Binnaz Abla

Kizma canim kendine o surec oyle gecmesi gerekiyodu oyle gecti...Kimseye saldirmadik kimsenin ahini almadik ovunmuyorum tabiki benimki 10 binide bulmustur belki reelde telde int de 4.5 yillik maceramda..keskeyi lugatimdan cikardim artik tek dilegim tek duam oyle guzel seyler yasiyalim ki anca o zaman kurtulalim bu iletten.zamanla asiyosun zaten bu derece saldirmiyosun sende cok iyi biliyosun zaten.Zaman hepimize iyi gelicek

amin cnm. İnş bir gün mutluluğumuzu da paylaşırız :)

merhaba intihar istegi bu forumda yani medyum nihat basligi altindaki kizlardan ikisingecmekte.ben sadece okuyup ta dehsete kapildigimi yaziyorum ve abartmiyorum.sizde o baslik altinda bu iki kisiyi okuyabilirsin ve benim abartmadigimi aynen goreceksiniz.zatem orayada cevap yazdim ancak belki o kisiler oraya girmeyip bu foruma girerse gorsunler diye bir daha benzer yazdim. allah kimsye oyle seyler yasatmasin. intihar esigine getirmesin.allah korusun.ben endise ettigim icin yazdim. cunku o puskolojideyken yapmalari cok olasili.bende vazgecsinler istiyorum. cunku bu hic birseye benzemiyor. bir canin sonmesi demek ve ne oldugu belli olmayan pis bir erkek icin (ben oyle anladim yazida).gunah degilmi o cana....

Olsun günahlarıyla sevaplarıyla bizim hiç pişman değilim.verirmiyim birdaha bunca para asla ama asla.ama veren varmı hala var.taki uslanana kadar.topluma bir zararımız dokunmadı,kimsenin ahını almadık bunu yapanlar düşünsün.benim varsın giden paracıklarım olsun

deneyimlerimden falcıları yorumlayayım
binnazın falcıları genelde iyi değil hemde hiç sanırım ben bi elif hanzadeyi beğeniyorum bilirsiniz bilge ünlü ama bilgenin tamamen kart okuyucusu olduğunu düşünüyorum ben hemen hemen hepsini denemiş biri olarak söylüyorum bi kere bu siteden uzak durun..
fal sepeti binnazdan daha iyi ama hiç çıkmadı buranın falları. bi kere şu nesibe allahım berbat bakıyor bana ne geçmiş ne şimdiki zaman ne gelecek fos. melih biraz iyi. ayışığına dikkat edin bu kız sizi depresyona dahi sokabilir genel olarak olumsuz biri bunda şu var o an siz ne düşünüyorsanız size onu söyliyip sizi şok ediyor mesela olay sizin aklınızda olumlu olur ihtimali yüksekse olumlu diyor, yok ya bu olay olmaz derseniz bu kız olumsuz diyor yani zihin okuyor.. ben bu sitede ceren aydını beğeniyorum diğerlerine nazaran venüz diyolar ama ona baktıramadım bi türlü.
falalem de en az binnaz kadar berbat. rezzan ablayı da çözemedim 3 kere baktırdım ilk olumlu ikinci olumsuz üçüncü ihtimal dedi sende karar ver be abalacım ama şuan yaşananları biliyor. mert reiki iyi fena değil ester kirada eh fena sayılmaz ama çıkan hiç olmadı bana valla verdiğim parama yazık

tellwedeki selena geçmişte yaşadığım olayı gelecekte yaşıyacaksın diye anlattı sanırım geçmiş gelecek karıştırıyor o da. şu bir yolun var ilkay mıydı neydi oda çıkmadı hiçbişey de bilemedi

nehir ateşoğluna baktırdım resmen 50 lira ya çöpe attım berbattı
gizem sitare ne bilim anlamadım iyi mi kötü mü
benna gerçekten berbat bir yorumcu
kesira sirel gizem sitare gibi
esen mermer olmadı berbat

elif ışık ekin sarpen inci turan bu üçü birbirine eşdeğer eh işte idare eder üçlüsü

kenan şahin kötü bide o kadar para alıyor ay bayılacam aklıma gelmeyen daha nice kötüleri tek diyebileceğim Allah kimsenin bunların eline düşürecek kadar psikolojisini bozmasın

Evet selena geçmişle geleceği karıştırıyor

Falsepetinde bi arjadasim zeusun dediklerini yasamis..melihi bende sevmistim melihin anla ilgili analizleri cok guzel birde yagmur sothisden bahsettiler ben denemedim henuz onun bakimi iyiymis.. denniside seviyorum..

Ayışığın da söylediğine katıılıyorum. Benimde aklımda olanları bana anlatmıştı bende haliyle şok olmuştum. Sonnradan gerçekleri öğrenince anı bilemediğini anladım. Gelecekte çıkmadı zaten.

Baran Umut,Engin Gümüş ve selin kozan.. 3 ünüde denedım ve sasırtıcı sekılde 3 unude begendım. Hatta baran umut 15 tl olmasına ragmen engin gümüşle aynı seyı soyledı.. ama ıkısı aynı kışı degıl bence tarzları apayrıı.. engin gümüş 50 ydi 70 olmuş o sebeb bı daha baktırmam.. baran umutu cıkaraa tekrar denıcem.. selin kozan tarot hıc begenmedım ama katinası basarılı. Bırde duru dıye bı kadını denedım telde bakıyor,ınanılmaz hızlı konuşuyo,bellıkı bıseylerle bakıyo yada numara yapıyo onu da anlamadım aynı seyı tekrarlıyo ama degışık bı tarzı var ınanın ıyı desem degıl kotu desem degıl.bıraz kredı odaklı gıbı gelsede baktıran varsa yazarsa sevınırım. Dıger yorumcuları asenat dışındakı onuda bul bulabılırsen ugraşamam çöppp..

Birde kızlar istanbulda yüzyüze falcıya gittim. Hicran dıye cok tatlı bı kadın. Herkes cok memlunmuş gıttık su falı bakıyor. 100 tl evet pahalı ama ben hesap edınce bınnazdakı fıyatları gorunce su falına 100 cok olsada verdım.. dun gıttıgım için bişey dıyemrm ama gıden herkes dedıklerı cıkıyor dedı.. garıp aşk için iş için demıyosun soru soruyosun ama arada merak etmedıgın seylerı dıyo kesemıyosın harbı ne gorurse onu dıyo bellı.. bakalım cıkarsa yazarım.. bırde cansuya gıttım gecen hafta onuda cok ovduler bakın onda sok oldum ısımler pat pat beyın okumuyo o bellı yada ben anlamadım:) yuzune bakıyo verdıgı tarıh olaylar gene aynı. Ondan da cok arkım tarıhe takılma ama cıkıyo dedı. Bılemedım.. iş konusunda hıcran ayrı cansu ayrı bışey dedo umarım cansu cıkar:))aşk için ıkısıde aynııı yuh dedım hatta ... bılen varsa yaZarsa sevınırım. Istanbuldakı falcılar topıgınden cvp alamıyorum :))) şimdi oda kulede yenı yer acmış eskıden melekler kahvesınde olan emre varmış ama cafeyo bulamaıyorm, bakırkoyde sertaç dedıler bılen duyan varsa yazsınnn kızlarrr.. benım durum vahımm(

Bende berrak okur u beğendim ama şevdar abartılmış bence hiçbir nokta atışı yok bide ben falda öğüt sevmem ne görüyor hissediyorsa onu anlatsın öğüt istesem büyüklerime sorarım niye fal baktırayımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…