Binnaz Abla

Ay içime mi doğmuş kızlar
ben dün binnaz hesabımı tamamen sildim.ama silinse bile kart uygulamalarına erişilmez inşallah.yani veri tabanlarında kayıtlıysa falan düşünmek istemiyorum.
matrix grubu acı bizeBinnazdaki falcılar fal açsınlar bakalım hacklenme nasıl ortadan kalkar

hangimiz falı cıktı kızlar paragözler allah verıyo işte

sade falla kalsa keşke.vadeler geçti anlattıkları olaylar olmadı cebimize de yazık oldu.Yani dün akşam hümanın evirip çevirip aynı lafları yumurtlamasını düşündüğümden beri sinirden uyuyamadım migrenim tuttu

benim de aklıma hesabı silmek geldi sonra üşendim diye silmedim

Mobil uygulamayı sildiğim için bişey diyemiyorum ama bilgisayardan da binnaz'a girilmiyor.

bu siteye ulaşılamıyor
www.binnaz.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü
diyor

Hümaaaaaaaaa sana laflar hazırladım
şimdi sen burayı bal gibi okuyorsundur.Hani o tavan özgüveninle hakkımdakiler kısmını okuyun diyorsun ya bak ben sana bir düzeltme yapacağım!

Senin yazın;İYİ/KÖTÜ ne görüyorsam söylerim
Benim fikrim:İyiyi pembeye bağlayarak söylerim.kötü söylemiyorum.Tüm sorduğunuz erkeklerle sizi baş göz ediyorum.Açılımım pembe ağırlıklı

iyi kötu ne görüyosa sölermiş laf

arkadaşlar bu hacklenme olayından sonra bende hesabı kapatma kararı aldım bir önceki sayfada bir arkadaş hesabı tamamen kapadım demiş fakat bulamadım nasıl yapıldığını nasıl yapılıyor söyleyebilirmisiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…