Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim , çok memnun kaldım verdiğim paraya acımıyorum. Elfin sonuna kadar verdiğim parayı hak ediyor
Gerçekten hakediyor.bende yıllarımı fallarla geçirmiş biri olarak Elfini çok fazla beğenmiştim.bencede helali hoşu olsun kazandığı her kuruş.insan sömürmüyor benim için yeterli.falını iade ettiğim halde gittiğimde kırmadan yargılamadan gene bakmıştı.zaten kendisi uymayan fal olunca iade ettiriyormuş.

Pelini ben denemedim. Ama sesleri de benziyor muydu mesela ? Ayrica pelini ve eylemi deneyen arkadaslar burada karsilastrrsa sevinirim.
Canim aslinda kafami ben iyice bulandirdim galiba sana falimi ozelden atmistim bilgen sezerin benim olayida biliyorsun herseyi bilmisti engellerden bahsetmisti sevdigini ayrilik tarihimizi hastalik vesaire sonucu olumluya baglamasi eylemde ise oda var olan durumu bilmesi engelden bahsetmesi ama sonucu yorumda olumsuza baglayip soru kisminda bekleyip gormek lazim demesiyle beni paranoya bagladi galiba ne diyelim hayirlisi yordum sizi mesajlarimla hakkinizi helal edin kizlar :))

Dejavu yaşamışsın , cidden değil bana benzer laflar söyleniyor ama tarzları ses tonları nefes alış verişleri bile çok farklı

Elfine maşallah diyorum o kadar falcı gördüm ki artık cümlenin başında anlıyorum kim iyi kim kötü eylemi bende beğendim. Kadının hakkını yemiyim ama elfini tek geçerim :)

Canim benim gelecege bu kadar takilma olur mu. Hic belli olmaz. Bunu sana ozelden de yazmistm bliosun. Bu kaddar uzme kendni. An hakkinda olumsuz konussa hadi anlardim ama gelecek icin bu kadar takilma gercekten bak. Hic hic belli olmaz. Ben bu yuzden hic bi falcinin vaadesine guvenmiorum. Hatta hicbirinin ki aklmda degil. Eger gercwklesirse sayet o zaman acaba kim bu zamanda demisti derm. Onda da hani tutmus derm bilmis demem yani. Gelecegin bir tek Allahn bildigini dusunuorum. Hatta biz de secimlerimizle gelecegimze yon verioruz. O yuzden lutfen bu kadar kotuye odaklama kendni

Elfine maşallah diyorum o kadar falcı gördüm ki artık cümlenin başında anlıyorum kim iyi kim kötü eylemi bende beğendim. Kadının hakkını yemiyim ama elfini tek geçerim :)
Aynen tabi sonuçta fal işi sonuç çıkarmı bilinmez ama giriş gelişme harfi harfine benim için doğruydu.bunu bile yakalamam yıllarımı aldı

Galiba haklisin canim geriye degil artik onume baksam benim icin daha iyi olacak galiba:)

Aynen hepimiz için öyle çok klişe bir laf ama her devirde geçerliğini korıyacak dönerse bizimdir , ne diyelim hayırlısı olsun hepimiz için :) ah aha 10 yıl sonra şu yazdıklarımı okuyunca kesin çok gülerim :) kızım olursa bak yavrucum zamanında anneler neler demiş

Aynen tabi sonuçta fal işi sonuç çıkarmı bilinmez ama giriş gelişme harfi harfine benim için doğruydu.bunu bile yakalamam yıllarımı aldı

Benim için falcı demiyim öngörüsü yüksek hisleri kuvvetli diyim , geçmiş ve anda iyi ise benim için yeterlidir. Kişi gelir mi gelmez mi bilinmez bizim o an ki ruh durumumuzda çok önemli belki dönünce biz vazgeçicez gelecek bilinmez o yüzden şuan ki anların sadece keyfini çıkarmak benim için yeterli.

Haklisin canim destegin icin cok tesekkur ederim insallah guzel gunler hepimizi bekliyordur Rabbim hayirlarla karsilastirsin guzel dusunelim guzel olsun insallah:)

ay bu gecmis fallar benim sadece kafami karisitiriyor :S karisik hayatimi daha da karistiriyor :S

Arkadaslariimmm doga dan diye biri var ona baktirdm binnazda. Krediisne gore iyi ve baya samimi geldi bana. Bazi nokta atislari da oldu sallayip tutamayacgi. Hisleri var yani. Ama yazili bakio. 175kredili birini ariosaniz deneyebilirsiniz sevgiler..:)

evet arkadaşlar konunun üzerine hemen bilgi vereyim ve yine elfin haklı çıktı 2 haftayı bulmaz dediği birşey şuan oldu oluş şeklini bile söylemişti..
Hatırlıyorum Elfin Kasım’a vade verdi beklemede demiştin...peki olması imkan dahilinde bir şey miydi şaşırttı mı seni? Bana Kasım sonu için bir şey söyledi ama şu an çok imkansız duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…