, eski fallarimi dinliyorum.....dûn buraya durumu bilen ve begendigim falcilari yazmistim, YORUMCU FIGEN biryolunvarda, o da anlik durumu çok iyi bilmisti ve bir bey için baktirdim onunla bir gelisme yok dedi, Öylede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…