ooo süpper göz falı.döktürüyor döktürüyor
Ay oda komik be.Retinayamı bakıp yorumluyo iris emi?sadece gozlerinizi gonderiosunuz sanirim:))
yav arkadaşlar madam salu katinada kart anlamlarına hiç değinmemiş bende. şu kart çıktı anlamı şudur gibi. benim sorumdan yola çıkarak fal bakmış gibi. sizde kartlardan hiç bahsetmiş mi?
Ay oda komik be.Retinayamı bakıp yorumluyo iris emi?
nasıl yani baktırdınmı yoksa ,
arkadaşım merak etti baktırdı. gözlerini ben çektim
sonra bir falı geldi. aman aman kız diyor ki yaw bu benim tanıdığım biri olmasın falan
ooo süpper göz falı.döktürüyor döktürüyor
kartlara hiçdeğinmeden arkadaşların dediği gibi kitap sanki bu arada bana hiçsesli yapmadı sesli ricaettiğim halde sizede yazılımı yolladı
kartlara hiçdeğinmeden arkadaşların dediği gibi kitap sanki bu arada bana hiçsesli yapmadı sesli ricaettiğim halde sizede yazılımı yolladı
kesin baktırmak şart oldu gelecekle ilgilide yorum yapmışmı
yav arkadaşlar madam salu katinada kart anlamlarına hiç değinmemiş bende. şu kart çıktı anlamı şudur gibi. benim sorumdan yola çıkarak fal bakmış gibi. sizde kartlardan hiç bahsetmiş mi?
Aa baktırdınmı aaaa?
yok ben baktırmadım, arkadaşa göz attım :)) ama sanki göz falı yorumuda iyi bence.
Yok canım hic karttan bahsetmemiş.Bende hiç sevmem zatwn şu kart şunu diyo bu bunu söylüyo olayını.Direk mevzuya girmiş ama tam girmiş.
resimlerimizi kırpıp gönderelim yok ben kafaya taktım yollayacağım yarın arkadaşlar
Vay başıma geleeeennn.Şimdi bide bunu yapıcam vay halime.Yarın òbür gün göbek deliği falı çıkmasın başımıza çek yolla falan. Ay bilemedim atarım belki .
hııı bu Haleh'te sırf kart anlamlarını sıralayıp durmuş bana. şu şu demek, bu bu demek. Tatmin olamıyorum böyle faldan.
hııı bu Haleh'te sırf kart anlamlarını sıralayıp durmuş bana. şu şu demek, bu bu demek. Tatmin olamıyorum böyle faldan.
bende de şu psikoloji oldu açıkçası kadın hiç kartlardan bahsetmeyince sadece soruma bakarak mantıken birşeyler yazdı diye düşündüm. şüphelendim ne yalan söylüyeyim.
Haleh in falını hatırladığım kadarıyla çok kart anlamına girmemişti tek tek ama benimki tarottu ona katina baktırmadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?