Gizem sitarenin olayi o ama.Ah be canim anliyorum emin ol bende o moddayim kimseye guvenim kalmadi kendimden bile korkar oldum.Gecicek ama biliyorum hersey bigun cok guzel olucak.Bitanem inan artık onca falcı denedim.ben olumsuz konuşan yorumculara artık kanım mı kaynıyo nebenim durumu biliyormusunuz bilmiyorum.burda çok yazdım.artık sanırım ilişkilerden korkar vaziyetteyim.ısınamıyorum garip bir ruh halindeyim.bazen eskisini özlüyorum.yeniden biriyle evlilik yoluna girmek istemiyorum.
Merhaba ne yolladinizkizlar bu binnazdaki berrak a sizin tavsiyenizle bende baktirdim beni ve gorustugum kisi hayatimdaki insanlari fena tarif etmis bayildim!! gelecek cikarmi bilmem ama anda mu kem mel.
İnşallah canım ya hayırlısıyla en güzeli olsun ve bütün dertler geride kalsın.Gizem sitarenin olayi o ama.Ah be canim anliyorum emin ol bende o moddayim kimseye guvenim kalmadi kendimden bile korkar oldum.Gecicek ama biliyorum hersey bigun cok guzel olucak.
Kahve bakiyo sadeceMerhaba ne yolladiniz
Amin canim benim aminnnİnşallah canım ya hayırlısıyla en güzeli olsun ve bütün dertler geride kalsın.
Teşekkür ederimKahve bakiyo sadece
Selamlar kızlar,
Uzun zamandan sonra bir topice gireyim dedim. 2015 Eylül ayından itibaren 2016 yaz aylarına kadar sayısızca fal baktırdım, bilenler bilir. Yakın gelecek bi iki şeyi bilenler dışında asla çıkan bir şey olmadı. Geçen sene yeni kişi için ay verenler, bu seneki aynı aylarda bile yeni kişi karşıma çıkmadı :))
Ah ahh ey gidi günler :)
Öpüyorum sizi...
Selamlar kızlar,
Uzun zamandan sonra bir topice gireyim dedim. 2015 Eylül ayından itibaren 2016 yaz aylarına kadar sayısızca fal baktırdım, bilenler bilir. Yakın gelecek bi iki şeyi bilenler dışında asla çıkan bir şey olmadı. Geçen sene yeni kişi için ay verenler, bu seneki aynı aylarda bile yeni kişi karşıma çıkmadı :))
Öpüyorum sizi...
Seni okadar iyi anlıyorum ki...herxaman derim fallar tamam terapi oluyor fakat bel bağlamak doğru değil.eskisi gibi değilim artık.günde 3-4 fal atan ben birkaç ay hiç fal atmadım.şimdilerde çok sıkılırsam atıyorum oda nadir busıralar onu bile yapmıyorum.özellikle pembe tablo çizen falcılardan tamamen uzak durur vaziyetteyim.olumsuz gelen fallardada zaten umut olmuyor beklenti heleki hiç.buda beni olumsuz etkilemiyorSelamlar kızlar,
Öpüyorum sizi...
Aa evet bende gördüm şaşırmışlar gerçekten sanki medyumlar biliyolar herseyikızlar bu binnaz iyice fiyatları uçurdu katina falları 72.5 olmuş şaşırdım şok oldum neyapmaya çalışıyolar
Abartı baktırmayın kızlarkızlar bu binnaz iyice fiyatları uçurdu katina falları 72.5 olmuş şaşırdım şok oldum neyapmaya çalışıyolar
Yuhhh ya nasıl yani.uzak durun derim.ordakileri toplasan bir geysu etmez. bir iki kişi hariç tabi.zaten onlarında puanı düşük.o parayı verenin aklına şaşarım bundan sonra kısa ve net.kızlar bu binnaz iyice fiyatları uçurdu katina falları 72.5 olmuş şaşırdım şok oldum neyapmaya çalışıyolar
Kesinlikle iki kez denedim iki falıda birbirinin zıttıydı.o adam hangi ara bukadar pirim yaptı anlamış değilimHele şu mert goktürkün neyi varki 72 tl olmuş Allah aşkına sanki nefesi kuvvetli okuyup üflüyor pis herif sırf palavra boş ümitler.
şaka olsun bu lütfenkızlar bu binnaz iyice fiyatları uçurdu katina falları 72.5 olmuş şaşırdım şok oldum neyapmaya çalışıyolar
aa kızlar binnaz'a da duru görü diye fal çeşidi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?