Binnaz Abla

'Önceki mesajlarımızda da belirttiğimiz üzere yapılan yorumun ve aldığınız hizmetin ücret iadesi ne yazık ki yapılamamaktadır. Bundan sonraki iade ile ilgili mesajlarınıza geri dönüş yapılmayacaktır. İyi günler dileriz.'

Ne diyeyim ben bu mesaja artık!

hiçbir şey deme. onların anlayacağı dilden konuşalım madem. burayı okuyan çoooook kişi var biliyoruz. ben buraya yazıyorum: falsepetinde fal baktırmayın!

bir de sikayetvar.coma yaz kesinlikle. falsepetinde de yorum yazabildiğin her yere de yaz. siteye üye olmadığım için bilemiyorum düzenini ama silinene kadar gören illa çıkar.

Venus de gelse asla baktirmayacagim ciddiyim en igrendigim sey saygisizlik hadsizlik. Biryolunvar da boyle aynı..

Ben sitenin menü düzeninden, tasarımından hiç hazzetmemiştim. Bu ne biçim site dedim ve üye olduğum an çıktım. Hiç baktırmadım ama "dandik" olduğu belliydi. Burda da 1 falcı hariç (venüs) esamesi okunmaz. lebara'nın dediği gibi burayı okuyan çok. Fal piyasasının nabzını bu topik tutuyor :)))

Bende yazıyorum;

Fal Sepeti'nde fal baktırmayın!

Fal sepeti benim en çok sevdiğim siteydi içlerinde en iyisi derdim ama şu yaptıgı seyle gözümden düştü ...Üzgünüm arkadaşımıza Özür mesajı ve fal İadesi ile dönene kadar ben de fal baktıramayacağım..Yagmurcum kusura bakma seni severdim ama kurunun yanında yaş da yanacak..
onun dışında kızlar benim fikrim onaylarsınız onaylamazsınız ancak ben herhangi bir site ve herhangi bir yorumcu için yapılan ağır olumsuz yorumları da aşırı olumlu yorumları da düşünce özgürlüğü olarak nitelendiriyorum hatta bu aşırılıklara müdahale eden kişiler bana daha abes geliyor herkesin falcıdan beklentisi başka her falcının da yazdıgı yorum baktığı falın kalitesi başka o yüzden isteyen istediğini yapabilir/yazabilir.Beğenmiyorsanız okuyup geçin aa sen ona bunu nasıl dersin demek bence forumun amacına aykırı.

beşiktaştaki hande nerede ? Bari sosyalleşeyim evden çıkayım :) bu arada forumdan gelicek arkadaş varsa beraber gidebiliriz:)

Ihlamurdere caddesinin orada canım haritadan baksan daha rahat anlarsın hatta bi otel var ismini bilmiyorum onun yanındaki merdivenlerden inince hemen köşede dizi sokak o merdivenlerden indiğin sokağın adı.

Bir de mutlaka önceden randevu alman gerekiyor yer bulamıyorsun resmen 2-3 gün önceden almak icap ediyor:)

cafenin adı var mı canım şimdi haritadan bakıcam çok uzun süredir evdeyim fiyatı uygunsa denerim yazarım foruma:))

cafenin adı var mı canım şimdi haritadan bakıcam çok uzun süredir evdeyim fiyatı uygunsa denerim yazarım foruma:))

38'di sanırım. Cafenin adı Mi Cafe, bence de çık bi hava al iki insan gör havan değişsin. Hande'nin enerjisi çok güzel inşallah beğenirsin gidersen:)

yaptıkları çok büyük saygısızlık.2 kere fal baktırmıştım.ikisinde de yüklemeyi yaptım.sistemde görünmedi.masil attım da yarım saat sonra göründü.bu kadar ilgisiz ve duyarsızlar
tatlım başka bir hesaptan döşe bunlara mesajı.aldığım hizmetin karşılığında çiçekleri mi dinleyecektim?hizmet acaba çiçekleri dinlemek mi acaba?Ücreti vermeyin bende size haram ediyorum haksız yere kazandığınız para için de.
Ben de diyorum: Fal sepetinde fal baktırmayın

kızlar içinzide ruya yorumlamayı ve tarot yorumlamayı bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…