Binnaz Abla

Arkadaslar ya aranizda kahve falindan anlayan var mi eylem icin kahve falim hazir bekliodu o da kahvede cevrm ici olmadi. Simdi kaldi oyle ya bakan biri varsa ozelden yazarsa cok memnun olurum. Iddiali biri olmasina gerek yok maksat kafa dagilsin

Ah! leyla bilseydim elfinin bu kadar iyi olduğunu başka falcıya gitmezdim, tabi enerji meselesi ama kadının hakkını yemiyim burayı okuyorsan elfin sana teşekkür etmeyi bir borç bilirim :) aslında sadece elfine gitmiş olsaydım şimdi maddi açıdan karda bile olurdum :) artık kimseye fal atmayı düşünmüyorum hem kendi destem var hemde elfinin falı bana yetti artı bile en az beni bir 3 ay idare eder

Eylem e baktrmsmiydin sen canim merak ettim elfinle ayni mi diye sonuc kismi

Elfin ve eyleme tuzune ikisine baktiran var mi sonuc ikisinde de ayni mi diye merak ediyorum

Evet kuzu eyleminde nokta atışları oldu elfinle paralel şeyler söyledi :) Bakalım nolucak şu vadeler bitse güzel bir liste yapıcam sizlere :)
Biliyorum cok oldum da bir sorum daha olacak eylem ve elfin arasinda cok farkli puanlama yaparmisin yani yorumlari arasinda galiba kendimce bir umut ariyorum bende(

Biliyorum cok oldum da bir sorum daha olacak eylem ve elfin arasinda cok farkli puanlama yaparmisin yani yorumlari arasinda galiba kendimce bir umut ariyorum bende(

Canım elfini tek geçerim hemde tüm falcılar içinde eylem iyi idi ama öngörüsü en yüksek , nasıl desem sanki senle ilişki yaşamış gibi karşı tarafın sözlerini söylemesi ruh durumlarını anlatması kişiliğe kadar inmesi düşün benim ilişkim çok eski bir ilişki değildi onu bile söyledi o yüzden bence elfin baktırmadan geçme derim :)

Anladim canim aciklaman icin tesekkur ederim galiba son kez onu da deneyecem ya eylem yorumda gecmsi ani bildi ama sonuc kismini gelecek ama baslangic olmayacak dedi soru sordum cevab olrak bu sefer bekleyip gormek lazim diyip gecstrdi ustelik baska sorumu da yanlis cevapladi o yuzden netlige kavusmadi ya da ben bir umut olumlu bir cvb vermesini bekliyordum ama cevap kisminda beni belirszlikte birakti birde eylem bana cok tanidik geldi cumle tarzi ifade edisi kullandigi kelimeler

Burdan soyler misin tatlim o kisinin kim oldugunu. Ikisine de baktran bi kisi varsa onun da goruslerini almis olurz hem

Burdan soyler misin tatlim o kisinin kim oldugunu. Ikisine de baktran bi kisi varsa onun da goruslerini almis olurz hem
Pelin bilge ozdogru inan canim baktrdgim gun hemen eski kaydini dinledim ama kelimeler inanlmaz derecede ayni ah almis pismanlik enerjisi donecek ama sadece ozur dilemek icin sonuca baglama kismi ifadesi inanilmaz derecede bakis tarzi ayni geldi bana hakkini yemek istemem ani tastamamiyla bildi ama kurdugu cumleler beni sasirtti cunku ayni ve yorumda olumsuz deyip soruda bekleyi gormek lazm diyip tutarsz oldu

Pelini ben denemedim. Ama sesleri de benziyor muydu mesela ? Ayrica pelini ve eylemi deneyen arkadaslar burada karsilastrrsa sevinirim.

Pelin bilge ozdogru gecen sene baktrmstim ani tam anlamiyla bilmisti eylem gibi ama oda sonucu geri donus olacak karari sen verecksn demisti an herseyiyle dogruydu ama onda gelecek patladi

Pelini ben denemedim. Ama sesleri de benziyor muydu mesela ? Ayrica pelini ve eylemi deneyen arkadaslar burada karsilastrrsa sevinirim.
Iste ses kismi da bana benzer geldi canim bilmiyorum ben mi cok kuruntu yaptim ama ah almis pismanlik enerjisiyle gelecek cunku hayatinda karsilasack sana yaptigi hakszliklarla suan tikanik bir enerji var sana pembe tablo cizmek istemem bu vebali almak istemem dedi yorumda aynisini zamaninda pelin bilgeden duymustum ve ayni ifade tarziyla ustelik ve şu da varki zaten benimle iletisimi bitirirken bu kisi defalarca hakkini helal et dedi ve ozur diledi yani tekrardan özur dilemek icin gelecek demesi bana sacma geldi inan bende bilmiyorum ama eylem benim baya kafami karistrdi

Canım pelinle eylem aynı kişi değil , çünkü ikisin ses kaydı bende mevcut dağ kadar fark var ses tonları arasında , pelin astroloji olarak vade veren ilişkiyi yorumlayan biri eylem tamamiyle farklı yorumluyor yani tarzları çok farklı ::)

Bende ikisini dinledim canim dedigim gibi ani cok net bildi hakkini yiyemem ama inan iki ses kaydini sana gondersem tastamam cumleler ayni paronaya bagladim galiba bende ikisini dinleyip durdum:) belki iki olayda da haksizliga ugradim ama gercekten iki falda da ayni cumleler ve ifadeler mevcut inanilmaz derecede kader ayni dönguyu yasitiyor galiba bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…