Binnaz Abla

ben ona katina atmıştım ve beğenmiştim. Sonra burada kahve de daha iyi denildiğini duyunca kahve attım ve çok pişmanım. Katinayı dinleyip ona göre yorum yapmış. Faldan eser yoktu.
Evet ya ben de katina atmistim kahvesini de merak ettim. Icimde kalmasin diye onu da dneemek istiorum ama yakalayamiorum ne yazikki

Evet ya ben de katina atmistim kahvesini de merak ettim. Icimde kalmasin diye onu da dneemek istiorum ama yakalayamiorum ne yazikki
umarım yakalayınca ayrıntılı bakar cunku bana katinanda dediğim gibi deyip katinayı özetledi. Ben de çok kızdım kendime. Maymun iştahlılık yaptığımı bile düşündüm ama falı gerçekten kötüydü.

Anda ve geçmişte en kötü denilen falci bile iyi çoğu iyi önemli olan geleceği hissedebilmek
Bana göre yorumcunun gelecek bilmesini veya günü gününe verdigi vadenin cıkmasını beklemek çok ütopik olur.
Zira gelecek degiskendir. Bir söz bir karar bir davranış bir anda önceliğimizi de enerjimizi de akışımızı da tamamen değiştirebilir.
Bir sabah çok başka bir hayata uyanabilirim. Bir yakinimi kaybedebilirim ya da işimi ya da sağlığımı. Eski sevgilim tamamen önemini yitirebilir mesela...
O yüzden anı ve geçmişi bilen yorumcu benim için yeterli.... zaten sadece 2 ihtimal var. An ve geçmiş değerlendirmesi ile bunu bende tahmin edebilirim
Ayrıca alarm kurmuş gibi oturup falcının gelecek öngörüsünü ya da vadesini beklemek hiç birimize fayda getirmez kendimizi yiyip bitirmekten başka. Nacizane düşüncem budur... üzdümse birinizi affola...

Zen Hikayesi

Genç bir öğrenci bahçede oturmakta olan üstadına yaklaştı ve sordu, "Üstat, ne kadar çok çalışırsam çalışayım, farkındalığa ulaşamıyorum."

Üstat hiç bir şey söylemedi, bir kedi yavrusunun bir sineği yakalamaya çalıştığı bahçenin köşesini işaret etti.

Kedi sineğin üzerine hamle yaptı, nefes nefese kaldı ve sineği takip etti. Tüm çabalarına rağmen, sinek onun erişiminin dışında kaldı.

Sonunda yavru kedi bitkin düştü ve üstadın ayaklarına kıvrıldı.

Sinek hemen kendi arzusuyla uyumakta olan kedinin burnunun ucuna kondu.

Bunu gören genç öğrenci; "anladım" dedi.

Dünden beri elfini bekliyorum inat ettim baktırıcam elfine gözüm açıkta gidicek hahaha
Amannn 100 tl verilir mi ? Yazık günah paraya. Kartları al gel sen bana. Çay kahve püskevit nutella cips bedava.

Amannn 100 tl verilir mi ? Yazık günah paraya. Kartları al gel sen bana. Çay kahve püskevit nutella cips bedava.

Burada bazı üyler var cidden çok güzel fal bakıyor :) biz en iyisi site kuralım fal bakalım daha karlı böyle olmuyor fala verdiğim parayla tatile giderdim ya

Asenat yanılmıyorsam 2 gün önce çevirim içiydi yanarım yanarım 80 tl bilgeye harcadığıma yanarım :)
işte ona yan bence de. Paranla seni dövmedi mi? Ben falımı ona gönderirken korkarım artık. Fal bakmak yerine çocuğuna kızan anne gibi bir kayıt geldiydi bana.

Bir hikaye de ben ekleyeyim mi bana anlatilan? Cok begenmistim.
Bir kari koca cocuklari olsun diye cok isteyip dua ediyorlar ve bu dileklerini peygambere iletiyorlar. Peygamber Allah'a soruyor "cocuklari olacak mi" diye. Allah "hayir, onlara cocuk vermeyecegim" diyor. Peygamber uzulerek bunu cifte iletiyor. Bir zaman sonra ciftin bebekleri doguyor.. Peygamber Allah'a soruyor. "Bana olmayacak demistin, nasil oldu boyle?" diye. Allah diyor ki, "evet oyleydi. Ama onlar pes etmeden, o kadar buyuk bir inancla dua etmeye devam ettiler ki, dileklerini kabul ettim sonunda"

Herkesin kendi fikri o zaman fallarin tamami ütopik bunu biliyorsak hic baktirmamamiz lazim benim yorumum uzerinden bu kadar destan yazmaniza gerek yoktu ben sadece fikrimi belirttim gelecek degisken degildir yasanilacak kader onceden yazilmistir sadece vadesi gecikir veya erken olur ama belirli bi kaderi vardir insanin ayrica burda bunca insan bosunami sunun bunun dedigi cikti diye yorumlar yapiyor gelecegi bilen biliyor gerisi boş ani ve gecmisi ben zaten biliyorum napiyim onu anlatani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…