Binnaz Abla

Haber ver olur mu çünkü cidden korkuyorum aynı falan çıkacak diye

eveline ben gecen yaz baktirmistim memnun kalmistim kendisinden buradan bir arkadas bana kendi falini gönderdi kesinlikle ayni fal degil kopyala yapistir falan yoktu bizim fallarda

Hahahaah keşke her olumsuz durum altı ay içinde bi başkasını bulup bir de onunla evlenecek kadar kolay atlatılsa
Keşke.3 yıldır fal baktırıyorum belirli aralıklarla şimdiye kadar evlenmiş ve 2,5 - 3 yaşında kızım olmuş olması gerekiyordu

Gitti 35 liram biri beni durdursun eskiye donup fal okumam kolay kolay bugun fallari karistiriken hem odedigim servete canim yandi hemde cok sasirdim seruvene cok once attigim bi fali gordum baskasiyla ilgiliydi tabi ve orda yazan 2 cumleyi okumamisim bile ekim ayinda baskasi giricek mas basi degil servis gibi bsy calistigi is demis ve suan deli gibi ugruna fal atiigim kisinin cafesi var daha onceki fallari cikmamis sanirsam ama buna sasirdim

Gerçekten bende sesli guldum:)) B BASAKZ

Akrepgöze attım geçen sefer 1.5 güb kadar bekledim sıkılıp iptal etmiştim. Geç mi bakıyor kendisi.
Bu arada fala niyet hakkaniyeti baya beğendim ben. Bu zamana kadar kimsenin görmediği şeyi söyledi. Eski işine döneceksin kalabalık bi ortam mağaza havaalanı gibi dedi. Eski iş yerim avm içinde bi ofis baya bi nokta atışı bence. İlişki konusunda da pembe değildi. Adı hiç geçmiyordu özelden bir arkadaş önerdi ben de baktırdım memnun kaldım arkadaşlar çıkar mı çıkmaz mı orasını bilemiyorum tabi

eveline ben gecen yaz baktirmistim memnun kalmistim kendisinden buradan bir arkadas bana kendi falini gönderdi kesinlikle ayni fal degil kopyala yapistir falan yoktu bizim fallarda
Zaten eveline ın günahını almak adına söylemiyorum sadece nazarın falına sevinmiştim copy paste çıktı şimdi buna da dereyi görmeden sevinmek istemiyorum
Keşke.3 yıldır fal baktırıyorum belirli aralıklarla şimdiye kadar evlenmiş ve 2,5 - 3 yaşında kızım olmuş olması gerekiyordu
hahahahaha inşallah çok istediğin biriyle evlenirsin ve çok tatlı bir kızın olur inan vakti hiç önemli değil

hahaha ben de bayılıyorum saçımı katran karasına boyatmaya. Fal enteresan şey ya, birine çıkan diğerine çıkmıyor

tabiki haklisin kac kisi gördük burda kopyala yapistirma yapan. Ya zaten nazarin falini okurken bile cinet gecirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…