Binnaz Abla

Falcı taktiği canım önümüzde mart ayı var ondan öyle bi ay sonra yine fal atarız diye:))) taktik bu maalesef...
evet dogru, gerci ben beklemeden yine ona fal attim. Bana ilk ekim ayinda ocak demisti, ocak ayinda tekrar mart da iletisim görünüyo demisti ama bi yanim tabiki falin cikmasini istiyo inanmamaya da calisiyorum bakalim ayrica biri daha hayatinda gircek demisti boyunu posunu tek erkek cocuk olusunu fln anlatmisti öyle birisiyle de bi ara konusmustum. bana fazla uyduruyo gibi gelmedi bos degil bence

Şöyle söyleyeyim kahve atan arkadaşıma da deli gibi bildi su falı atan arkadaşıma da ama bana tarotta özeniyormuş gibi geldi o kadın bileceği varsa çok önemli değil sanki
Yine su atayım barii yada duru görü duru görüyü meth ediyor bu arada serüveni denedin mi?kitap falı beğeniliyor tellwede kredi öylece duruyor

bilmem ki denerim beğenmezsem çatır çatır iade alırım falcılara acımıyorum artık:))beğenmezsem direk iade...

O zaman bilenler yazsın serüven nasıldır kızlarrrr
7 ay önce baktırmışım... simdi tekrar okudum senin için. Aaaaa bu diyeceğim birsey olmamış... Hiç baktirmadiysan özelden yollarım. Fikrin olsun diye... bir de seruven ile falalem rezzan abla aynı kişi kannatindeyim...

Evet hiç baktırmadım adını çok duydum tellwede baktırılacak kimse yok...geysuyu yada akrepgöze giderim yine... hımm rezzan ablaysa zaten gerek yok onun patlayanı çok...kitap falı hiç samimi gelmiyor nedense ben kahve falından yanayım...

Değil mi ki kadınsın bilmen lazım...
Önce bir boranlardan
Önce bir yoranlardan
Önce bir yalanlardan geçecek,
Alnın akıyla...

Önce yarasıyla
Önce karasıyla
Ve hatta dahasıyla bir aşka
Galip gelecek sol yanın!..

Mutluluk mu sonra...

Gece not bırakalım iyi geceler herkese:))))

blackpearl de cok övülüyordu, ben de yeni baktirdim. Güzel faldi

Yolladım canım... bence atma gerek yok...
Simdi tekrar okuyunca birsey de yokmuş bildiği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…