- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Herkesin kendi fikri o zaman fallarin tamami ütopik bunu biliyorsak hic baktirmamamiz lazim benim yorumum uzerinden bu kadar destan yazmaniza gerek yoktu ben sadece fikrimi belirttim gelecek degisken degildir yasanilacak kader onceden yazilmistir sadece vadesi gecikir veya erken olur ama belirli bi kaderi vardir insanin ayrica burda bunca insan bosunami sunun bunun dedigi cikti diye yorumlar yapiyor gelecegi bilen biliyor gerisi boş ani ve gecmisi ben zaten biliyorum napiyim onu anlatani
Egitim belki kariyer saglik vs. Evet insanin elinde olan yaptıklarıyla belirlenen şeylerdir ama aşk evlilik gibi şeyler kaderseldir diye düşünüyorum ve emin ol bunu en iyi ben biliyorum çünkü bazen ne kadar mucadele edersen et olmayacagi varsa asla olduramiyorsun olacagi varsada istemesende oluyor o kadar mücadele ettimki zamanında ama anladimki kaderde yokmus artik oluruna biraktim fal isine gelince anlik moral duzeltmek icin baktiriyorum yorumlarimdan hayatimi fallara gore cizdigim sanilmasin oturupta bir falin cikmasini beklemiyorum ama birseyde yapmıyorum akışına bırakıyorum sadece şimdiye kadar bu sekilde hareket etseydim falcilarinda bana sürekli dedigi gibi adim atsaydim hem mucadele etmis olacaktim hem de fallarin cikmis olmasi gerekirdi. Ben yine kendi doğrularıma göre hareket ediyorumKuzu bence sen yanlış anladın, enerji olayını sende biliyorsun bir şeye çok odaklanınca vade sarkıyor veya atacağımız bir adımla her şeyi tersine çevirebiliyoruz...
Bana göre de hayat seçimlerden ibaret mutlak kaderi değiştiremeyiz , doğduğumuz ülke ,ırk , aile cinsiyet vb. ama seçimlerimizle hayatımızı değiştirebiliriz misal okumasaydım emek sarf etmeseydim bugün sahip olduğum şeylere sahip olmicaktım veya şuan birini bekliyorsam yine kendi isteğimle irademle bekliyorum ama beklemekten vazgeçtiğim an şuan hissettiğim duygu durumunu içinde olmicaktım ve falda atmicaktım.
Fal atıyoruz ama anlık rahatlama için hepimiz biliyoruz ki faldan ziyade bizim dik duruşumuz önemli eğer hatalı bizsek gidip o hatayı düzeltmeyi bilmeliyiz ama değilsek kişi geldiğinde ve hala istiyorsak ona göre bir tavra bürünürüz.
Mesela enerji olayı üzerinde durmak istiyorum , bu yıl başlarında fal işine bulaştım en son ecem23 ve chitraya fal atmıştım yaklaşık 6-7 ay önce sonrasında fal atmadım. İki falcı vade olarak yıl sonu demişti yıl sonunda iki falcının neredeyse dediklerini yaşadım yalnız chitra üstüne basa basa ve sende hala istiyorsan ilişkiye devam edersin demişti. Tabi ben falları unutmuştum hayatıma odaklanmıştım 5-6 ay sonra falları okuduğumda çıktıklarını anladım. O yüzden fal baktıktan sonra falları unutmamı lazım. Aslında arkadaşın anlatmaya çalıştığı buydu.
