Binnaz Abla

Valla canim bende suan atmis bulundum gelsin falim yaziyim
Ben çok severim şevdarı valla bana hep olumsuzu bile soylüyor. Bide bende ki birseyi dogru bilmisti dogru cikti yani. Hisleri kuvvetli karşı tarafın düsüncesini cok iyi okuyor. Yeri geldi beni bile eleştirdi sende boyle böyle yapmıssın diye. E tabi sonuc ne olur bekliyorum zamana bıraktım. Tavsiye ederim onu.

Veririm canim tabiki baran umutu da denedim bencede pek guzel degil.Berrak okur da iyiydi onuda denedim.Biri beni tutsun artik

kim o iki kişi bizde onları afişe edelim.

ayy fena sinirlerim bozuldu dur yollayim

MAYADERT ve Chitra
bu ikisine yolladim, allahim olumsuz yorum ypmak da suc, ikiside soruma dogru duzgun cevap vermemis veya alakasiz yorumlamis

birsuru falciya baktirdim
binnazda olsun fal sepeti olsun, olumsuz yorumlara bu kadar gelemeyen bir fal sitesi gormedim.

benim binnazda sevdiklerim berrak okur, melek yıldız ve nil güneş bunlar arasındaa gidip geliyorum hep bi de geçen gün Sakinkal selin kozan demişti onu deneyeceğim galiba
Dene canım inan pembeci değil.bu hatuna çok kızmıştım ama işte dediklerini hep yaşadım.belki benim enerjim tutmuştur.tarot baktır.tarotta iyi.nil güneşte fena değil ama öyle aman amanda değil yani.

Dene canım inan pembeci değil.bu hatuna çok kızmıştım ama işte dediklerini hep yaşadım.belki benim enerjim tutmuştur.tarot baktır.tarotta iyi.nil güneşte fena değil ama öyle aman amanda değil yani.

ben zaten genel olarak pembecilerden hep kaçarım o yüzden denemek istiyorum bakalım:) ama kesira sireli hissiz bulurum.
nil güneş bende çıkan durumları olduğu için seviyorum onu da dürüst bulurum

Selam kızlar, fal müdaimi altın üye vede paket paket her siteden nerdeyse belli aylarda krediler satın alan halada devam ettiğim fal tutkumu sürekli sizlerin beğendikleri yada eleştirdiklerini dikkate alıp kenardan usulca gözleyip ona göre falcımı belirliyordum. Bir çok kişiye fal baktırdım.

Hepsini paylaşmak istiyorum sizinlede..

Fal sepeti alex en sık başvurduğumdu artık değil ..bir daha tercih etmem bir yıldır bazı şeyleri evet aydınlatıyordu ancak üst üste baktırdığında artık hikaye anlattığına inanmaya başladım ve çıkan varmı derseniz o terapist gibi yaklaştığı zamanlarda iyiydi belkie benim öyle bir şeye ihtiyacım vardı iyi gelmişti ancak insana akıl değil fal gerekli oluyormuş onu anladım sıkıldım bıraktım kesinlikle tekrar baktırmam..zaten bir çok kişide aynı fikirdeydi iş arkadaşlarıma ve bana aynı fallar dahi gelmişti anladık ki atmasyona dönmüştüolay.

birde Fal alem beliga seymen bakmıştı bana o kadın sanıyorum artık yok onu bulsam kesin baktırırdım olumsuzdu ama tek tek yaşamışım ya geçenlede okudum arşivimi:) o kadar yığınla fal baktırınca artık dönüp dönüp okuyorum hemde giden paralarıma acıyorum

ama napıyım işte bağımlılık gibi birşeydi birde sorunlu bir dönemimdi güç bulmak içindi bendeki .

Her siteden hemde sayısız kartlarım kapandı o derece bir dönemim kötüydü ve yalnızca fallarla teselli bulmaya çalışıyordum.

Telweden: hakkaniyetin bakımı dua tarzı bakımdı onuda beğenmedim.

moonmay, berbat bu kadar olmaz iade dahii yapmadı üstelik iki satırdı rezaletti

yüzyıl, sanki sanırımlarla falı on satırdan öteye öğüt dolu asla dediğim falcılardan hatta fal bile bakmadı demek doğru

Women biraz yaklaşmıştı dördüncü falımda olmayacak demeey başladı, birde noluyorsa falcılar sonradan vicdana mı geliyor ne kıyamam ben sana dedi doğrusu aslında bu dedi eşin hasta ama senide hastalandıracak bırak dedi(

ecüş bücüş oldum bu ne perhiz bune lahana turşusu dedim yani ilginçti.
Binnaz aman tanıtım sayfası ben şuyum buyum doludur falında iki gram kendinizi bulamazsınız.

