Ayy deme ben saflikta level atladim desenebide sevinmistim telefonum beyaz diye ahhh kiralaydi o telefonda bende yazamasaydim ismi lazim olmayan sahisa☺Helen Devmen:)
yok hayatım o kadın beyaz telefon,siyah araba muhabbeti yapar herkese ve bunlar çok klişe şeyler maalesef fal baktığını bile sanmıyorumAyy deme ben saflikta level atladim desenebide sevinmistim telefonum beyaz diye ahhh kiralaydi o telefonda bende yazamasaydim ismi lazim olmayan sahisa☺
Ahh canim ahhh valla kendime nasil kiziyorum bilemezsin ya.....yok hayatım o kadın beyaz telefon,siyah araba muhabbeti yapar herkese ve bunlar çok klişe şeyler maalesef fal baktığını bile sanmıyorum
mümkün değil o kadının fal bakabildiğine kimse inandıramaz beni. Durumuna "beni soranlar bla bla... " yazarak,duvarına kendi yorum yazarak piyasa kızıştırıyor ancainşallah cikmaz ama dogru soylsdigi cok yer wariki gundur fali okuduk ca moralim dusuyor
Kızma hiç kendine dönem dönem böyle şeyler oluyor gözümüzle gördüğümüz adamları tanıyamıyoruz "no name" insanlara bilmeden fal atmamız çok normalAhh canim ahhh valla kendime nasil kiziyorum bilemezsin ya.....
Canim ozelden mesaj atilmiyo mu sana birsey sorucaktim.Kızma hiç kendine dönem dönem böyle şeyler oluyor gözümüzle gördüğümüz adamları tanıyamıyoruz "no name" insanlara bilmeden fal atmamız çok normal
Ya kizlar valla su 1 haftadir kimi gorsem attim gizem hatun seruven yesilcingene sezgi hepsi duzelicek dedi eveline ama ben adami aradm telefonuma cevap vermedi ya.Gerci bende de var ben ayrildim cunku hangi kafayla yaptim onuda bilmiyorum ya
Evet bildigimi okudum sen fevri davraniyosun sakinles demistin simdi de kendimi ne hale soktumbeni dinlememisin.. ama hersey olacagina variyor, suclama kendini
Evet bildigimi okudum sen fevri davraniyosun sakinles demistin simdi de kendimi ne hale soktum
Oylede ben kendi kendimi rezil ettim bugun yazdim aradm cevap vermedi zaten gayet yuksek olan egosu gayet tavan yapmistir sayemde pismanim dedm acik acikk....olsun canim.. bu dönemde kafani dinlersin biraz.. ne istedigini daha da iyi ögrenmeye baslarsin. keza o da öyle.. hayirlisi olsun. bazen hizli gaza bastigimiz zaman gözümüz bazi seyleri görmeye engel oluyor.. sakin kafayla daha iyi görürsün önünü
Oylede ben kendi kendimi rezil ettim bugun yazdim aradm cevap vermedi zaten gayet yuksek olan egosu gayet tavan yapmistir sayemde pismanim dedm acik acikk....
Ya gizem hatun beni soka soktu acikcasi aslinda bu saydiklarimin hepsi neden oldugunu soylediolan olmus artik... yoluna girer insallah..
iste bazi yorumcularin sorunu ne biliyomusun: sadece düzelecek diyorlar, ama olayin ic yüzünü sana bildirmiyorlar. bu cok sacma.. yorumcu dedigin sorunun nerde ise, oraya odaklanmali. olayi kökünden halletmeli.. düzelecek diyip oyaliyorlar.. bu konuda efsun aksoy'a güvenirim ben, ve sedef celik'e.. pembe tabloyu herkes cizer. bir yorumcu olarak önce bi karakter analizi yapacaksin, sonra konusacaksin.. eski falalem nesli bunu yapmisti bana, simdiki fal sepetindeki umut... benim favorim o acikcasi
Ya gizem hatun beni soka soktu acikcasi aslinda bu saydiklarimin hepsi neden oldugunu soyledi
Koşa koşa gizemhatuna gidiyorum . Göçtüm göçtüm
Ben anladim kadin beyaz rengi seviyo beyaz arabaylaa geziceksiniz dedi bizimkinin arabasida beyazAhh ben nerelere gitsem bide yakalicam diye ne ugrasmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?