- 20 Aralık 2015
- 285
- 160
- 53
- 39
He bide saraylı dan ümitliydim ama verdiği süre dolma üzere ay bu kadının falı tutsun istiyorumBende en son burdaki yorumlara bakarak nurbanu ya attım soru üzerinden yürümüş ben galiba anlık durumda bile dört dörtlük bilen bi yorumcu bulamıyıcam yani hiçbirinde teyit edebileceğim bi yorum almadım Berrak okur biraz daha iyiydi diyebilirim o kadar Bide Güven Cihan Çoban da beklemede çıkanlar olursa buraya yazıcam heralde bana tutturan herkese tutturur çok değişik enerjim var galiba
bence sezgi gelecekte değil anlık durumu ve karsı tarafın hislerini yorumlamakta başarılıSezgi candanin evet fali patliyo belki ama ben anlik durum analizlerini begeniyorum.Zaten onlarda o ana gore tahmin yurutuyolar sadece.En azindan geysudur sezgidir bunlar ani biliyo diye dusunuyorum.Nicelerini gordu bu gozler
Bende oyle dusunuyorum zaten canim gelecegi bilme diye birsey yok zaten o ana gore yorumlaniyo..Bizede bu lazim degilmi zatenn insanlar anlik karar degisebiliyobence sezgi gelecekte değil anlık durumu ve karsı tarafın hislerini yorumlamakta başarılı
Geysu bana ciksin hepsi ciksin hattayoğun bir fal dönemi geçirdim maalesef. son 1,5 ayda baktırdığım falların analizi;
geysu benim bu kadınla enerjim tutuyor. 2 farklı hesaptan 1 ay arayla kahve attım. ikisinde de an&geçmişte iyiydi ve aynı şeyleri söyledi. ilk falında verdiği tarih gecikmeli olarak tuttu, ikincide verdiği tarihin hiç alakası yoktu.
nur banu tarot baktırdım. analizleri gerçekten iyiydi ki kendisinin geysu olduğunu düşünenlerdenim ben de ama geleceği bilemedi, patladı.
derin tarih tutturdu, analizleri iyiydi ama olaylar onun dediği gibi gerçekleşmedi. tekrar gitmem.
sevilay memnun kalmadım. bilemedi, bir daha gitmem.
selin imer bu kadına 4 ay önce baktırmıştım aslında ama ocak-şubat ayına yönelik konuştuğu için yazmadan önce biraz beklemek istedim. çıkmayacağı belli olan bir faldı zaten ve dediklerini ucundan kıyısından yaşamadım. ben baktırdığım zaman pahalıydı bir de. parama yazık.
basirlydekiler;
noyan sama 7 aylık fal serüvenimde baktırdığım en rezalet faldı.
nermin bilemedi.
alex gelecekteki 2 ilişkimden, 5 sene sonra evleneceğim beyefendiden ve doğacak 2 çocuğumun cinsiyetinden bahsettimasal dinler gibi dinledim. yine de anda ciddi bir şeyi bilerek beni şaşırttı, orda hakkını yemeyeyim.
astrolilith basirly topiğine de yazmıştım, astroloji baktırdım ve basirlyde baktırdıklarım arasında bir ondan memnun kaldım. bana nokta atışlı tarih bildi. tarihi salladığını düşünmüyorum açıkçası çünkü falı baktıktan 2 gün sonrası için gün vermişti. sallasa uzun bir aralık verirdi herhalde. ama yine de parayla kredi alıp baktırmaya değmez, siz de lütfen para vermeyin, anca bedava kredi biriktirilerek denenebilir. önerirken birilerini etkilerim de para harcar diye korkarak yazdımvermeyin arkadaşlar 6 dolar lütfen :)
Ben geçen sene baktırmıştım. İsim biliyo tek özelligi buyeşilköy dios kafe duyguya baktıran varmı bu aralar ismini cok sık duyuyorum
arkadasım öve öve bitiremedi benim kinin ismi yabancı istese de bilemez bence ahaha yine sezgiye baktırıcam sanırım yada yesil cingeneyeBen geçen sene baktırmıştım. İsim biliyo tek özelligi bu
Yok bilir canim sen aklindan gecisiyosun ya harf soyluyo hemen birlestiriyo sonraarkadasım öve öve bitiremedi benim kinin ismi yabancı istese de bilemez bence ahaha yine sezgiye baktırıcam sanırım yada yesil cingeneye
BinnazRojda duru nerede
Antalyada yaşayıp yaşamadığını bilmiyorumda söyledigi hiçbişeyin çıkmadığını biliyorum:)) konuşurken sol tarafıma bakarak harf isim veriyodu gerisini siz düşünün artık:)))Bu duygu diye bahsettiginiz antalyada mi yasiyodu daha once sanki istanbula tasinmis diye duymustum.O bayan sadece isim bilir o diye dusunuyorum kisa boylu zayif dimi.Butun ailenin ismini sayabilir sana cunku direk senin beynini okuyo soyledigi hicbirsey cikmiyo ama
Yok ya övülecek hicbi tarafı yokarkadasım öve öve bitiremedi benim kinin ismi yabancı istese de bilemez bence ahaha yine sezgiye baktırıcam sanırım yada yesil cingeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?