Kizma canim kendine o surec oyle gecmesi gerekiyodu oyle gecti...Kimseye saldirmadik kimsenin ahini almadik ovunmuyorum tabiki benimki 10 binide bulmustur belki reelde telde int de 4.5 yillik maceramda..keskeyi lugatimdan cikardim artik tek dilegim tek duam oyle guzel seyler yasiyalim ki anca o zaman kurtulalim bu iletten.zamanla asiyosun zaten bu derece saldirmiyosun sende cok iyi biliyosun zaten.Zaman hepimize iyi gelicekKatılıyorum sana. Ben hesap yapmaya utanıyorum. Her ay 500 tl'ye yakın fatura ödüyorum. 2013 yılında başladım. Ara verdiğim zamanlar oldu ama ben de o kadar hatta daha fazla bile para harcamışımdır. Zamanında sadece falalem Rezzan'a 20 fal atmışım. Düşünürken çıldırıyorum.Aptallık etmişim.
amin cnm. İnş bir gün mutluluğumuzu da paylaşırız :)Kizma canim kendine o surec oyle gecmesi gerekiyodu oyle gecti...Kimseye saldirmadik kimsenin ahini almadik ovunmuyorum tabiki benimki 10 binide bulmustur belki reelde telde int de 4.5 yillik maceramda..keskeyi lugatimdan cikardim artik tek dilegim tek duam oyle guzel seyler yasiyalim ki anca o zaman kurtulalim bu iletten.zamanla asiyosun zaten bu derece saldirmiyosun sende cok iyi biliyosun zaten.Zaman hepimize iyi gelicek
Amin canim benim inaniyorum bigun guzel seyler olucak.Biraz vurdumduymaz olmayi kendimizi dusunmeyi ogrenirsek cok cok daha mutlu oluruz...amin cnm. İnş bir gün mutluluğumuzu da paylaşırız :)
Olsun günahlarıyla sevaplarıyla bizim hiç pişman değilim.verirmiyim birdaha bunca para asla ama asla.ama veren varmı hala var.taki uslanana kadar.topluma bir zararımız dokunmadı,kimsenin ahını almadık bunu yapanlar düşünsün.benim varsın giden paracıklarım olsunfalsepetine ben artık falı bıraktım dediğim dönemde 680 tl harcamışım, gerçekten fal attığım dönemde 5000 tl ye yakın para harcamışım(tüm sitelerde vardım ozaman) şuan gerçekten kafamı duvarlara vurmak istiyorum.Bu parayı kazanana kadar 1 tane bile fal baktırmama kararı aldım.
email yazdin mi sende? cevap alabildin mifevel ben de sezgiyi bekliyorum
hayır alamadımemail yazdin mi sende? cevap alabildin mi
Evet selena geçmişle geleceği karıştırıyortellwedeki selena geçmişte yaşadığım olayı gelecekte yaşıyacaksın diye anlattı sanırım geçmiş gelecek karıştırıyor o da. şu bir yolun var ilkay mıydı neydi oda çıkmadı hiçbişey de bilemedi
deneyimlerimden falcıları yorumlayayım
binnazın falcıları genelde iyi değil hemde hiç sanırım ben bi elif hanzadeyi beğeniyorum bilirsiniz bilge ünlü ama bilgenin tamamen kart okuyucusu olduğunu düşünüyorum ben hemen hemen hepsini denemiş biri olarak söylüyorum bi kere bu siteden uzak durun..
fal sepeti binnazdan daha iyi ama hiç çıkmadı buranın falları. bi kere şu nesibe allahım berbat bakıyor bana ne geçmiş ne şimdiki zaman ne gelecek fos. melih biraz iyi. ayışığına dikkat edin bu kız sizi depresyona dahi sokabilir genel olarak olumsuz biri bunda şu var o an siz ne düşünüyorsanız size onu söyliyip sizi şok ediyor mesela olay sizin aklınızda olumlu olur ihtimali yüksekse olumlu diyor, yok ya bu olay olmaz derseniz bu kız olumsuz diyor yani zihin okuyor.. ben bu sitede ceren aydını beğeniyorum diğerlerine nazaran venüz diyolar ama ona baktıramadım bi türlü.
falalem de en az binnaz kadar berbat. rezzan ablayı da çözemedim 3 kere baktırdım ilk olumlu ikinci olumsuz üçüncü ihtimal dedi sende karar ver be abalacım ama şuan yaşananları biliyor. mert reiki iyi fena değil ester kirada eh fena sayılmaz ama çıkan hiç olmadı bana valla verdiğim parama yazık
Ayışığın da söylediğine katıılıyorum. Benimde aklımda olanları bana anlatmıştı bende haliyle şok olmuştum. Sonnradan gerçekleri öğrenince anı bilemediğini anladım. Gelecekte çıkmadı zaten.deneyimlerimden falcıları yorumlayayım
binnazın falcıları genelde iyi değil hemde hiç sanırım ben bi elif hanzadeyi beğeniyorum bilirsiniz bilge ünlü ama bilgenin tamamen kart okuyucusu olduğunu düşünüyorum ben hemen hemen hepsini denemiş biri olarak söylüyorum bi kere bu siteden uzak durun..
fal sepeti binnazdan daha iyi ama hiç çıkmadı buranın falları. bi kere şu nesibe allahım berbat bakıyor bana ne geçmiş ne şimdiki zaman ne gelecek fos. melih biraz iyi. ayışığına dikkat edin bu kız sizi depresyona dahi sokabilir genel olarak olumsuz biri bunda şu var o an siz ne düşünüyorsanız size onu söyliyip sizi şok ediyor mesela olay sizin aklınızda olumlu olur ihtimali yüksekse olumlu diyor, yok ya bu olay olmaz derseniz bu kız olumsuz diyor yani zihin okuyor.. ben bu sitede ceren aydını beğeniyorum diğerlerine nazaran venüz diyolar ama ona baktıramadım bi türlü.
falalem de en az binnaz kadar berbat. rezzan ablayı da çözemedim 3 kere baktırdım ilk olumlu ikinci olumsuz üçüncü ihtimal dedi sende karar ver be abalacım ama şuan yaşananları biliyor. mert reiki iyi fena değil ester kirada eh fena sayılmaz ama çıkan hiç olmadı bana valla verdiğim parama yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?