Binnaz Abla

Kızlar sonunda elfini yakaladım , inanılmaz memnun kaldım, söylediği her şey o kadar doğru o kadar netti ki aklımda soru işareti kalmadı , cidden çok fal atmışlığım var ama elfin kadar net, hisleri güçlü bir hanımefendi yok diyorum! Çok yüzeysel soru sormama rağmen sevgilimin bana söylediği sözleri söylemesi ve kartları yorumlaması cidden çok şaşırtıcı kart okuyucusu kesinlikle değil kartlara duygularını hislerini koyan biri 100 tl verdim ama her kuruşuna değiyor ve falın sonunda memnun kalmadıysan lütfen çekinme iade et diyo :) Elfin seni seviyorum ben falcıya bu saatten sonra gitmem gidersem elfine giderim. Burada elfini tavsiye eden herkese teşekkür ederim iyi ki ön yargımı yıkıp gittim. Açılan kartları kombine etme şekline bayıldım katinanın kesinlikle dilini çözmüş biri :) ayrıntı versem buradan yürüdü derim ama elfin ayrıntı olmadan bu kadar şey bilmesi beni çok şaşırtı sanki benle birlikte ilişkiyi yaşamış gibi...Maşallah diyorum!

Çok sevindim canım hem yakalamana hem de enerjinizin tutmasına. Ben çok önerdim onu burda ama bir yandan da yüksek ücretli diye çekindim benim beğendiğim kadar beğenilmez diye. Benim için de tek falcı Elfin bundan sonra, başkasına baktırmayı düşünmüyorum.

Leyla_74 bu da kabul olmuş

Çok teşekkür ederim , çok memnun kaldım verdiğim paraya acımıyorum. Elfin sonuna kadar verdiğim parayı hak ediyor

Elfin bana niye zaman olarak tutmuyorsun bade deniz tutuyor bana galiba neyse en azından fiyattan tasarruf yaparım

Canım bana vade verdi ama açıkçası vadelere takılma anda ve geçmişte iyi ise gerisi çok önemli değil. Zamana bırak düşünme o zaman oluyor vadeler yanıltıcı 2 ay der 2 gün sonra olur , 10 gün sonra der bir bakarsın 10 hafta sonra olur sonuçta bu kişiler kahin değil. Çok mutlu oldum ya

@gelpisipisipisii ben 175 kredi iken baktirmistim :) bende de iyiydi. Hatta sorumdan ayri evlerde oldugumuzu dusunmus ve ben yanlis mi anladim acaba sorunuzu ben sizi ayni evde goruyorum demisti. Anda suoer. Vade beklemede...
Ama yine de simdi 100 cok fazla. Elfin icin degmez anlaminda degil miktar matematiksel olarak cok yuksek yani. Su siteler kendi paylarini dusurse buraz bence falcilar daha makul ucretlere gecis yapabilirler.

Mutlu olmana cok sevindim. Sen de bizi cok mutlu ettin ya, hem de bedavaya :)))
Iyi ki buradasin!

Bu elfin yorumlarına baktım sitede çok iyi yorumlar var ve sadece katına bakması diğerlerine bakmıyor ben de merak ettim 100 TL olması biraz pahalı. Baktıran lar yazılı mi yoksa yazılı mi yorum aldılar kısa mı bakıyor yoksa uzun mu

Doğa dana baktıran yok mu? Çok merak ediyorum düşüncenizi.
Ben baktırmıştım Doga Dan'a Bana vade vermemişti. Ne zaman olumlu düşünürsün ne zaman o kötü enerjiyi ortadan kaldırırsın o zaman bu adam sana gelicek demişti.Geçmiş yorumu yoktu. Sadece gelecekten bahsetmişti. Birkaç birşeyler daha söylemişti lakin hatırlamıyorum hesabımı sildiğim için bakamıyorum da.

bende bayağı bir bildi şaşırdım açıkçası da o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…