evet dogru, gerci ben beklemeden yine ona fal attim. Bana ilk ekim ayinda ocak demisti, ocak ayinda tekrar mart da iletisim görünüyo demisti ama bi yanim tabiki falin cikmasini istiyo inanmamaya da calisiyorum bakalimFalcı taktiği canım önümüzde mart ayı var ondan öyle bi ay sonra yine fal atarız diye:))) taktik bu maalesef...
sesli güldüm aksam aksamSelin İmer benimkin Jack beni Rose gibikayılda gördüğündem beri ciddiye alamıyorum zaten o kadını
Yine su atayım barii yada duru görü duru görüyü meth ediyor bu arada serüveni denedin mi?kitap falı beğeniliyor tellwede kredi öylece duruyorŞöyle söyleyeyim kahve atan arkadaşıma da deli gibi bildi su falı atan arkadaşıma da ama bana tarotta özeniyormuş gibi geldi o kadın bileceği varsa çok önemli değil sanki
Ayyy inanılmaz koptummmmm :)))))))Selin İmer benimkin Jack beni Rose gibikayılda gördüğündem beri ciddiye alamıyorum zaten o kadını
sonunda akrepgozu begenen ciktiŞöyle söyleyeyim kahve atan arkadaşıma da deli gibi bildi su falı atan arkadaşıma da ama bana tarotta özeniyormuş gibi geldi o kadın bileceği varsa çok önemli değil sanki
bilmem ki denerim beğenmezsem çatır çatır iade alırım falcılara acımıyorum artık:))beğenmezsem direk iade...evet dogru, gerci ben beklemeden yine ona fal attim. Bana ilk ekim ayinda ocak demisti, ocak ayinda tekrar mart da iletisim görünüyo demisti ama bi yanim tabiki falin cikmasini istiyo inanmamaya da calisiyorum bakalimayrica biri daha hayatinda gircek demisti boyunu posunu tek erkek cocuk olusunu fln anlatmisti öyle birisiyle de bi ara konusmustum. bana fazla uyduruyo gibi gelmedi bos degil bence
aynen bende öyle yapiyorum artikbilmem ki denerim beğenmezsem çatır çatır iade alırım falcılara acımıyorum artık:))beğenmezsem direk iade...
geçen sene Şubatta atmıştım attığım gün patlamıştı ama beğenenler de çok bar bilemedim şimdi:)Yine su atayım barii yada duru görü duru görüyü meth ediyor bu arada serüveni denedin mi?kitap falı beğeniliyor tellwede kredi öylece duruyor
O zaman bilenler yazsın serüven nasıldır kızlarrrrgeçen sene Şubatta atmıştım attığım gün patlamıştı ama beğenenler de çok bar bilemedim şimdi:)
Küb e bağladım gece gece serüven nasıl kızlarrrrr:)))O zaman bilenler yazsın serüven nasıldır kızlarrrr
7 ay önce baktırmışım... simdi tekrar okudum senin için. Aaaaa bu diyeceğim birsey olmamış... Hiç baktirmadiysan özelden yollarım. Fikrin olsun diye... bir de seruven ile falalem rezzan abla aynı kişi kannatindeyim...O zaman bilenler yazsın serüven nasıldır kızlarrrr
Evet hiç baktırmadım adını çok duydum tellwede baktırılacak kimse yok...geysuyu yada akrepgöze giderim yine... hımm rezzan ablaysa zaten gerek yok onun patlayanı çok...kitap falı hiç samimi gelmiyor nedense ben kahve falından yanayım...7 ay önce baktırmışım... simdi tekrar okudum senin için. Aaaaa bu diyeceğim birsey olmamış... Hiç baktirmadiysan özelden yollarım. Fikrin olsun diye... bir de seruven ile falalem rezzan abla aynı kişi kannatindeyim...
blackpearl de cok övülüyordu, ben de yeni baktirdim. Güzel faldiEvet hiç baktırmadım adını çok duydum tellwede baktırılacak kimse yok...geysuyu yada akrepgöze giderim yine... hımm rezzan ablaysa zaten gerek yok onun patlayanı çok...kitap falı hiç samimi gelmiyor nedense ben kahve falından yanayım...
O da samimi gelmiyor secretcoffee yok bilmem ne:))) akrebe giderim bakalım yine bende...blackpearl de cok övülüyordu, ben de yeni baktirdim. Güzel faldi
Yolladım canım... bence atma gerek yok...Evet hiç baktırmadım adını çok duydum tellwede baktırılacak kimse yok...geysuyu yada akrepgöze giderim yine... hımm rezzan ablaysa zaten gerek yok onun patlayanı çok...kitap falı hiç samimi gelmiyor nedense ben kahve falından yanayım...
bende secret cards baktirmistimO da samimi gelmiyor secretcoffee yok bilmem ne:))) akrebe giderim bakalım yine bende...
Yıldız verdin mi ona 5 yıldız alıp soruyu cevaplar çünkübende secret cards baktirmistimakrepgoz sorulara genellikle gec mi cevap verir? dünden beri sevap bekliyorum
evet verdim neyse yarina kadar bekleyim olmadi bi kendimi hatirlatirim :)Yıldız verdin mi ona 5 yıldız alıp soruyu cevaplar çünkü
Yarın cevaplar o zaman zatenevet verdim neyse yarina kadar bekleyim olmadi bi kendimi hatirlatirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?