Binnaz Abla

Gelecek olarak umudumu kestim dediginin olacagını zannetmiyorum zaten beklemek delilik . Fakat Bende bildigi 2 3 şey oldu o kadının yani şöyle olacak demisti sonra duydum ki olmuş dediği sey sasirmıstm gercekten inanmamıstm cunku. Kendimce fikrim karşıdaki insanın düsüncelerini çok iyi okuyor nasil yapiyor bilmiyorum fakat dedigim gbi gelecegi Allah bilir oyuzden gelecekteki söylediklerini beklemiyorum zannetmiyorum olacagnı.

Bende gelecek odakliydi geçmişten hiçbir nokta atışı yada teyit edebileceğim hiçbirşey demedi sadece duruma gore kart yorumladı sevmedim o kadarını bende yaparım galiba enerji meselesi bilemem

Bende gelecek odakliydi geçmişten hiçbir nokta atışı yada teyit edebileceğim hiçbirşey demedi sadece duruma gore kart yorumladı sevmedim o kadarını bende yaparım galiba enerji meselesi bilemem
Doğrudur canim olabilir belki enerji meselesidir. Ama tabi en onemlisi gelecek. Gelecek çıkmadıgı icin hepsi boş

Canım bu Hicran ve Cansu nerde bakıyorlar? Adres telefon varsa alabilir miyim?

Baran umut bende kötüydü ve patladı bilginize

Ben bi türlü sezgi candan ı yakalayamadım bide ona baktirip bu fal işini kapatmak istiyorum herkes farklı bişey söylüyor. Onda da kararsız kaldım falı patlayanlar var

kızlar cok kafam karışık sevgilim var beni aldattğını düşünüyorum ama bişeyi yakalamadım benle iligleniyor arıyor soruyor ama gözü hep dışardaymış gibi gibi geliyor birtane yanlışını yakalamak istiyorum ona ters davranıyorum tepki veriyorum anlasın diyee ama beni sevdiğini söylüyor buna inanmıyorum neyapayım sizce lütfen bana yardımcı olun

Ayrıl gitsin kadınlar hisseder içinde şüphe bırakan adamla olmaz bence

Aslında cevabını sende biliyorsun.aldatıldığını durduk yere hisetmiş olamaz insan.ilerde daha vahim durumlar yaşamak istemiyorsan şüpheler içinde geçen bu ilişkini gözden geçirip en doğru kararı kendin vereceksin.önemli olan cesaretli olman ve mantığınla hareket etmen.

Kızlar yeni kahve içtim bi fal atayım diyorum. Daha önce falsepeti nesibe, falalem rezzan abla, tellwe ecem, yeşilçingene ve geysu'ya ve byv serkan tek'e fal atmışlığım var. Bunların dışında kimi önerirsiniz dediği çıkan, kahvede iyi?

kizlar bugun sezgiyi yakaladim sonunda, kac aydir bekledim onu resmen
yorumuma gelecek olursam, baya iyi buldum. detay verilmis kestirip atmamis kesinlikle.. parasini hakediyor bence.

pek net tarihler vermedi cikar mi bilemem ama memnun kaldim, soru uzerinden her falci gibi yurumemis. sevdim ve tavsiye ederim

Merhaba, gelecek için konuşmak için erken tabii ama anda, geçmişte bildiği şeyler oldu mu nasıldı nokta atışları var mıydı? Benim de aklımda o var :)

Selam kızlar, bende sitedeki köklü bir sezgi fanı olarak fallarının bana cıkmadığını söyleyebilirim, suanda hayatımda olan kişiyle mart sonu gibi ayrılık görmüştü kavga sebeplerimize kadar ama dediklerinin hiç biri cıkmadı öte yandan benim birisiyle tanısacagıma dair vade vermişti etkilenip hoslanacagıma dair harflerle birlikte verdiği vadenin süresi de geçti tabiki de belki olayları görmüştür vade sarkmıstır diyorum ama dediklerinin hiç biri cıkmadı..

Sezgi candanin evet fali patliyo belki ama ben anlik durum analizlerini begeniyorum.Zaten onlarda o ana gore tahmin yurutuyolar sadece.En azindan geysudur sezgidir bunlar ani biliyo diye dusunuyorum.Nicelerini gordu bu gozler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…