Ben çok severim şevdarı valla bana hep olumsuzu bile soylüyor. Bide bende ki birseyi dogru bilmisti dogru cikti yani. Hisleri kuvvetli karşı tarafın düsüncesini cok iyi okuyor. Yeri geldi beni bile eleştirdi sende boyle böyle yapmıssın diye. E tabi sonuc ne olur bekliyorum zamana bıraktım. Tavsiye ederim onu.Valla canim bende suan atmis bulundum gelsin falim yaziyim
Keşke binnazda baktırmayacagımz falcıları silme özelliği gelse. Boş kalabalık olmasa :)SELMA AYDIN MERT GÖKTÜRK UMUT IŞIK SAKIN BAKTIRMAYIN benim gibi paranız çöpe gider. Bunlar boş umut veriyorlar insanlara
Veririm canim tabiki baran umutu da denedim bencede pek guzel degil.Berrak okur da iyiydi onuda denedim.Biri beni tutsun artikYine kendimizi tutamadığımz günlerden biri :/ bende falcı bakınıyorum tellweyle binnaz arası gidip geliyorum . buarada binnazda baran umutu denemiştim geçen hafta o da faciaydı bilginz olsun paranız boşa gitmesin. Bazı falcıların özellikle yenilerin yorumlarda abartıldığı kanısındayım umarım şevdar öyle degildir haber verirsin
Berrak iyi ben begendimBerrak ı merak ettim sadece kahve bakması üzücü hic sevmem kahve belki onun için içebilirim . Aşk yorumuda yapıyor mu? Birde Nil iyidir bende sevmistim.
Aynen keşke olsa yani 15 20 tl olanları gectimde bunlar 60 tl alıp toz pembe bir yazı gönderiyorlar çok yazik helal degil aldikları o para umut tacirliği resmenKeşke binnazda baktırmayacagımz falcıları silme özelliği gelse. Boş kalabalık olmasa :)
Benideee :))Veririm canim tabiki baran umutu da denedim bencede pek guzel degil.Berrak okur da iyiydi onuda denedim.Biri beni tutsun artik
Kesinlikle helal değil..Aynen keşke olsa yani 15 20 tl olanları gectimde bunlar 60 tl alıp toz pembe bir yazı gönderiyorlar çok yazik helal degil aldikları o para umut tacirliği resmen
kim o iki kişi bizde onları afişe edelim.
Kizlar falim geldi sevdardan ya pembe buldugum sanki
Dene canım inan pembeci değil.bu hatuna çok kızmıştım ama işte dediklerini hep yaşadım.belki benim enerjim tutmuştur.tarot baktır.tarotta iyi.nil güneşte fena değil ama öyle aman amanda değil yani.benim binnazda sevdiklerim berrak okur, melek yıldız ve nil güneş bunlar arasındaa gidip geliyorum hep bi de geçen günSakinkal selin kozan demişti onu deneyeceğim galiba
Dene canım inan pembeci değil.bu hatuna çok kızmıştım ama işte dediklerini hep yaşadım.belki benim enerjim tutmuştur.tarot baktır.tarotta iyi.nil güneşte fena değil ama öyle aman amanda değil yani.
Dene canım inan pembeci değil.bu hatuna çok kızmıştım ama işte dediklerini hep yaşadım.belki benim enerjim tutmuştur.tarot baktır.tarotta iyi.nil güneşte fena değil ama öyle aman amanda değil yani.
ben zaten genel olarak pembecilerden hep kaçarım o yüzden denemek istiyorum bakalım:) ama kesira sireli hissiz bulurum.
nil güneş bende çıkan durumları olduğu için seviyorum onu da dürüst bulurum
Binnazda Kesira sirel ve Selin kozan.pembeci değiller.ama güzel olacak şeyler olduğundada söylediler.buarada ben geçen ilişkim bitince geysu ve gizem sitare bilmedi sanmıştım fakat çoçuk beni aradı mesajçekti ve hatta bugece görüştük.ben bitmiş gibi davrandım oda devam ediyormuşuz gibi davrandıKim o kim sana çıkan
Kuzum mutlu olucagina inaniyosan vazgecme.Ya kesira kart yorumluyo gibi duruyo ama bana olmicagina olmicak dedigi oldu yani.Gizeme hic kanim kaynamadi benim onun direk kart yorumlamasi gibi kesira mesele olumsuz konustugunda benimde aklima yatican seyler soyluyo.Geysu yu da hep begenirim degisik bi sicaklik aliyorum o bayandan.Binnazda Kesira sirel ve Selin kozan.pembeci değiller.ama güzel olacak şeyler olduğundada söylediler.buarada ben geçen ilişkim bitince geysu ve gizem sitare bilmedi sanmıştım fakat çoçuk beni aradı mesajçekti ve hatta bugece görüştük.ben bitmiş gibi davrandım oda devam ediyormuşuz gibi davrandıanlamadım. yani.nasıl olur bilmiyorum
Bitanem inan artık onca falcı denedim.ben olumsuz konuşan yorumculara artık kanım mı kaynıyo neKuzum mutlu olucagina inaniyosan vazgecme.Ya kesira kart yorumluyo gibi duruyo ama bana olmicagina olmicak dedigi oldu yani.Gizeme hic kanim kaynamadi benim onun direk kart yorumlamasi gibi kesira mesele olumsuz konustugunda benimde aklima yatican seyler soyluyo.Geysu yu da hep begenirim degisik bi sicaklik aliyorum o bayandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?