Berguzar, Zumra Lal adiyla Binnaz’da bakiyor su andabergüzar ı ben nasıl bulabilirim çok adını duydum ama denilen sitede göremedim
en zor erkek bana göre gamhat.Kizlar ask acilimlarinda ters de gelse ask anlamina mi bakilir? Ve gamhatin anlaminda karsilikli guvensizlikte. Dolayi ask soluyor yazio ya sonra gerçekler aydinlatacak her seyi yazio. Bu ne demek ? Yani guvensizligin ve şüphenin bos oldugi ortaya cikacak anlaminda gerçekler aydinlatacak her seyi sozu?
aynen ters gelse de aşk yorumuna bakıyor çoğu kişi ama gelen kartları yazarsan ben söyleyim sana tek başına güvenle ilgili yorum yapma ÇAPA var mı mesela? Tilki var mı?en zor erkek bana göre gamhat.
kahvede ben beğenmiştim ama henüz bişi olmadı özele gelsene:)Fal sepeti bugra kahvede mi iyi kartta mi ?
aynen ters gelse de aşk yorumuna bakıyor çoğu kişi ama gelen kartları yazarsan ben söyleyim sana tek başına güvenle ilgili yorum yapma ÇAPA var mı mesela? Tilki var mı?
dağ kaçıncı sırada? bende bakıyorum 10 kart olacaktı nasıl kelt bu diyorumBide dag karti vardı onu yazmayi unutmusum
dağ kaçıncı sırada? bende bakıyorum 10 kart olacaktı nasıl kelt bu diyorum
hemen yaz dağ nerede kağıda yazdım şimdi kartlarını
Tamam canim cok tesekkkur ederim
pelin çıkar:)Haaa ay insallah bana baktigi da cikar anda cok iyiydi
sen bakıyor musun canım? karşılıklı bakıyoruz istersenmedyumçetin iade etti...enerji alamamıs
yok cnm ..nerdeee :)sen bakıyor musun canım? karşılıklı bakıyoruz istersen
Iliski aciliminda yani 7 kartlik acilimda 4.kart ne anlama geliyor biliyor musun? Karsilikle ortak hane mi oluyor?başkasına at ya nolacak enerji alamadıysa bakmasın daha iyi zaten
benim elimdeki kelt klavuzunda 4.kart : partnerinizin dışarıya yansıttığı tutumIliski aciliminda yani 7 kartlik acilimda 4.kart ne anlama geliyor biliyor musun? Karsilikle ortak hane mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?