şaka mı bu gerçekten şaka mıkızlar bu binnaz iyice fiyatları uçurdu katina falları 72.5 olmuş şaşırdım şok oldum neyapmaya çalışıyolar
Aynen katılıyorum yani zaten çıkmıyor falları bide 70 tl ne demek bence biran önce yaptıkları hatadan dönseler iyi olur yoksa o paraya fal falan baktirilmaz kendimize başka zevk mi bulsak ya bundan sonra yorum yapmayalım Fallara çıkarsa falları puanlama yaparız çıkmazsa basariz sıfırı nede olsa hepsi patlak şeytan diyo bütün fallardan iadeni al tekrar baskalarina baktir bunlar ancak böyle uslanırUçmuşlar parayı sokakta buluyoruz bildikleri bir şey de yok
Sema burada övüldü diye baktırdım fakat ben beğenmedimKızlar byv falcı sema nasıl ? Baktırdım bu hafta içerisinde ama şaşıracağım bir fal değildi. Anlık durumda da birşeyler söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Deniz çakır Binnazda var.iki kerd baktırdım ikiside çıktı.ama sanırım uzun zaman oldu girmiyor.ücretide 7.5 .Rüya tabirlerinde başarılı bulduğunuz biri var mı acaba
Bende gayet tutarlıydıBinnaz Ümit Yanar'ı deneyen var mı hanımlar?
Bana tutmamıştıBinnazablada kemal devrim fal baktıran varmı acaba verdiği tarihler tutuyor diye okumuştum baktıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi
. Çıkan fal haberi söyleyimEcemi hiç denemedim.birkaç hafta sonra deneyecem.ama Geysu bana geçmişi bir bir saydı.geçen bitmez dediği ilişkimi bitirdim.geysu hayırlı görmüştü.falı çıkmadı sandım.ama ilginç bir gelişme oldu.adam beni gene aradı geri duruyorum gerçi ama konuşuyoruz işte.ben anlamadım bu işten birşey.
Teşekkür ederim umarım ulaşabilirim kendisineDeniz çakır Binnazda var.iki kerd baktırdım ikiside çıktı.ama sanırım uzun zaman oldu girmiyor.ücretide 7.5 .
Bilge ve geysuyu bende beğendim canım.ama ecemi henüz denemedim.buay bitsin deneyecem.ben ayda bir fal atıyorum.bilgeye nişanlımdan ayrıldıktan sonra atmıştım.sonuç kartım çok olumluydu gene olmaz dönmez bu kartlara rağmen olacak diyemem demişti.olmadıda zaten.geysu geçmişte çok iyidi.gelecekte beklemede.bakalım hayırlısı. Çıkan fal haberi söyleyim
Ecem ve geysu bana olumsuz demişti olumsuz oldu Binnaz Bilge de tutturdu
Bilgenin isim soyisim ne tam olarak acaba? Binnazda bulamadımBilge ve geysuyu bende beğendim canım.ama ecemi henüz denemedim.buay bitsin deneyecem.ben ayda bir fal atıyorum.bilgeye nişanlımdan ayrıldıktan sonra atmıştım.sonuç kartım çok olumluydu gene olmaz dönmez bu kartlara rağmen olacak diyemem demişti.olmadıda zaten.geysu geçmişte çok iyidi.gelecekte beklemede.bakalım hayırlısı
Pelin bilge özdoğru.ben tarot atmıştım.ama bence bu fiyatlara binnazda fal baktırılmaz.eskiden fiyatlar çok düşüktü.22.5 felandı.Bilgenin isim soyisim ne tam olarak acaba? Binnazda bulamadım
Kızlar yeşim arpat diye birinin YouTube kanalına rastladım tesadüf olarak çok beğendim yıldız haritası astrolojiyle ilgili
Fal topiğinde paylaşmak saçma olamamıştır umarım beni çok rahatlattı belki ilgilenen vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?