Binnaz Abla

dayanamadım bugün yine eylül acar'a fal baktırdım.binnazdaki yorumlara kalırsa muhteşem ama ben ikilemde kalmış hissediyorum
Eylül acar a fal baktıran varsa yorum yapabilir mi?

bir de şu fal işininden tamamen kurtulan var mı?kendimi girdapta hissediyorum resmen.Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum

Binnaz ablada şimdiye dek gelecekle ilgili vadesi tutan görmedim ancak an'da tutturanlar;
pelin bilge
asenat kılıç
arnisa bahadır
canan devrim
doğa dan
lena koval
eylül acar şu an aklıma gelenler.Ama çok fal baktıklarından olsa gerek tekrar baktırmalarda alakasız ve ilkinin zıttı şeylerde söylüyorlar.Bu konuda en dürüst canan devrim ve arnisa bahadır onları falcı olarak değil insan olarak değerli görüyorum

kemal devrim le ilgili bir dönem yorumlara aldanıp baktırmaya başladım.isminize 'can' ekiyle başlayan muhabbetiyle samimiyet katmaya çalışıyor sadece olayları doğru tartma yeteneği var ve işin ticari(müşteri memnuniyeti) açısından ruhunuza hitap edecek şeyler 'uyduruyor'.tarih çıkmadı diyorum tekrar gidiyorum işi pişkinliğe vuruyor.

Canım bende öyle sandım ama sitede yenileme çalışması varmış. Bir iki güne yeni site aktif olacakmış heralde ben baktım şimdi aktif durumda
ya ben hacki gördüm böyle yazılar yazmıs video paylasmıslardı..daha sonra yenileniyo dediler..bilmiyorum inş bilgilerimize bişey olmamstr

bir de şu fal işininden tamamen kurtulan var mı?kendimi girdapta hissediyorum resmen.Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum

acikcasi ben kurtuldum, isteyince oluyor. artik falin fa sini bile duymak istemiyorum. hatta beni korkutuyor.

bazi kisiler gelecegi hissedebiliyor, bu bir gercek, fakat gelecegi merak etmemek ve bu konu ile ugrasmamak daha saglikli.

bu forumda yazilanlari ama arada bir takip ediyorum. :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim.Maddi manevi büyük kayıp ben kendi durumumu bir nevi hastalık gibi görüyorum ama 20 gündür 2 kez baktırdım bitecek hayırlısıyla

Ben de kurtuldum. Zamanında burda hıç falı çıkmayan olarak bilinirdım. Hayatımın kötü bir dönemindeydim. Fal eğlencenin otesine geçtiğinde cidden çok zararlı. Umut taciri çoğu falcı. Onların verdikleri tarihler çıkmaya çıkmaya insan soğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…