Elfini ben de yakalmk icin cok ugrasmistim... ahh ne gunlerdiiBurada bazı üyler var cidden çok güzel fal bakıyor :) biz en iyisi site kuralım fal bakalımdaha karlı böyle olmuyor fala verdiğim parayla tatile giderdim ya
Egitim belki kariyer saglik vs. Evet insanin elinde olan yaptıklarıyla belirlenen şeylerdir ama aşk evlilik gibi şeyler kaderseldir diye düşünüyorum ve emin ol bunu en iyi ben biliyorum çünkü bazen ne kadar mucadele edersen et olmayacagi varsa asla olduramiyorsun olacagi varsada istemesende oluyor o kadar mücadele ettimki zamanında ama anladimki kaderde yokmus artik oluruna biraktim fal isine gelince anlik moral duzeltmek icin baktiriyorum yorumlarimdan hayatimi fallara gore cizdigim sanilmasin oturupta bir falin cikmasini beklemiyorum ama birseyde yapmıyorum akışına bırakıyorum sadece şimdiye kadar bu sekilde hareket etseydim falcilarinda bana sürekli dedigi gibi adim atsaydim hem mucadele etmis olacaktim hem de fallarin cikmis olmasi gerekirdi. Ben yine kendi doğrularıma göre hareket ediyorum
Elfini ben de yakalmk icin cok ugrasmistim... ahh ne gunlerdii
su mesajinla profil fotografini eslestirdim, ve yuzume bir gulumseme yayildi. paylasmak zorundaydim :)Yok kuzu girmiyor , hatun inat etti bugün girmiyor :) katina enerjiyi çok çabuk tüketiyor bir iki kişiye açılım yapınca bakacak hal kalmıyor , büyük ihtimalle enerjisini iyi hissetmiyordur ondan girmedi.
Amann enerjisi varken baksnd gec olcaksa olsun bosver. Ben tukenmis haline denk gelmistim sanirmYok kuzu girmiyor , hatun inat etti bugün girmiyor :) katina enerjiyi çok çabuk tüketiyor bir iki kişiye açılım yapınca bakacak hal kalmıyor , büyük ihtimalle enerjisini iyi hissetmiyordur ondan girmedi.
su mesajinla profil fotografini eslestirdim, ve yuzume bir gulumseme yayildi. paylasmak zorundaydim :)
Amann enerjisi varken baksnd gec olcaksa olsun bosver. Ben tukenmis haline denk gelmistim sanirm
Size başarılar dilerim kızlar o zaman ben güzel günlerin geleceğine dair olan inancımı çoktan kaybettim herkese gelse bana gelmez... Size mutluluklar :)Beni yanlış anlama ama evliliğinde kadersel olduğuna inanmıyorum yine seçimlerimizden ibaret hatta bir konu vardı bir derdim varda , kız adamla kaçmış adam psikopata bağlamış ve kız bunu biliyormuş sevgiliyken dövmeler sövmeler tehditler burada kişi hayatı ile kumar oynuyor ve maalesef sonu kötü olmuş...Hepimizin iradesi var , aklımız var bile bile lades demek sonra kadere sığınmak ne bilim bana tuhaf geliyo...
Evet bazı noktalarda senle hem fikirim bazen olmayınca olmuyor ama dikkat et vazgeçtiğin an sana geri dönüyo veya daha iyisi daha güzeli seni buluyo , bizim yapmamız gereken akışa mani olmamak...Hiçbirimiz fallara göre şekillendiremiyoruz hayatımızı ama seninde dediğin gibi insan mutlu oluyo bazende inanıyoruz :) Kızlar nasıl mutluysanız öyle yaşayın , zaman geçtiğinde bugünlerimize gülücez güzel anılar asılında :) aşk acısını saymazsak tabi
Size başarılar dilerim kızlar o zaman ben güzel günlerin geleceğine dair olan inancımı çoktan kaybettim herkese gelse bana gelmez... Size mutluluklar :)
Yas degil de yasanmisliklar daha cok ogretiyor insana. Ben bu yasimda son bir yilda gosterdigim sabir derecesine kendim sasmaya devam ediyorum.
Deme oyleSize başarılar dilerim kızlar o zaman ben güzel günlerin geleceğine dair olan inancımı çoktan kaybettim herkese gelse bana gelmez... Size mutluluklar :)
Yas degil de yasanmisliklar daha cok ogretiyor insana. Ben bu yasimda son bir yilda gosterdigim sabir derecesine kendim sasmaya devam ediyorum.
Dusurme omuzlarini, ben senin mesajlarini ne zaman gorsem citi piti enerjik neseli bir kiz geliyor gozumun onune :) sen hic degisme e mi?
Bugunun acisi yarinin mutlulugu icin saglam bir adimdir bazen, sabret ama umutlu ol mutlu ol. Guzel gunler gorecegiz, inan :)
Eylem sence Pembecimi?Senin de alacagin olsun eylem tuzun burada ben seni o kadar oviim sen gidip katina da cevrm ici ol yalnizca.
Bana olumsuz konusmadi ama olumsuz konustigu arkadaslar da mevcut. Pembeci oldugunu dusunmuyorum.Eylem sence Pembecimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?