evt. bende zamanı tutturan cok isim var asenat çok özel gelmedi o yüzden acıkcası.Bir yerden tutturmus yani :))
hayatımda tek bir fal yüzde yüz çıktı dönüp dönüp okurum o da selenanın su falıydı.Sanirim yuzde yuz cikan kimse yok benim icin (henuz :))
En cok tutturanlar Elif Hanzade, Serra Gungoren, Meral Saydam , Sevval Erdal ve Hira Soydan.
Hepsi biraz biseyler bildi :))
evt. bende zamanı tutturan cok isim var asenat çok özel gelmedi o yüzden acıkcası.
Selenaya baktirmistim. Cok uzak seyler soyledi. Nitekim hicbiri olmadi.hayatımda tek bir fal yüzde yüz çıktı dönüp dönüp okurum o da selenanın su falıydı.
bir tek arnisa bahadırı begeniyorum binnazdaBinnaz da begendiklerin var mi? Gelecekte iyi olan
ay insallahinş bu defada dedikleri cıkar sana:)
Ben zaten git demiştim neden gitmedin kiKoşa koşa gizemhatuna gidiyorum . Göçtüm göçtüm
Evet canim faldan sonra aciliyorFalalemde ödeme nasıl oluyo kredi falan göremedim. Fal baktırırken mi ödüyoruz
Olsun bende adım atmıştım benim ki açmıştı alay etmişti sonra koşa koşa geri geldi kendiRezil falan olmamışsın. Eğer aramasaydın içinde kalacaktı.
Saol canim. Asenati bir sure daha yakalayamazsam deniycem Arnisayi :)bir tek arnisa bahadırı begeniyorum binnazda
bence asenat tam bir joker kadın. tutturana ödül gibi
ama bana bilememişti
Bende ikisi de patladiBinnaz da yıllardır yorumcularla iç içeyim ve baktırmadığımda kalmadı sanırım yalnızca Ada Balcı ve Ceren Dernek tek geçerim ikisini. her ikisininde verdiği tarihler ve durum analizleri geçmiş gelecek bağlantısıyla an ve an öngörülerini yaşadım bukadar içten ve sıcak dosttan öte yaklaşan iki tatlı yorumcum diğerlerini salla gitsin bu iki gerçekten yaşam koçu ve terapi gibi..
Binnaz da yıllardır yorumcularla iç içeyim ve baktırmadığımda kalmadı sanırım yalnızca Ada Balcı ve Ceren Dernek tek geçerim ikisini. her ikisininde verdiği tarihler ve durum analizleri geçmiş gelecek bağlantısıyla an ve an öngörülerini yaşadım bukadar içten ve sıcak dosttan öte yaklaşan iki tatlı yorumcum diğerlerini salla gitsin bu iki gerçekten yaşam koçu ve terapi gibi..
Benimki de şimdi geldi ve olumsuz. Adam beni kullanmış alay etmiş dediAkrepgöz ün falı geldi inanılmaz olumsuz bi faldı çok moralim bozuldu ya
Kadına pembeci dediler yön mü değiştirdi bu kadar sert ve olumsuz olmuş bu son fallarda???Benimki de şimdi geldi ve olumsuz. Adam beni kullanmış alay etmiş dedi
Benim şüphelendiğim şeyleri söylemiş aslında. Ben de olumsuz hissediyordum.Kadına pembeci dediler yön mü değiştirdi bu kadar sert ve olumsuz olmuş bu son fallarda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?