ben ona katina atmıştım ve beğenmiştim. Sonra burada kahve de daha iyi denildiğini duyunca kahve attım ve çok pişmanım. Katinayı dinleyip ona göre yorum yapmış. Faldan eser yoktu.Eylem tuzunn burdan sana sesleniorum lutfen kahvede cevrm ici oll( kahvem hazirr
Evet ya ben de katina atmistim kahvesini de merak ettim. Icimde kalmasin diye onu da dneemek istiorum ama yakalayamiorum ne yazikkiben ona katina atmıştım ve beğenmiştim. Sonra burada kahve de daha iyi denildiğini duyunca kahve attım ve çok pişmanım. Katinayı dinleyip ona göre yorum yapmış. Faldan eser yoktu.
umarım yakalayınca ayrıntılı bakar cunku bana katinanda dediğim gibi deyip katinayı özetledi. Ben de çok kızdım kendime. Maymun iştahlılık yaptığımı bile düşündüm ama falı gerçekten kötüydü.Evet ya ben de katina atmistim kahvesini de merak ettim. Icimde kalmasin diye onu da dneemek istiorum ama yakalayamiorum ne yazikki
Bana göre yorumcunun gelecek bilmesini veya günü gününe verdigi vadenin cıkmasını beklemek çok ütopik olur.Anda ve geçmişte en kötü denilen falci bile iyi çoğu iyi önemli olan geleceği hissedebilmek
hahaha Ey Elfin duy pisipisiyiBuradan tekrar elfine sesleniyorum okuyorsan lütfen çevirim içi ol! Seni bekleyenler var
hahaha Ey Elfin duy pisipisiyi
Böyle böyle duyururuz seni Elfin’e ya da Elfin’in ruhuna merak etmeDünden beri elfini bekliyorum inat ettim baktırıcam elfine gözüm açıkta gidicek hahaha
Amannn 100 tl verilir mi ? Yazık günah paraya. Kartları al gel sen bana. Çay kahve püskevit nutella cips bedava.Dünden beri elfini bekliyorum inat ettim baktırıcam elfine gözüm açıkta gidicek hahaha
Konuyu zorlastiriyorum. Senin dilegin daha olasi cunku.Buradan tekrar elfine sesleniyorum okuyorsan lütfen çevirim içi ol! Seni bekleyenler var
Imlaya dikkat lutfen, puskuut diye yazilir o :)Amannn 100 tl verilir mi ? Yazık günah paraya. Kartları al gel sen bana. Çay kahve püskevit nutella cips bedava.
Eyyy Asenat! Sen de Leyla’ yı duy. benim devreler yandıKonuyu zorlastiriyorum. Senin dilegin daha olasi cunku.
Asenat lutfen cevrimici ol :)
Böyle böyle duyururuz seni Elfin’e ya da Elfin’in ruhuna merak etme(ruh çağırma seansı gibi oldu da)
Konuyu zorlastiriyorum. Senin dilegin daha olasi cunku.
Asenat lutfen cevrimici ol :)
Amannn 100 tl verilir mi ? Yazık günah paraya. Kartları al gel sen bana. Çay kahve püskevit nutella cips bedava.
işte ona yan bence de. Paranla seni dövmedi mi?Asenat yanılmıyorsam 2 gün önce çevirim içiydi yanarım yanarım 80 tl bilgeye harcadığıma yanarım :)
Yarın bence artık çevirimiçi olur.bugün girmediyse.Elfin ya akşam ya da sabah çevirimiçi oluyor.o saatlerde bakın istersenBuradan tekrar elfine sesleniyorum okuyorsan lütfen çevirim içi ol! Seni bekleyenler var
Herkesin kendi fikri o zaman fallarin tamami ütopik bunu biliyorsak hic baktirmamamiz lazim benim yorumum uzerinden bu kadar destan yazmaniza gerek yoktu ben sadece fikrimi belirttim gelecek degisken degildir yasanilacak kader onceden yazilmistir sadece vadesi gecikir veya erken olur ama belirli bi kaderi vardir insanin ayrica burda bunca insan bosunami sunun bunun dedigi cikti diye yorumlar yapiyor gelecegi bilen biliyor gerisi boş ani ve gecmisi ben zaten biliyorum napiyim onu anlataniBana göre yorumcunun gelecek bilmesini veya günü gününe verdigi vadenin cıkmasını beklemek çok ütopik olur.
Zira gelecek degiskendir. Bir söz bir karar bir davranış bir anda önceliğimizi de enerjimizi de akışımızı da tamamen değiştirebilir.
Bir sabah çok başka bir hayata uyanabilirim. Bir yakinimi kaybedebilirim ya da işimi ya da sağlığımı. Eski sevgilim tamamen önemini yitirebilir mesela...
O yüzden anı ve geçmişi bilen yorumcu benim için yeterli.... zaten sadece 2 ihtimal var. An ve geçmiş değerlendirmesi ile bunu bende tahmin edebilirim
Ayrıca alarm kurmuş gibi oturup falcının gelecek öngörüsünü ya da vadesini beklemek hiç birimize fayda getirmez kendimizi yiyip bitirmekten başka. Nacizane düşüncem budur... üzdümse birinizi affola...
Zen Hikayesi
Genç bir öğrenci bahçede oturmakta olan üstadına yaklaştı ve sordu, "Üstat, ne kadar çok çalışırsam çalışayım, farkındalığa ulaşamıyorum."
Üstat hiç bir şey söylemedi, bir kedi yavrusunun bir sineği yakalamaya çalıştığı bahçenin köşesini işaret etti.
Kedi sineğin üzerine hamle yaptı, nefes nefese kaldı ve sineği takip etti. Tüm çabalarına rağmen, sinek onun erişiminin dışında kaldı.
Sonunda yavru kedi bitkin düştü ve üstadın ayaklarına kıvrıldı.
Sinek hemen kendi arzusuyla uyumakta olan kedinin burnunun ucuna kondu.
Bunu gören genç öğrenci; "anladım" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?