Bende berrak okur u beğendim ama şevdar abartılmış bence hiçbir nokta atışı yok bide ben falda öğüt sevmem ne görüyor hissediyorsa onu anlatsın öğüt istesem büyüklerime sorarım niye fal baktırayımki
Bende gelecek odakliydi geçmişten hiçbir nokta atışı yada teyit edebileceğim hiçbirşey demedi sadece duruma gore kart yorumladı sevmedim o kadarını bende yaparım galiba enerji meselesi bilememGelecek olarak umudumu kestim dediginin olacagını zannetmiyorum zaten beklemek delilik . Fakat Bende bildigi 2 3 şey oldu o kadının yani şöyle olacak demisti sonra duydum ki olmuş dediği sey sasirmıstm gercekten inanmamıstm cunku. Kendimce fikrim karşıdaki insanın düsüncelerini çok iyi okuyor nasil yapiyor bilmiyorum fakat dedigim gbi gelecegi Allah bilir oyuzden gelecekteki söylediklerini beklemiyorum zannetmiyorum olacagnı.
Doğrudur canim olabilir belki enerji meselesidir. Ama tabi en onemlisi gelecek. Gelecek çıkmadıgı icin hepsi boşBende gelecek odakliydi geçmişten hiçbir nokta atışı yada teyit edebileceğim hiçbirşey demedi sadece duruma gore kart yorumladı sevmedim o kadarını bende yaparım galiba enerji meselesi bilemem
Bencede keşke iyi yada kötü dedikleri çıksa valla gam yemicemDoğrudur canim olabilir belki enerji meselesidir. Ama tabi en onemlisi gelecek. Gelecek çıkmadıgı icin hepsi boş
Banu bahrama hic attin mi fal canim binnazda?Bencede keşke iyi yada kötü dedikleri çıksa valla gam yemicem
Yok onu hiç denemedimBanu bahrama hic attin mi fal canim binnazda?
Canım bu Hicran ve Cansu nerde bakıyorlar? Adres telefon varsa alabilir miyim?Birde kızlar istanbulda yüzyüze falcıya gittim. Hicran dıye cok tatlı bı kadın. Herkes cok memlunmuş gıttık su falı bakıyor. 100 tl evet pahalı ama ben hesap edınce bınnazdakı fıyatları gorunce su falına 100 cok olsada verdım.. dun gıttıgım için bişey dıyemrm ama gıden herkes dedıklerı cıkıyor dedı.. garıp aşk için iş için demıyosun soru soruyosun ama arada merak etmedıgın seylerı dıyo kesemıyosın harbı ne gorurse onu dıyo bellı.. bakalım cıkarsa yazarım.. bırde cansuya gıttım gecen hafta onuda cok ovduler bakın onda sok oldum ısımler pat pat beyın okumuyo o bellı yada ben anlamadım:) yuzune bakıyo verdıgı tarıh olaylar gene aynı. Ondan da cok arkım tarıhe takılma ama cıkıyo dedı. Bılemedım.. iş konusunda hıcran ayrı cansu ayrı bışey dedo umarım cansu cıkar:))aşk için ıkısıde aynııı yuh dedım hatta ... bılen varsa yaZarsa sevınırım. Istanbuldakı falcılar topıgınden cvp alamıyorum :))) şimdi oda kulede yenı yer acmış eskıden melekler kahvesınde olan emre varmış ama cafeyo bulamaıyorm, bakırkoyde sertaç dedıler bılen duyan varsa yazsınnn kızlarrr.. benım durum vahımm(
Baran umut bende kötüydü ve patladı bilginizeBaran Umut,Engin Gümüş ve selin kozan.. 3 ünüde denedım ve sasırtıcı sekılde 3 unude begendım. Hatta baran umut 15 tl olmasına ragmen engin gümüşle aynı seyı soyledı.. ama ıkısı aynı kışı degıl bence tarzları apayrıı.. engin gümüş 50 ydi 70 olmuş o sebeb bı daha baktırmam.. baran umutu cıkaraa tekrar denıcem.. selin kozan tarot hıc begenmedım ama katinası basarılı. Bırde duru dıye bı kadını denedım telde bakıyor,ınanılmaz hızlı konuşuyo,bellıkı bıseylerle bakıyo yada numara yapıyo onu da anlamadım aynı seyı tekrarlıyo ama degışık bı tarzı var ınanın ıyı desem degıl kotu desem degıl.bıraz kredı odaklı gıbı gelsede baktıran varsa yazarsa sevınırım. Dıger yorumcuları asenat dışındakı onuda bul bulabılırsen ugraşamam çöppp..
Tabi özelden yazıyorumCanım bu Hicran ve Cansu nerde bakıyorlar? Adres telefon varsa alabilir miyim?
Ayrıl gitsin kadınlar hisseder içinde şüphe bırakan adamla olmaz bencekızlar cok kafam karışık sevgilim var beni aldattğını düşünüyorum ama bişeyi yakalamadım benle iligleniyor arıyor soruyor ama gözü hep dışardaymış gibi gibi geliyor birtane yanlışını yakalamak istiyorum ona ters davranıyorum tepki veriyorum anlasın diyee ama beni sevdiğini söylüyor buna inanmıyorum neyapayım sizce lütfen bana yardımcı olun
Ayril diyemem belki ama kadinlarin hissi gercekten cok dogru Rabbim gonlumuze koyuyo da biz inanmak istemiyoruzAyrıl gitsin kadınlar hisseder içinde şüphe bırakan adamla olmaz bence
Aslında cevabını sende biliyorsun.aldatıldığını durduk yere hisetmiş olamaz insan.ilerde daha vahim durumlar yaşamak istemiyorsan şüpheler içinde geçen bu ilişkini gözden geçirip en doğru kararı kendin vereceksin.önemli olan cesaretli olman ve mantığınla hareket etmen.kızlar cok kafam karışık sevgilim var beni aldattğını düşünüyorum ama bişeyi yakalamadım benle iligleniyor arıyor soruyor ama gözü hep dışardaymış gibi gibi geliyor birtane yanlışını yakalamak istiyorum ona ters davranıyorum tepki veriyorum anlasın diyee ama beni sevdiğini söylüyor buna inanmıyorum neyapayım sizce lütfen bana yardımcı olun
Merhaba, gelecek için konuşmak için erken tabii ama anda, geçmişte bildiği şeyler oldu mu nasıldı nokta atışları var mıydı? Benim de aklımda o var :)kizlar bugun sezgiyi yakaladim sonunda, kac aydir bekledim onu resmen
yorumuma gelecek olursam, baya iyi buldum. detay verilmis kestirip atmamis kesinlikle.. parasini hakediyor bence.
pek net tarihler vermedi cikar mi bilemem ama memnun kaldim, soru uzerinden her falci gibi yurumemis. sevdim ve tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?