vadivatan, kendini anlatmış bildiğiniz hala okudukça sinirim bozuluyor hatırlamam için baktrmamak için duruyor falı

shalevisrial, ilk falı tuttu ibiydi sevinip hevesle tekrar ona atayım dedim foyası çıktı meydana..kadın kim tanıtım yazısına ne yazsa aynı gün onu yazıyordu daha ekibindekileri taklit ediyor oluşundan anlamalıydım bana üç vakte kadar derin acılar yaşayacaksın deyişinden elliydi atmasyonu şükür olmadı:)

MacakiziSinek valesi aman allahım abicim diyerek başlamış nerede okumuş neden falcı olmuştan girmiş anlamsız bir fal yapmışki ben ne sormuşum o ne söylemiş sanki yalanıma inan dercesine fal yazısı ortada gelişmede kalmış o da benimle uzaktan yakından alakası yok. Daha aklıma gelenlerdi bunlar mailimden bakar söylerim hepsini sonra yazarım daha..

Binnazabla nerdeyse baktırmadığım yok hala yanıt beklediklerim var birde zamanını beklediklerim var.
Elif ışık üçüncü faldan sonra kezatlıklar gösterdi ama iyi kötü durumu anlatmıştı sonrası olmadı(
Umut ışık tam bir karmaşa. ilk falında tamam iyi hissettiriyor mesajında bildiğin ukalalaşmış. ikinci falım sırf merakımdandı ama onunda ilk dediği faldan farklı yanıt vermesi beni ikilemde bıraktı.
Pınar gökçe eskiden iyiydi dört sene önce falan bir kaç falı çıkmıştı artık bence bakım gücü bitmiş gibi
Kesira kartlarda iyiydi çok kahve baktırdım sonradan çıkmayınca kartlarına bir baktırayım dedim o ana göre dedikleri iyi ama sonrası fiyaskoydu.
Zeynep sabah aman aman komşumuz gibi bakıyor ben söyleyeyim fal değil biraz fal birazda nasihat isteyen tercih eder belki ama ben anlamsız buldum onu.

Hilal mutlu yazmış ama sanırım belkilerle doluydu net bir cümlesi yoktu içime sinmedi yani.

Talha uslu ilk falı güzel ama sarıp sarmalanmak istiyorsun yazması beni kızdırmıştı:))

Bade evliliğime rağmen başkasını sevdiğimi ima edercesine yazmıştı inanılmaz anlamsızdı.

Hülya demir anlatımı iyi ama kimi anlatıyor beni değil napayım böyle falı, birde ikna etmek için üstünlük taslaması beni üzmüştü. iki rüya bir kahve falından sonra bir daha tercih etmedim onuda.

Eylül acar kartlarda iyi ama anı anlatıyor sonrası meçhulde bırakıyor anı bilmişti.

Sahra buhari bir şefkat hissediyorsunuz arkasında su gibi bir ses efekti katmıştı ama falın sonunda azarlar gibiydi sesi ifadesi karışıktı sanki ne bileyim

Falaalem Beren güneş beni eleştiren tarzdaydı sanki adam şunu yapmış bunu yapmış derken benle yaşamış gibi yapmak gibi olmadık şeyleri yazmış durmuş..

Rezzan abla ilk baktığı fallarım iyiydi ama sonradan verdiği tarihlerin günü gelince hiç biri çıkmadığı için baktırmayı bıraktım.

Mert insan analizi yapıyor bence sorunuza göre tanımlıyor ama çıkan falı yok iki falda ona peş peşe baktırmıştım bir daha baktırmadım.

Naira şumanın ilk falı çıkmıştı ikinci falımda oda beni hayal kırıklığına uğrattı evli yazmama rağmen ne hikayeler anlatmış karıştırdı sanırım falları ama ne bileyim içime sinmedi onada baktırmıyorum artık.

Bazıları o kadar acımasızdı ki sırf para için yaptıkları besbelliydi her şeye olacak diyorlardı.

Yıllardır hangi fal hangi site artık başım dönercesine yazılı sesli özel fal hepsini denedim diyebilirim.

Önceden çıkan fallarımda var tabi ama ama nokta atışı dediğimiz şeyler sonrası tarihler olmuyor nedense..
Son olarak 2016 aralık ayında bir fal baktırdım gizemsitareye şimdi her ay ona baktırıyorum oda imkansız baktırmam dediğim biriydi ama kader diyelim işte. Enerjim sonunda biriyle uyuştu sanıyorum. bu aralar ona takılıyorum hayırlısı bakalım. Şöyle oldu, onada fal atacağımdan değildi..

