Binnaz Abla

çok kötü fa bakmıstı bana.80tl çöp oldu diye yazmıştım

Bende Melek Yıldıza baktırdığımda würw kısıtlaması var hemen falına bakmak gerekiyor p yüzden kısa kesmek durumunda aldım yetişmiyor. Merak ettiğini soru cevaptan sor demişti banada. Çok saçma bir uygulama. Benim anladığım kadarıyla fal kabul ettiği andan itibaren bir saatçinde fala bakıp göndermek durumundalarmış.

çok kötü fa bakmıstı bana.80tl çöp oldu diye yazmıştım

Valla ablama olumsuz konuştu dediği gibi olmuştu. Bana da çok çok olumlu konuşmuştu. Mayısa kadar herşey düzelicek pişman olucak gelicek falan demişti. Ama dediği olmadı bende.

kızlar kredi kartımda limit var ama binnazdan kredi alcam dioki ödeme başarısız siz de de oldu mu hiç böyle
Bende de olmuştu aynısı. Ama benim bankam güvenlik açığı var bu sitenin diye red ediyor binnazı evet.

Anda aşk konusunda Gizem Hatun, Asenat, Elfin güzel. Gelecek Asenat ve Gizem Hatun çok tutmadı Elfin beklemede.
Gizem anda iyi, gelecek çıkmadı. Elfin yakın gelecekte iyi ( ya da bana zaten uzun vade vermemişti ) ve Asenat bende uzun vadede çıkmıştı...

Gizem anda iyi, gelecek çıkmadı. Elfin yakın gelecekte iyi ( ya da bana zaten uzun vade vermemişti ) ve Asenat bende uzun vadede çıkmıştı...
Asenat bende çok gelecek konuşmamış bir kere baktırmışım zaten. Elfin bende 4 haftada tam olarak neler yaşanacağımı söylemişti ve aynısını yaşadım hem de çok spesifik bir konuydu, atıp tutulacak bir şey değil. Son baktırdığımda ilk vade olarak ilk öngörüsü Kasım sonu, ilki çıktı ama bu çok imkansız gibi duruyor şu an için, ayın bitmesine 10 günden az var sonuçta. Çıksın çıkmasın Elfin’ i seviyorum enerjisi iyi geliyor ve anı biliyor.

Gizem hatun berbat gerçekten ballamis yaglamis atmis fali bana mesajimada cevap vermemis gecen sene baktirmisim iyiki unutup bu senede baktirmadim

Gizem hatun berbat gerçekten ballamis yaglamis atmis fali bana mesajimada cevap vermemis gecen sene baktirmisim iyiki unutup bu senede baktirmadim
o kadın gelecekte çıkmıyor sanırım. Ve çoğunlukla olumsuz.. Zaten daha evvelde demiştim. Gizem hatun telwe geysu ile aynı kişi olabilir diye.. Geysu alabildiğine olumlu... Gizem de olumsuz ama tarzları çok benzer...
Ama bana göre ikisi de anda iyi...

Anda ve geçmişte en kötü denilen falci bile iyi çoğu iyi önemli olan geleceği hissedebilmek

Bence anda bile bilemeyen veya herkese uyacak şekilde çok genel konuşup sorudan giden ve spesifik hiç bir şey söylemeyen çok var.
O zaman onlara falci demeye bile gerek yok bence simdiye kadar benimkiler en azindan ani ve gecmisi bilmisti

ya ben de her zamanki karttan denedim ama olmadı.

Yeni bir uygulama geldi de internet alış verişine devam etmek istiyorsanız onaylayın diye beşli bir tarihe kadar bankamatiklerde yazı çıkıyordu. İntwrnet alışverişine kartın kapanmış olabilir

Yeni bir uygulama geldi de internet alış verişine devam etmek istiyorsanız onaylayın diye beşli bir tarihe kadar bankamatiklerde yazı çıkıyordu. İntwrnet alışverişine kartın kapanmış olabilir
Yok canm onaylamistim ben. Bankam reddetmis ogrendim simdii..

Selamlar...Baktırmam diyordum ama bugun kahve içtim. İçince de şekiller çok ilginç dedim veeee sonrasında hooop fal baktırmaya ... Bu sefer hiç bilmediğim birine (Baran Umut) baktırdım. Fiyatı bence yüksekti ama adam kesinlikle boş değil ya da benim enerjim tuttu. Israrla birini söylemeye çalıştı ki ben sormamıştım. Fal sonrası soruyu biraz yuvarlak cevapla geçiştirmiş ama genele bakınca beğendim. Ben ilişkim yok şeklinde gönderdim. Klasik senaryoyu yazacak mı diye bekledim ama bana tamamen uyan bir yorum yazdı. Merak edenler olur belki diye yazayım dedim. Bu arada Elfinin vadeleri bana cıkmıyor . Ayrıca Doğa dan adındaki yorumcuyu denemiştim ben ve tavsiye ederim gerçekten çok ilgili. Bana soru cevapta tekrar açılım yapmıştı. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…