ay kübraya da aynısını yapmsıştı yanlış mı hatırlıyrm nasıl insanlar bunlarSımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
Ya keske yasak olmasada suan bana yazdıklarını şimdi ekran kopyalayıp atsam sözleme atmıs vs Allahından bulsun yaa n
Dava açmakla tehdit ediyor ama göz korkutmak için. Elinizdeki mesaj ve yazışmaların, dekontların çıktılarını alıp savcılığa suç duyurusunda bulunun. Dini duyguları istismar etmek ve haksız menfaat sağlamaktan dava açılacaktır. İstediği kadar vergi levham var, sözleşme imzalattım desin. Sizin gibi 10 kişi şikayet etse çıkacak cezalardan yakasını kurtaramaz. Geçen ay işlem yapma vaadiyle para alan 2 sahte medyuma ağır ceza mahkemesinde ceza çıktı. İnstagram hesabı kapansa bile yenisini açacak sonuçta.Sımdı yazmıs bana tazmınat davası accakmıs ac dedım bende Allah cıkarcak senden dedım ıstedıgın yere gıt ac aptalmı sanıyosun sen herkesı dedım
şimdi baktım engellemiş ıntegramdan da
yaaa off kızlar bu arada esas oglanı beklerken hep istemedigim eskiler mesaj atmaya basladı dengeleri mi bpzdum ne yaptım off delircem yaa
degil mi yaa hep oyle oluyor nedense anlamadım gitti o da cıkmak üzere canım esaslıktan az kaldı :):)murphy yasaları. Esaslıktan cıkınca o da arar kesin
karman corman kuzu valla tam enerjimi yükseltiyorum bi yerden yiyorum darbeyi hayırlısı bakalımNasılsınız kızlar
yaaa off kızlar bu arada esas oglanı beklerken hep istemedigim eskiler mesaj atmaya basladı dengeleri mi bpzdum ne yaptım off delircem yaa
Benimde öyle biliyosunkarman corman kuzu valla tam enerjimi yükseltiyorum bi yerden yiyorum darbeyi hayırlısı bakalım
Nasılsınız kızlar
O şarlatan kübü de dolandırmıştıne olsun masalkızı bugün de bir şarlatanı ortaya çıkardık, rahatladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?