Epey bir sıkılmıştım uzun zamandırda binnazablada sayfada baktırmadığım kimse kalmadı derken falımı havuza attım şans bakalım dedim... ve sıradan falıma bir yorum aldımki hemde kimden dersiniz gizem sitareden inanılmazdı. asla baktırmam dediğim ve kaç senedir sizlerin yazılarındanda gördükçe asla baktırmaya dahi yeltenmediğim biriydi..nasıl olduysa havuz sistemli fal baktırma yeri olan binnazabladan yorumum gelince şok oldum. yazdıklarını okumadan falınız gizem sitare tarafından yorumlandı yazınca dedim eyvah. neyseki anımı öncesini ve sonrasını bir anlatmış pir anlmatmış vede benim bile son zamanlarda duyduğum en güzel gerçekçi falımdı. durumum olumsuzdu oda pek olumlu dememiş gerçi..ama şuda varki, beni düşününce imkansızı isteyen yıllardır kaosta olan biri olarak en çıkar yolu gösteren ve beni ikna eden bir fal oldu benim için. tavsiye ederim..Birde tarih istemeyin falcılardan kim derse dikkat ettiyseniz olmuyor benim öyle oldu bir hayli fal baktırmış biri olarak tavsiyem sorunuzu sorun bekleyin çıkarsa o kişiye baktırın hep benim enerjim karışıyordu sürekli fal baktırmaktan artık onla devam ediyorum. her ay bir kere alıyorum ama beni güzel idare ediyor düşük puancıyım ama beni ilk defa tanımlayan vede hayatımı bilmişçesine anlatan birisi olarak gördüğüm için içime siniyor.. bu altıcı falımdı yine döktürmüş birde bana çok içten geldi bilmiyorum enerji meselesi bence fal baktırmak yada tutturanı bulmak. şu an iyi bakalım zamanla yeni deneyimlerimi yazarım. son falında evimin bahçesindeki kazıyı görmüştü bir çabut çıktı oradan ne olduğu hala meçhul bir bez parçası ama gördüğüne göre vardır bir şey demiyor ama şu var diye yasakmış o sitede büyü bile demiyor. negatif enerji diyor. ama korunmam için bazı çalışmalar haızrladı verdi uyguladım bir sıkıntı yok hatta bir rahatlama geldi bana valla. şimdilik bu kadar kızlar...sonradan olursa deneyimim yazarım yine.. aklıma gelenleri yazdım bir ara uzun bir liste daha yapabilirim vaktim olursa..Bir arada fal diyarı deneyimlerimi yazarım orayada çok baktırdım.

ben zaten genel olarak pembecilerden hep kaçarım o yüzden denemek istiyorum bakalım:) ama kesira sireli hissiz bulurum.
nil güneş bende çıkan durumları olduğu için seviyorum onu da dürüst bulurum

Kesiraya baktırmış biri olarak anı anlatımı iyi olduğunu söyleyebilirim ama gelecek olgusunda bence tutarsızdı. benim falım sesliydi halada dinlemek dahi istemiyorum. katı donuk gelmişti bana.

Kim o kim sana çıkan
Binnazda Kesira sirel ve Selin kozan.pembeci değiller.ama güzel olacak şeyler olduğundada söylediler.buarada ben geçen ilişkim bitince geysu ve gizem sitare bilmedi sanmıştım fakat çoçuk beni aradı mesajçekti ve hatta bugece görüştük.ben bitmiş gibi davrandım oda devam ediyormuşuz gibi davrandıanlamadım. yani.nasıl olur bilmiyorum

Kuzum mutlu olucagina inaniyosan vazgecme.Ya kesira kart yorumluyo gibi duruyo ama bana olmicagina olmicak dedigi oldu yani.Gizeme hic kanim kaynamadi benim onun direk kart yorumlamasi gibi kesira mesele olumsuz konustugunda benimde aklima yatican seyler soyluyo.Geysu yu da hep begenirim degisik bi sicaklik aliyorum o bayandan.

Bitanem inan artık onca falcı denedim.ben olumsuz konuşan yorumculara artık kanım mı kaynıyo nebenim durumu biliyormusunuz bilmiyorum.burda çok yazdım.artık sanırım ilişkilerden korkar vaziyetteyim.ısınamıyorum garip bir ruh halindeyim.bazen eskisini özlüyorum.yeniden biriyle evlilik yoluna girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…