Bitmedi ki, devam et sen. Devami da gelirdemek kabul günümmüşkeşke arada birkaç daha dilek tutsaymışım
Gezegenlerin el atmadigi yerimiz kalmadi ki, heryerdelergezegen hareketleri etkiliyormuymuş böyle rüyaları yeni bir bilgi edindim teşekkürler bu arada
Bitmedi ki, devam et sen. Devami da gelir
kader kartında mi cıktı imparatorda?Arkadaslar katina karti anlamlarina baktim da cok detay yok, ters Urmia ne demek acaba detayli bilen var mi? Gelecek icin anlami ne olabilir?
7 kartlı ilişki açılımında son kartta çıktı ters urmiaa. Aşk açısından yorumu değişiyor mu?kader kartında mi cıktı imparatorda?
Yasadigin şansızlıklar bir müddet daha devam edecek.. Bi süre zarfı var yaşaman gereken ..
Çok sevindim canım hem yakalamana hem de enerjinizin tutmasına. Ben çok önerdim onu burda ama bir yandan da yüksek ücretli diye çekindim benim beğendiğim kadar beğenilmez diye. Benim için de tek falcı Elfin bundan sonra, başkasına baktırmayı düşünmüyorum.Kızlar sonunda elfini yakaladım , inanılmaz memnun kaldım, söylediği her şey o kadar doğru o kadar netti ki aklımda soru işareti kalmadı , cidden çok fal atmışlığım var ama elfin kadar net, hisleri güçlü bir hanımefendi yok diyorum! Çok yüzeysel soru sormama rağmen sevgilimin bana söylediği sözleri söylemesi ve kartları yorumlaması cidden çok şaşırtıcı kart okuyucusu kesinlikle değil kartlara duygularını hislerini koyan biri 100 tl verdim ama her kuruşuna değiyor ve falın sonunda memnun kalmadıysan lütfen çekinme iade et diyo :) Elfin seni seviyorum ben falcıya bu saatten sonra gitmem gidersem elfine giderim. Burada elfini tavsiye eden herkese teşekkür ederim iyi ki ön yargımı yıkıp gittim. Açılan kartları kombine etme şekline bayıldım katinanın kesinlikle dilini çözmüş biri :) ayrıntı versem buradan yürüdü derim ama elfin ayrıntı olmadan bu kadar şey bilmesi beni çok şaşırtı sanki benle birlikte ilişkiyi yaşamış gibi...Maşallah diyorum!
Kızlar sonunda elfini yakaladım , inanılmaz memnun kaldım, söylediği her şey o kadar doğru o kadar netti ki aklımda soru işareti kalmadı , cidden çok fal atmışlığım var ama elfin kadar net, hisleri güçlü bir hanımefendi yok diyorum! Çok yüzeysel soru sormama rağmen sevgilimin bana söylediği sözleri söylemesi ve kartları yorumlaması cidden çok şaşırtıcı kart okuyucusu kesinlikle değil kartlara duygularını hislerini koyan biri 100 tl verdim ama her kuruşuna değiyor ve falın sonunda memnun kalmadıysan lütfen çekinme iade et diyo :) Elfin seni seviyorum ben falcıya bu saatten sonra gitmem gidersem elfine giderim. Burada elfini tavsiye eden herkese teşekkür ederim iyi ki ön yargımı yıkıp gittim. Açılan kartları kombine etme şekline bayıldım katinanın kesinlikle dilini çözmüş biri :) ayrıntı versem buradan yürüdü derim ama elfin ayrıntı olmadan bu kadar şey bilmesi beni çok şaşırtı sanki benle birlikte ilişkiyi yaşamış gibi...Maşallah diyorum!
Çok sevindim canım hem yakalamana hem de enerjinizin tutmasına. Ben çok önerdim onu burda ama bir yandan da yüksek ücretli diye çekindim benim beğendiğim kadar beğenilmez diye. Benim için de tek falcı Elfin bundan sonra, başkasına baktırmayı düşünmüyorum.
Gezegenlerin el atmadigi yerimiz kalmadi ki, heryerdeler
Elfin bana niye zaman olarak tutmuyorsunbade deniz tutuyor bana galiba neyse en azından fiyattan tasarruf yaparım
Ters cikan olumlu kartlar genelfe vade ile ilgilidir.. vadesi var demektir.7 kartlı ilişki açılımında son kartta çıktı ters urmiaa. Aşk açısından yorumu değişiyor mu?
@gelpisipisipisii ben 175 kredi iken baktirmistim :) bende de iyiydi. Hatta sorumdan ayri evlerde oldugumuzu dusunmus ve ben yanlis mi anladim acaba sorunuzu ben sizi ayni evde goruyorum demisti. Anda suoer. Vade beklemede...Çok sevindim canım hem yakalamana hem de enerjinizin tutmasına. Ben çok önerdim onu burda ama bir yandan da yüksek ücretli diye çekindim benim beğendiğim kadar beğenilmez diye. Benim için de tek falcı Elfin bundan sonra, başkasına baktırmayı düşünmüyorum.
Aminnn, cumlemizin :)Aştın sen kendini... Allah iyiliğini versin
Mutlu olmana cok sevindim. Sen de bizi cok mutlu ettin ya, hem de bedavaya :)))Canım bana vade verdi ama açıkçası vadelere takılma anda ve geçmişte iyi ise gerisi çok önemli değil. Zamana bırak düşünme o zaman oluyor vadeler yanıltıcı 2 ay der 2 gün sonra olur , 10 gün sonra der bir bakarsın 10 hafta sonra olur sonuçta bu kişiler kahin değil. Çok mutlu oldum ya
Ben baktırmıştım Doga Dan'a Bana vade vermemişti. Ne zaman olumlu düşünürsün ne zaman o kötü enerjiyi ortadan kaldırırsın o zaman bu adam sana gelicek demişti.Geçmiş yorumu yoktu. Sadece gelecekten bahsetmişti. Birkaç birşeyler daha söylemişti lakin hatırlamıyorum hesabımı sildiğim için bakamıyorum da.Doğa dana baktıran yok mu? Çok merak ediyorum düşüncenizi.
bende bayağı bir bildi şaşırdım açıkçası da o yüzden sordum.Ben baktırmıştım Doga Dan'a Bana vade vermemişti. Ne zaman olumlu düşünürsün ne zaman o kötü enerjiyi ortadan kaldırırsın o zaman bu adam sana gelicek demişti.Geçmiş yorumu yoktu. Sadece gelecekten bahsetmişti. Birkaç birşeyler daha söylemişti lakin hatırlamıyorum hesabımı sildiğim için bakamıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?