tarot attım canımslm cnm eveline'ye ne attın
Sorduğun soruya göre sallıyor. Çoğu zamanda olumsuz konuşur şu an sorduğun kişi için. 6 ayda seni başkasıyla evlendirir. Baktığı fallarda kendisiyle çelişir.Kizlar serkan tek anda nasil sizce
Hahahaah keşke her olumsuz durum altı ay içinde bi başkasını bulup bir de onunla evlenecek kadar kolay atlatılsaSorduğun soruya göre sallıyor. Çoğu zamanda olumsuz konuşur şu an sorduğun kişi için. 6 ayda seni başkasıyla evlendirir. Baktığı fallarda kendisiyle çelişir.
Haber ver olur mu çünkü cidden korkuyorum aynı falan çıkacak diye
Kızlar ya bu arada eveline nın hakkını yemiş gibi olmıyım Diye yazıyorum dün gece bi tekrar okudum da falı bi çok falcıdan kat kat daha iyiymiş. İkisine de aynı anda baktırdığım için çingeneyle kıyaslıyorum çingeneye bin basar bence
Keşke.3 yıldır fal baktırıyorum belirli aralıklarla şimdiye kadar evlenmiş ve 2,5 - 3 yaşında kızım olmuş olması gerekiyorduHahahaah keşke her olumsuz durum altı ay içinde bi başkasını bulup bir de onunla evlenecek kadar kolay atlatılsa
Sesli guldum"BU YIL İÇİNDE DIŞ GÖRÜNÜŞÜNLE İLGİLİ BİR DEĞİŞİKLİK DÜŞÜNECEKSİN VE BUNU DA GERÇEKLEŞTİRECEKSİN CANIM. "
serüvenin tek çıkan cümlesi. Saçımı siyaha boyadım :))))
Zaten eveline ın günahını almak adına söylemiyorum sadece nazarın falına sevinmiştim copy paste çıktı şimdi buna da dereyi görmeden sevinmek istemiyorumeveline ben gecen yaz baktirmistim memnun kalmistim kendisinden buradan bir arkadas bana kendi falini gönderdi kesinlikle ayni fal degil kopyala yapistir falan yoktu bizim fallarda
hahahahaha inşallah çok istediğin biriyle evlenirsin ve çok tatlı bir kızın olur inan vakti hiç önemli değilKeşke.3 yıldır fal baktırıyorum belirli aralıklarla şimdiye kadar evlenmiş ve 2,5 - 3 yaşında kızım olmuş olması gerekiyordu
hahaha ben de bayılıyorum saçımı katran karasına boyatmaya. Fal enteresan şey ya, birine çıkan diğerine çıkmıyor"BU YIL İÇİNDE DIŞ GÖRÜNÜŞÜNLE İLGİLİ BİR DEĞİŞİKLİK DÜŞÜNECEKSİN VE BUNU DA GERÇEKLEŞTİRECEKSİN CANIM. "
serüvenin tek çıkan cümlesi. Saçımı siyaha boyadım :))))
Zaten eveline ın günahını almak adına söylemiyorum sadece nazarın falına sevinmiştim copy paste çıktı şimdi buna da dereyi görmeden sevinmek istemiyorum
hahahahaha inşallah çok istediğin biriyle evlenirsin ve çok tatlı bir kızın olur inan vakti hiç önemli değil
hahaha ben de bayılıyorum saçımı katran karasına boyatmaya. Fal enteresan şey ya, birine çıkan diğerine çıkmıyor
inşallah cikmaz ama dogru soylsdigi cok yer warAy hiç ciddiye alma kahin takılıyor bir halt bildiği yok. Beyaz cep telefonu görür sanki kaç renk ihtimali varmış gibi:))
Beyaz telefon goren kim acabaa banada biri dedi de umarim degildir☺inşallah cikmaz ama dogru soylsdigi cok yer wariki gundur fali okuduk ca moralim dusuyor
Helen Devmen:)Beyaz telefon goren kim acabaa banada biri dedi de umarim degildir☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?