Kub yine uçuşlardasinnıye herkes sessiz huu öğle uykusnamı yattınız tontonlar nerdensız
cnm nasılsın tarottan anlarmısınKub yine uçuşlardasin
Hiç anlamam,cnm nasılsın tarottan anlarmısın
huma sanada cıkmadı demı cnmHiç anlamam,
Dün tekrar hüma konusu konuşuldu bence aç bi oku dün yazılanları. Huma herkese aynı şeyi söylemiş sence tutma olasılığı olabilir mi.huma sanada cıkmadı demı cnm
hepimizi kandrmış küfür etmicem ama neyse ya tutoym kendımı görur o gununu ınıtkam alıcam o karıdanDün tekrar hüma konusu konuşuldu bence aç bi oku dün yazılanları. Huma herkese aynı şeyi söylemiş sence tutma olasılığı olabilir mi.
Evet bana da saçma bir bildirim geldi az önce tıkladım uygulama açılmadı bile sana nasıl birsey geldiBinnaz mobil uygulamasında bana gelen saçma bildirimler size de geldi mi?
aynen banada geldi anlamadım....Binnaz mobil uygulamasında bana gelen saçma bildirimler size de geldi mi?
ne yazıyordu ben uygulamayı sildim ama merak ettim :/Binnaz mobil uygulamasında bana gelen saçma bildirimler size de geldi mi?
valla bende tırstım kart bilgim kayıtlıydıAy ben korktum su an ya. Umarim kart bilgilerimiz diger bilgilerimiz falan alinmaz.
allahın cezası sıte bnada geldi inş çökerler umut tacirleri amimnnnnnnnnnnnnnnnAy ben korktum su an ya. Umarim kart bilgilerimiz diger bilgilerimiz falan alinmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?