Banada geleceğe dair konuştu. Anlık durum zaten tehit edemiyorum.. ve arkadan ilginç sesler geliyordu.. falım olumlu idi..Falsepeti melisa donukuk'u deneyen var mı?
canım noldu cıktı mı sende?Kızlar binnazda Çağla Çakır'a fal atan var mı??
Lütfen yazın konu çok önemli..?
Anlık durumla ilgili bişi dedi.. bende anlık durum bilemiyorum..canım noldu cıktı mı sende?
Berrin Banu nasılbir de şu fal işininden tamamen kurtulan var mı?kendimi girdapta hissediyorum resmen.Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
baktırmadım hiçBerrin Banu nasıl
Kizlar byv sitesi hacklenms mi?
Binnazda ÇAĞLA ÇAKIR Copy fal yaptığı kesinleşmiştir.. Bilginize...Kızlar binnazda Çağla Çakır'a fal atan var mı??
Lütfen yazın konu çok önemli..?
BEN EYLÜL ACAR A BAKTIRDIM VE SÖYLEDİĞİ HİÇ BİR ŞEYİ YAŞAMADIMdayanamadım bugün yine eylül acar'a fal baktırdım.binnazdaki yorumlara kalırsa muhteşem ama ben ikilemde kalmış hissediyorum
Eylül acar a fal baktıran varsa yorum yapabilir mi?
ya ben hacki gördüm böyle yazılar yazmıs video paylasmıslardı..daha sonra yenileniyo dediler..bilmiyorum inş bilgilerimize bişey olmamstrCanım bende öyle sandım ama sitede yenileme çalışması varmış. Bir iki güne yeni site aktif olacakmış heralde ben baktım şimdi aktif durumda
bir de şu fal işininden tamamen kurtulan var mı?kendimi girdapta hissediyorum resmen.Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
Var bildikleri oldu ama biraz pembeci .Sen baktirdinmi?Falsepeti melisa donukuk'u deneyen var mı?
teşekkür ederim.Maddi manevi büyük kayıp ben kendi durumumu bir nevi hastalık gibi görüyorum ama 20 gündür 2 kez baktırdım bitecek hayırlısıylaacikcasi ben kurtuldum, isteyince oluyor. artik falin fa sini bile duymak istemiyorum. hatta beni korkutuyor.
bazi kisiler gelecegi hissedebiliyor, bu bir gercek, fakat gelecegi merak etmemek ve bu konu ile ugrasmamak daha saglikli.
bu forumda yazilanlari ama arada bir takip ediyorum. :)
bir de şu fal işininden tamamen kurtulan var mı?kendimi girdapta hissediyorum resmen.Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?