Binnaz Abla

Gizem sitarenin olayi o ama.Ah be canim anliyorum emin ol bende o moddayim kimseye guvenim kalmadi kendimden bile korkar oldum.Gecicek ama biliyorum hersey bigun cok guzel olucak.

Gizem sitarenin olayi o ama.Ah be canim anliyorum emin ol bende o moddayim kimseye guvenim kalmadi kendimden bile korkar oldum.Gecicek ama biliyorum hersey bigun cok guzel olucak.
İnşallah canım ya hayırlısıyla en güzeli olsun ve bütün dertler geride kalsın.

Kizlar 200 kredim var kime baktirayim sizce hulya demiri tavsiye ediyorum onun haricinde kim olabilir kahve icin

Selamlar kızlar,

Uzun zamandan sonra bir topice gireyim dedim. 2015 Eylül ayından itibaren 2016 yaz aylarına kadar sayısızca fal baktırdım, bilenler bilir. Yakın gelecek bi iki şeyi bilenler dışında asla çıkan bir şey olmadı. Geçen sene yeni kişi için ay verenler, bu seneki aynı aylarda bile yeni kişi karşıma çıkmadı :))

Ah ahh ey gidi günler :)
Öpüyorum sizi...

Birde cok olumlu konusuyolar hep insana bosuna ümit veriyolar

Seni okadar iyi anlıyorum ki...herxaman derim fallar tamam terapi oluyor fakat bel bağlamak doğru değil.eskisi gibi değilim artık.günde 3-4 fal atan ben birkaç ay hiç fal atmadım.şimdilerde çok sıkılırsam atıyorum oda nadir busıralar onu bile yapmıyorum.özellikle pembe tablo çizen falcılardan tamamen uzak durur vaziyetteyim.olumsuz gelen fallardada zaten umut olmuyor beklenti heleki hiç.buda beni olumsuz etkilemiyor
aslında bazen çıkan falların tamamen tesadüf olduğunu düşünmedim değil.size bir anımdan bahsedeyim.bir yorumcu bana hayatıma girecek olan kişinin tüm özelliklerini ve tanışma şeklini hatta yüzük takacağımız zamanı bile söylemişti.sonra çok defa danıştım kendisine.lakin hiçbirşeyi bilmedi.ufacık bir detayı bile yoktu.aynen Hüma gibi ilk falında ufak birşeyler bilmişti sonraki 20 ye yakın falı boş çıktı.yani hiçmi insan bunca falın aradında birşey bilemez.her söylediğinin tersini yaşamıştım.çok iyi dediği adamın bile birsürü foyası çıktı yüzük attıktan sonra.anlayacağınız kızlar fallar umut tüketir,cep boşaltır lakin çıkıp çıkmaması tamamen şansınıza kalmış.

kızlar bu binnaz iyice fiyatları uçurdu katina falları 72.5 olmuş şaşırdım şok oldum neyapmaya çalışıyolar
Yuhhh ya nasıl yani.uzak durun derim.ordakileri toplasan bir geysu etmez. bir iki kişi hariç tabi.zaten onlarında puanı düşük.o parayı verenin aklına şaşarım bundan sonra kısa ve net.

aa kızlar binnaz'a da duru görü diye fal çeşidi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…