Binnaz Abla

yav arkadaşlar madam salu katinada kart anlamlarına hiç değinmemiş bende. şu kart çıktı anlamı şudur gibi. benim sorumdan yola çıkarak fal bakmış gibi. sizde kartlardan hiç bahsetmiş mi?

kartlara hiçdeğinmeden arkadaşların dediği gibi kitap sanki bu arada bana hiçsesli yapmadı sesli ricaettiğim halde sizede yazılımı yolladı

yav arkadaşlar madam salu katinada kart anlamlarına hiç değinmemiş bende. şu kart çıktı anlamı şudur gibi. benim sorumdan yola çıkarak fal bakmış gibi. sizde kartlardan hiç bahsetmiş mi?

Yok canım hic karttan bahsetmemiş.Bende hiç sevmem zatwn şu kart şunu diyo bu bunu söylüyo olayını.Direk mevzuya girmiş ama tam girmiş.

yok ben baktırmadım, arkadaşa göz attım :)) ama sanki göz falı yorumuda iyi bence.

Vay başıma geleeeennn.Şimdi bide bunu yapıcam vay halime.Yarın òbür gün göbek deliği falı çıkmasın başımıza çek yolla falan. Ay bilemedim atarım belki .

Yok canım hic karttan bahsetmemiş.Bende hiç sevmem zatwn şu kart şunu diyo bu bunu söylüyo olayını.Direk mevzuya girmiş ama tam girmiş.

hııı bu Haleh'te sırf kart anlamlarını sıralayıp durmuş bana. şu şu demek, bu bu demek. Tatmin olamıyorum böyle faldan.

Vay başıma geleeeennn.Şimdi bide bunu yapıcam vay halime.Yarın òbür gün göbek deliği falı çıkmasın başımıza çek yolla falan. Ay bilemedim atarım belki .

çıkar çıkar walla. Fal çeşidi konusunda her an herşeye hazırlıklı olmalıyız.

hııı bu Haleh'te sırf kart anlamlarını sıralayıp durmuş bana. şu şu demek, bu bu demek. Tatmin olamıyorum böyle faldan.

bende de şu psikoloji oldu açıkçası kadın hiç kartlardan bahsetmeyince sadece soruma bakarak mantıken birşeyler yazdı diye düşündüm. şüphelendim ne yalan söylüyeyim.

Haleh in falını hatırladığım kadarıyla çok kart anlamına girmemişti tek tek ama benimki tarottu ona katina baktırmadım ben.

bende de şu psikoloji oldu açıkçası kadın hiç kartlardan bahsetmeyince sadece soruma bakarak mantıken birşeyler yazdı diye düşündüm. şüphelendim ne yalan söylüyeyim.

Yok be kuzum vallaha ilgisi yok.Kart kombinasyonuyla bakılan fal her zaman daha profesyonel işidir inan buna.Tek tek kart yorumu ,açıklamalı, daha işin pişme aşamasında olmak demektir.Onu bende sana yaparım.Esas ustalık diğerinde..

Haleh in falını hatırladığım kadarıyla çok kart anlamına girmemişti tek tek ama benimki tarottu ona katina baktırmadım ben.

yok ya katina değil. katina bakmıyor zaten. tarot ve kahve bakıyor. Ben Tarot baktırmıştım. Ben böyle tek tek anlamlarını söylenen falları sevmiyorum, isterse olumlu konuşsunlar.

Bu reikinin tarotuda böyle. Bu kart çıkmış şudur, budur diyor, ama kitaptan okur gibi kartın anlamını söylemiyor. Birbirleri ile bağlantılı ve hislerinide katarak güzel kombinasyonlu fal bakıyor, reikiciğim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…