Hayır çıkmıyorEvet blackpearl88 yazınca çıkmıyor mu
Black_pearl88 imişHayır çıkmıyor
'Önceki mesajlarımızda da belirttiğimiz üzere yapılan yorumun ve aldığınız hizmetin ücret iadesi ne yazık ki yapılamamaktadır. Bundan sonraki iade ile ilgili mesajlarınıza geri dönüş yapılmayacaktır. İyi günler dileriz.'
Ne diyeyim ben bu mesaja artık!
'Önceki mesajlarımızda da belirttiğimiz üzere yapılan yorumun ve aldığınız hizmetin ücret iadesi ne yazık ki yapılamamaktadır. Bundan sonraki iade ile ilgili mesajlarınıza geri dönüş yapılmayacaktır. İyi günler dileriz.'
beşiktaştaki hande nerede ? Bari sosyalleşeyim evden çıkayım :) bu arada forumdan gelicek arkadaş varsa beraber gidebiliriz:)
cafenin adı var mı canım şimdi haritadan bakıcam çok uzun süredir evdeyim fiyatı uygunsa denerim yazarım foruma:))Ihlamurdere caddesinin orada canım haritadan baksan daha rahat anlarsın hatta bi otel var ismini bilmiyorum köşede hemen onun yanındaki merdivenlerden inince hemen köşede dizi sokak o merdivenlerden indiğin sokağın adı:)
cafenin adı var mı canım şimdi haritadan bakıcam çok uzun süredir evdeyim fiyatı uygunsa denerim yazarım foruma:))
sanki Mİ cafeyi duydum ben dur bakıyım gideyim:)):)38'di sanırım. Cafenin adı Mi Cafe, bence de çık bi hava al iki insan gör havan değişsin. Hande'nin enerjisi çok güzel inşallah beğenirsin gidersen:)
Yaaa küb hoşgeldin özledikkız valla bakıyom cansın sena huma cııktımı knki
beşiktaştaki hande nerede ? Bari sosyalleşeyim evden çıkayım :) bu arada forumdan gelicek arkadaş varsa beraber gidebiliriz:)
slm cnm ben geldımben gelirim:)
slm cnm ben geldım
Büyü olduğunu sanmıyorum çünkü telepatik bağ kuruyorsun canım .kağıda yazmak sadece olayı hızlandırıyormuşbir sürü var hangisi? bunlar büyü gibi şeyler yahu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?