iyide katinadaki fallarda yok sanki o kadar yorum katıyorki kartlara baktığımda hiçöyle anlamı yok ben kendimi feda ediyorum bişey olmazsa sende gönderirsin canım
bu nesibe tarot bakarken su enerjisinden yararlandığını söylemişti. ondada mı 3harf var acabaherkesin 3 harfimi var nedir.:44:
ooo..bunun üç harflilerimi vardır diyorsun
Hadi be aman sakata gelmeyelim oyy korktum simdi vazcaydım.
neyseki reikinin üç harflileri yok. Osho Zen tarotu var
Hisler farkilidir. Uc harfli muhabbeti tamamen farklidir. Cok sakat bi olay ben kendimi riske atmam fal icin korkarim. O yuzden su fali goz fali baktirmam...
Canim surdan dolayi biliyorum goz fali ve su fali olayini benim bi kiz arkadasim vardi kizin ucharflileri vardi fal bakardi bir tabak suyun icine murekkep koyardi ve okumaya baslardi arapca biseyler sonra hayatini soylerdi. Veya gozlerinin net oldugu bi foto isterdi yada karsisina kisiyi alirdi arapca biseyler soylerdi yine gozlerini gozlerinden hic ayirmadan yorum yapmaya baslardi. Ayyy korkunc bi kizdi. Bi kere bana goz fali bakmak istedi beni karsisina aldi. Gozlerime bakiyor birbirimize cok yakiniz okumaya basladi yine. O okurken ben dayanamadim bi anda sinirlerim bozuldu aglamaya basladim bagirdim anlamsiz bi sekilde. Hemen terkettim mekabi gittim o gunden beride gorusmem. O yuzden bilgilendirmek istedim kizlar tecrubeliyim bu konuda
Ayyahhahay ay çook güldümm.Bu gecede üç harflilere sardık.
Şöyle yakışıklı tatlı bi falcı bulsakta bigünde ona sarsak.dün reiki, bugün madam salu, bakayım yarın kim çıkar
su falında 3 harf var biliyordumda, o yüzden bende hiç su baktırmam.Ama göz falında bunu bilmiyordum, hani göz falı diyerekten katina tarot açıyo sanmıştım.
ben belkıza su falı baktırdıktan sonra yüzyüze bundan bi,şey olmaz canım
Şöyle yakışıklı tatlı bi falcı bulsakta bigünde ona sarsak.
su falında 3 harf var biliyordumda, o yüzden bende hiç su baktırmam.Ama göz falında bunu bilmiyordum, hani göz falı diyerekten katina tarot açıyo sanmıştım.
Goz falida aynen öyle. Yalniz gecmisinizi ve suanki durumu on numara bilirler...sevgilinizin dusuncelerini v.s yanilmazlar .ancak gelecek pek tuturamazlar. ...
canim ben hic korkmadim goz falindan:))baktirdim guzeldi yine cok benzer seyler soyledi seviyorum ben bu kadini:)))
ay dur gerçekten mi. Benzer yorumlarmıydı, yoksa başka söylediği şeylerde varmıydı. Bu arada ne örüyorsun kazak mı, kime
bu arada Hoennir telveden uzaklaşmış. fal alemde daha çok kazanıyor belliki.
hıı yok walla olsada.
ben sarhoş selime sardım bu aralar. Ne tatlı şeymiş öyle. töve çekti şarap içmeyeceğine yemin etti ablası
cnm bu ara enerjim dusuk oldugundan tek istedigim yalniz kalip orgu ormek kitap okumak ve dunyevi hicbisi dusunmemek aslinda heheh goz fali guzeldi ama bana hep uzun ve cok ozenli bakiyor.yine benzer seyleri soylemis daha ne desin kadin ama bakalim kizlar dua edin
sen ona ne baktırmıştın. nasıl falını beğenmişmiydin ?
Kim canim hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?