Evet elfin genelde akşamları 7 den sonra girer.cumartesi pazar erken saatlerde giriyo ve hafta sonu daha çok fal aliyo.Yakalamak çok zor akşam 6:30 ta başla beklemeye sürekli refresh yap. Cumartesi sabahları da giriyor bazen
taam silip tekrar deneyeyim ben deKart bilgilerini silip tekrar girip deneyince olmuştu bende de.
çok kötü fa bakmıstı bana.80tl çöp oldu diye yazmıştımPelin Bilgeye hem ben fal baktırdım. Hem ablam fal baktırdı. Ablama 10 gün içinde seni arıyacak dedi. Ama o son konuşmanız olucak dedi ve bir daha görüşmeyeceksiniz dedi. 8gün sonra oglan aradı ve dedigi gibi bu son konuşmaları oldu bir daha görüşmediler. Aynı gün bende baktırdım.Ama bana dediği hiçbir şey olmadı :) 300 e yakın fal baktırdım bana kimsenin çıkmadı galiba bende bir sıkıntı var anlamadım :)
aşkta kim biliyoKariyerde iyi aşk konusunda anlık fena değil ama bariz bazı şeyleri bilemedi anda, daha önce aşk konusunda söyledikleri de olmamış. Aşk dışı konular için baktırabilirsin, biliyor onları.
Anda aşk konusunda Gizem Hatun, Asenat, Elfin güzel. Gelecek Asenat ve Gizem Hatun çok tutmadı Elfin beklemede.aşkta kim biliyo
çok kötü fa bakmıstı bana.80tl çöp oldu diye yazmıştım
Bende de olmuştu aynısı. Ama benim bankam güvenlik açığı var bu sitenin diye red ediyor binnazı evet.kızlar kredi kartımda limit var ama binnazdan kredi alcam dioki ödeme başarısız siz de de oldu mu hiç böyle
Gizem anda iyi, gelecek çıkmadı. Elfin yakın gelecekte iyi ( ya da bana zaten uzun vade vermemişti ) ve Asenat bende uzun vadede çıkmıştı...Anda aşk konusunda Gizem Hatun, Asenat, Elfin güzel. Gelecek Asenat ve Gizem Hatun çok tutmadı Elfin beklemede.
Asenat bende çok gelecek konuşmamış bir kere baktırmışım zaten. Elfin bende 4 haftada tam olarak neler yaşanacağımı söylemişti ve aynısını yaşadım hem de çok spesifik bir konuydu, atıp tutulacak bir şey değil. Son baktırdığımda ilk vade olarak ilk öngörüsü Kasım sonu, ilki çıktı ama bu çok imkansız gibi duruyor şu an için, ayın bitmesine 10 günden az var sonuçta. Çıksın çıkmasın Elfin’ i seviyorum enerjisi iyi geliyor ve anı biliyor.Gizem anda iyi, gelecek çıkmadı. Elfin yakın gelecekte iyi ( ya da bana zaten uzun vade vermemişti ) ve Asenat bende uzun vadede çıkmıştı...
Gizem hatun berbat gerçekten ballamis yaglamis atmis fali bana mesajimada cevap vermemis gecen sene baktirmisim iyiki unutup bu senede baktirmadimGizem anda iyi, gelecek çıkmadı. Elfin yakın gelecekte iyi ( ya da bana zaten uzun vade vermemişti ) ve Asenat bende uzun vadede çıkmıştı...
o kadın gelecekte çıkmıyor sanırım. Ve çoğunlukla olumsuz.. Zaten daha evvelde demiştim. Gizem hatun telwe geysu ile aynı kişi olabilir diye.. Geysu alabildiğine olumlu... Gizem de olumsuz ama tarzları çok benzer...Gizem hatun berbat gerçekten ballamis yaglamis atmis fali bana mesajimada cevap vermemis gecen sene baktirmisim iyiki unutup bu senede baktirmadim
Anda ve geçmişte en kötü denilen falci bile iyi çoğu iyi önemli olan geleceği hissedebilmeko kadın gelecekte çıkmıyor sanırım. Ve çoğunlukla olumsuz.. Zaten daha evvelde demiştim. Gizem hatun telwe geysu ile aynı kişi olabilir diye.. Geysu alabildiğine olumlu... Gizem de olumsuz ama tarzları çok benzer...
Ama bana göre ikisi de anda iyi...
Bence anda bile bilemeyen veya herkese uyacak şekilde çok genel konuşup sorudan giden ve spesifik hiç bir şey söylemeyen çok var.Anda ve geçmişte en kötü denilen falci bile iyi çoğu iyi önemli olan geleceği hissedebilmek
Bana hiç tutmadı hissiyat sıfır bariz kart yorumluyorKızlar pelin bilge özüdoğru hakkındaki fikirleriniz nedir?
O zaman onlara falci demeye bile gerek yok bence simdiye kadar benimkiler en azindan ani ve gecmisi bilmistiBence anda bile bilemeyen veya herkese uyacak şekilde çok genel konuşup sorudan giden ve spesifik hiç bir şey söylemeyen çok var.
ya ben de her zamanki karttan denedim ama olmadı.
Yok canm onaylamistim ben. Bankam reddetmis ogrendim simdii..Yeni bir uygulama geldi de internet alış verişine devam etmek istiyorsanız onaylayın diye beşli bir tarihe kadar bankamatiklerde yazı çıkıyordu. İntwrnet alışverişine kartın kapanmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?