katina ilişki için 7 kartlık açılımda 4.kart karşı tarafın beklentisi şeklinde geçiyorbenim elimdeki kelt klavuzunda 4.kart : partnerinizin dışarıya yansıttığı tutum
KAHVE FALI HER ZAMAN DAHA İYİ BENCEkizlarrr online falda taror mu daha iyi yoksa kahve mi ?????
AYLİN ANDA DAHA İYİ DEFALARCA BAKTIRDIMKızlar fal sepeti hale yıldırıma mı atıyım yoksa bir yolun var falcı aylin mi? Hangisi daha iyi? Veya sesli bakanlardan öneriniz varsa açığım
doğa bende hiç tutmadı elfin anda iyiydi ama dediği mutlu son olmadiKizlar peki binnazda doga dan mi elfin mi desem hamgisni onerirsiniz? Kredim birikince biraz ustune katip bir kez daha sansimi deneyecegim sonra bu fal mevzusunu kapatacagim :/
doğa bende hiç tutmadı elfin anda iyiydi ama dediği mutlu son olmadi
bana pat pat demiştiHaaa ay insallah bana baktigi da cikar anda cok iyiydi
Telwe de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı? ACİLLLL....Merhaba 2012 de üye olmuştum bende.medyum merkür vardı bana da o tutturmuştu.imparotorice de iade etmişti bir kaç kez onu deneyememistim.o zamanlar imparotorice baya gündemdeydi....
Kızçelerrr herkese iyi Bayramlar ve sevgiler...uzun bir süre aradan sonra tekrar fal atayım dedim. O aranın ne kadar olduğunu ncarenot iyi bilir
Telwede ilk defa fallarkreliçesine attım. Anı iyi bildi hatta soru kısmında detay vermememe rağmen ne yaşadığımı hatta bana söylenilen bazı konışmaları bilmiş. Beni şaşırtan bir fal değildi çünkü ben artık hiç bir fala şaşırmıyorum. Hepsi Mutlu son görüyor ama benim hevesim kalmadı artık
Aklıma takılan şey telwede bir falcının baktığı falı diğer bir falcı görebiliyor mu? Eğer göremiyorsa bence tespitleri çok iyi.
Fallarkraliçesine ve geysuya baktırıp memnun kalan ve Zaman'ı tutan kişi var mı?[/QUO
Telwe de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı?
Telwe de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı?acilllllBencede canım aslında forumda şifreli konuşmak gerekiyor bence iyi bakanlara kötü,kötü bakanlara iyi diyelim kendi aramızda bu sayede yükseltmek yerine krediyi düşürürler belki iyi bakan falcılar
Telwe de kredim çalınmış.bilgisi olan yazar mı lütfennnnnKizlar peki binnazda doga dan mi elfin mi desem hamgisni onerirsiniz? Kredim birikince biraz ustune katip bir kez daha sansimi deneyecegim sonra bu fal mevzusunu kapatacagim :/
Sisteme mail at sor.. en son senin malinden kime fal baktırılmış öğren.. kayıt oldupun mail adresini kontrol et. Fal yorumları bilgiler mail kutuna düşer. Mailinde önemsiz kutusunda bak.. belki gelen mail kısmına düşmeyebilirTelwe de kredim çalınmış.bilgisi olan yazar mı lütfennnnn
Canlı fal baktırmışım.Evet canlı fal kısmında birine tıkladım ama hemen kapatttım...görüşmedim ki.Fal geçmişime baktım böyle bir görüşme yokkkk...Sisteme mail at sor.. en son senin malinden kime fal baktırılmış öğren.. kayıt oldupun mail adresini kontrol et. Fal yorumları bilgiler mail kutuna düşer. Mailinde önemsiz kutusunda bak.. belki gelen mail kısmına düşmeyebilir
Canlı falda gitmiş kredin o zaman.. ilk tıkladığında hg felan yazıyolar.. fala devam etmezsen kredin iade ediliyor diye biliyorum.. falcı iade etmemiş olabilir,emin değilim..?Canlı fal baktırmışım.Evet canlı fal kısmında birine tıkladım ama hemen kapatttım...görüşmedim ki.Fal geçmişime baktım böyle bir görüşme yokkkk...
Falsepeti melisa donukuk'u deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?