Binnaz Abla

Ben anladim kadin beyaz rengi seviyo beyaz arabaylaa geziceksiniz dedi bizimkinin arabasida beyazAhh ben nerelere gitsem bide yakalicam diye ne ugrasmistim

Ayy deme ben saflikta level atladim desenebide sevinmistim telefonum beyaz diye ahhh kiralaydi o telefonda bende yazamasaydim ismi lazim olmayan sahisa☺
yok hayatım o kadın beyaz telefon,siyah araba muhabbeti yapar herkese ve bunlar çok klişe şeyler maalesef fal baktığını bile sanmıyorum

yok hayatım o kadın beyaz telefon,siyah araba muhabbeti yapar herkese ve bunlar çok klişe şeyler maalesef fal baktığını bile sanmıyorum
Ahh canim ahhh valla kendime nasil kiziyorum bilemezsin ya.....

Ya kizlar valla su 1 haftadir kimi gorsem attim gizem hatun seruven yesilcingene sezgi hepsi duzelicek dedi eveline ama ben adami aradm telefonuma cevap vermedi ya.Gerci bende de var ben ayrildim cunku hangi kafayla yaptim onuda bilmiyorum ya

Kızma hiç kendine dönem dönem böyle şeyler oluyor gözümüzle gördüğümüz adamları tanıyamıyoruz "no name" insanlara bilmeden fal atmamız çok normal
Canim ozelden mesaj atilmiyo mu sana birsey sorucaktim.

Ya kizlar valla su 1 haftadir kimi gorsem attim gizem hatun seruven yesilcingene sezgi hepsi duzelicek dedi eveline ama ben adami aradm telefonuma cevap vermedi ya.Gerci bende de var ben ayrildim cunku hangi kafayla yaptim onuda bilmiyorum ya

beni dinlememisin.. ama hersey olacagina variyor, suclama kendini

Evet bildigimi okudum sen fevri davraniyosun sakinles demistin simdi de kendimi ne hale soktum

olsun canim.. bu dönemde kafani dinlersin biraz.. ne istedigini daha da iyi ögrenmeye baslarsin. keza o da öyle.. hayirlisi olsun. bazen hizli gaza bastigimiz zaman gözümüz bazi seyleri görmeye engel oluyor.. sakin kafayla daha iyi görürsün önünü

Oylede ben kendi kendimi rezil ettim bugun yazdim aradm cevap vermedi zaten gayet yuksek olan egosu gayet tavan yapmistir sayemde pismanim dedm acik acikk....

Oylede ben kendi kendimi rezil ettim bugun yazdim aradm cevap vermedi zaten gayet yuksek olan egosu gayet tavan yapmistir sayemde pismanim dedm acik acikk....

olan olmus artik... yoluna girer insallah..

iste bazi yorumcularin sorunu ne biliyomusun: sadece düzelecek diyorlar, ama olayin ic yüzünü sana bildirmiyorlar. bu cok sacma.. yorumcu dedigin sorunun nerde ise, oraya odaklanmali. olayi kökünden halletmeli.. düzelecek diyip oyaliyorlar.. bu konuda efsun aksoy'a güvenirim ben, ve sedef celik'e.. pembe tabloyu herkes cizer. bir yorumcu olarak önce bi karakter analizi yapacaksin, sonra konusacaksin.. eski falalem nesli bunu yapmisti bana, simdiki fal sepetindeki umut... benim favorim o acikcasi

Ya gizem hatun beni soka soktu acikcasi aslinda bu saydiklarimin hepsi neden oldugunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…