çıkar çıkar walla. Fal çeşidi konusunda her an herşeye hazırlıklı olmalıyız.
Yok be kuzum vallaha ilgisi yok.Kart kombinasyonuyla bakılan fal her zaman daha profesyonel işidir inan buna.Tek tek kart yorumu ,açıklamalı, daha işin pişme aşamasında olmak demektir.Onu bende sana yaparım.Esas ustalık diğerinde..
madam salu ve venusamber bana tum falcilarin pabucunu dama attirdi
Az önce Nilmil e bende onu yazdım.Reiki de o yönden iyi işte.Tek kart anlamını bakıpta okumuyo,kombin yapıp söylüyo iş o zaten .Bende hiç sevmem tek kart anlamını.Ay bu arada senin Reikiciğine olan yüksek gerilim hattı halindeki elektriğin daim olsun inşallah.yok ya katina değil. katina bakmıyor zaten. tarot ve kahve bakıyor. Ben Tarot baktırmıştım. Ben böyle tek tek anlamlarını söylenen falları sevmiyorum, isterse olumlu konuşsunlar.
Bu reikinin tarotuda böyle. Bu kart çıkmış şudur, budur diyor, ama kitaptan okur gibi kartın anlamını söylemiyor. Birbirleri ile bağlantılı ve hislerinide katarak güzel kombinasyonlu fal bakıyor, reikiciğim benim.
Evet belli sen yollayacaksın,herhalde arkandaki gözde benimki olacak.
madam salu ve venusamber bana tum falcilarin pabucunu dama attirdi
ya ne kadar güldürdun canım beni ya ,yeni falçıkmış e güzelde aklımızda kalacağına yollayıverelim fiyatta uygun
Az önce Nilmil e bende onu yazdım.Reiki de o yönden iyi işte.Tek kart anlamını bakıpta okumuyo,kombin yapıp söylüyo iş o zaten .Bende hiç sevmem tek kart anlamını.Ay bu arada senin Reikiciğine olan yüksek gerilim hattı halindeki elektriğin daim olsun inşallah.
Ben yarın inşallah yollayacağım sen yarınmı canımcım?
canım sabah göndereceğim ,şimdi bugün katina attık hemen arka arkaya olmasın ben gözleri bu geceden hazırlayayımda hazır olsun
kesin baktırmak şart oldu gelecekle ilgilide yorum yapmışmı
Goz falina kim bakiyor canim. Yalniz göz falina ve su falina herkes bakamaz uc harflileri olanlar bakar. Ama dikkat kizlar bu kadar derdin arasinda birde musallatla ugrasmayalim
Goz falina kim bakiyor canim. Yalniz göz falina ve su falina herkes bakamaz uc harflileri olanlar bakar. Ama dikkat kizlar bu kadar derdin arasinda birde musallatla ugrasmayalim
sanada canııııım.bakalım artık:)
Hakikaten ha çocuk yandı.eğer kız arkadaşı varsa, şu yazılanları görürse. reeeiiikiiiii çabuk fal bakmayı bırakacaksın
Lalecim bak üç harfli falan diyor özgece ben üç buçuk attım biraz bu durumdan.canım sabah göndereceğim ,şimdi bugün katina attık hemen arka arkaya olmasın ben gözleri bu geceden hazırlayayımda hazır olsun
Hakikaten ha çocuk yandı.
Hadi be aman sakata gelmeyelim oyy korktum simdi vazcaydım.
Lalecim bak üç harfli falan diyor özgece ben üç buçuk attım biraz bu durumdan.
Lalecim bak üç harfli falan diyor özgece ben üç buçuk attım biraz bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?