Binnaz Abla

Kızlar byv falcı sema nasıl ? Baktırdım bu hafta içerisinde ama şaşıracağım bir fal değildi. Anlık durumda da birşeyler söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Uçmuşlar parayı sokakta buluyoruz bildikleri bir şey de yok
Aynen katılıyorum yani zaten çıkmıyor falları bide 70 tl ne demek bence biran önce yaptıkları hatadan dönseler iyi olur yoksa o paraya fal falan baktirilmaz kendimize başka zevk mi bulsak ya bundan sonra yorum yapmayalım Fallara çıkarsa falları puanlama yaparız çıkmazsa basariz sıfırı nede olsa hepsi patlak şeytan diyo bütün fallardan iadeni al tekrar baskalarina baktir bunlar ancak böyle uslanır

. Çıkan fal haberi söyleyim
Ecem ve geysu bana olumsuz demişti olumsuz oldu Binnaz Bilge de tutturdu

Deniz çakır Binnazda var.iki kerd baktırdım ikiside çıktı.ama sanırım uzun zaman oldu girmiyor.ücretide 7.5 .
Teşekkür ederim umarım ulaşabilirim kendisine

Baktım en son aralıkta girmiş
Yok mu başka anlayan
Uzun zamandır haber alamadığım hoşlandığımı başkasıyla nişanlanmış gördüm
Anlayan var mı aranızda

Kızlar cansu ya da cansel varmış ataköyde ymiş artık başa yerdeymış bılen??

Merhaba arkadaşlar bende baktırdığım fallarda ilgili detayları paylaşmak istedim sizlerle,
Kemal devrim an itibariyle tarihlerinde bende patlamış durumda arkadaşlar,iki tarih verdi ikiside olmadı,
Geysu, zamanlar henüz beklemede, anda bildiği şeyler var
Asmara ve Şennur abla, tamamen pembeci,

. Çıkan fal haberi söyleyim
Ecem ve geysu bana olumsuz demişti olumsuz oldu Binnaz Bilge de tutturdu
Bilge ve geysuyu bende beğendim canım.ama ecemi henüz denemedim.buay bitsin deneyecem.ben ayda bir fal atıyorum.bilgeye nişanlımdan ayrıldıktan sonra atmıştım.sonuç kartım çok olumluydu gene olmaz dönmez bu kartlara rağmen olacak diyemem demişti.olmadıda zaten.geysu geçmişte çok iyidi.gelecekte beklemede.bakalım hayırlısı

Bilgenin isim soyisim ne tam olarak acaba? Binnazda bulamadım

Binnazda Maya için yorumumu yazmak istedim.nişanlımdan ayrılmadan önce attım ve ayrıldıktan sonra.kendisi bana çok pembe tablo çizdi herdefasında.4-5 kere danışmışlığım vardır.akabinde aylar oldu ve bizim ilişkimiz topyekün bittikten sonra benimle kafa bulurcasına ah be güzelim ayrılmadan önce geleydin iyidi demesi ki ayrılık öncesindede danışmışlığım vardı başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü.aylarca facesinde yazıştık.azönce fiyatına baktım 70 tl.Allah aşkına böylelerine bu para verilmez verilmemeli.bu bilgiyi siz dostlarla paylaşmak istedim.

Vaktim olunca bakicam mutlaka tesekkur ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…