Binnaz Abla

Kizlar peki binnazda doga dan mi elfin mi desem hamgisni onerirsiniz? Kredim birikince biraz ustune katip bir kez daha sansimi deneyecegim sonra bu fal mevzusunu kapatacagim :/

Himm gelecek neticede sadece Allah bilir aslinda gelecegi net biri bilsin diye o yuzden bi beklentim yok anda vs bilip guzel yonlendirse de yeter muhim olan su an ne oluo acaba diue bilip hani adimlarimi ona gore atmam. Çünkü fallarim cikmio o yuzden beklentimi cok yuksek tutmamaya calisiyorim

doğa bende hiç tutmadı elfin anda iyiydi ama dediği mutlu son olmadi

Kizlar birde size bir onerim olacak. Bir kişinin zihnine girmek sizi dusunmesini saglamak ve onu kendinize cekmek icin gunde 336 kere ya musavvir cekin. Bu isim kisinin bilinckanallarini aktivize etme görevine sahip . Karsidaki kisi surekli sizi dusunmeue basliyor ve sizi oldugunuzdan daha guzel görmeye gecmis guzel gunlerinizi hatirlamya basliyor. Ya musavviri ne icin cekerseniz o kaybettiğiniz sey her neyse kilo sevgili güzellik farketemz size geri gelir. Tabi hayırlısıyla demek onemli. Hala olmadıysa hayirlisi degil gercekten demektir. Ben bunu cekmeye basladigimdan beri eski sagligima ve guzelligime kavustum ben cok kilolar vermistim alay konusu olmusti arti. Hiv bir diyetisyen bana yillarca kilo aldiramadi. Ben bunu cekmeye basladigimdan beri 10 kilo aldim eski kiloma kavustim güzelleştim su an kendimi cok begeniyorum. Bu ismin ruhanileri cok kuvvetli gercekten. Agir bir enerjisi var etkisimi hemen gösteriyor

Kızlar binnazda gezinirken,dikkatimi çekti; falcılar soyisim kısmını değiştiriyor...
Bu da yeni moda mı....? Amaç ne ki...?

ben de başka bir acayiplik söyleyim binnazla ilgili.fiyatlar borsa gibi yükselip alçalıyor

Merhaba 2012 de üye olmuştum bende.medyum merkür vardı bana da o tutturmuştu.imparotorice de iade etmişti bir kaç kez onu deneyememistim.o zamanlar imparotorice baya gündemdeydi....
Telwe de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı? ACİLLLL....

Bencede canım aslında forumda şifreli konuşmak gerekiyor bence iyi bakanlara kötü,kötü bakanlara iyi diyelim kendi aramızda bu sayede yükseltmek yerine krediyi düşürürler belki iyi bakan falcılar
Telwe de kredim çalındı.Başına böyle bir şey gelen var mı?acilllll

Telwe de kredim çalınmış.bilgisi olan yazar mı lütfennnnn
Sisteme mail at sor.. en son senin malinden kime fal baktırılmış öğren.. kayıt oldupun mail adresini kontrol et. Fal yorumları bilgiler mail kutuna düşer. Mailinde önemsiz kutusunda bak.. belki gelen mail kısmına düşmeyebilir

Canlı fal baktırmışım.Evet canlı fal kısmında birine tıkladım ama hemen kapatttım...görüşmedim ki.Fal geçmişime baktım böyle bir görüşme yokkkk...

Canlı fal baktırmışım.Evet canlı fal kısmında birine tıkladım ama hemen kapatttım...görüşmedim ki.Fal geçmişime baktım böyle bir görüşme yokkkk...
Canlı falda gitmiş kredin o zaman.. ilk tıkladığında hg felan yazıyolar.. fala devam etmezsen kredin iade ediliyor diye biliyorum.. falcı iade etmemiş olabilir,emin değilim..?
herzaman ki falcınsa ona bir sor, sen yinede sisteme mail at.

Falsepeti melisa donukuk'u deneyen var mı?

Ben dun baktirdim. Bence daha iyi bakabilirdi ama spesifik soru sordum. Genel gecer seyler soylemis. Birde cay karistirma sesi geliyo . Arkadan birisi kapi ziline basiyo filan durakliyo bi konusmaya devam ederken. Cok sevmedim. Sevdigim kisiyle ilgilide o olmaz dedi. Is ile ilgilide hic bi vade vermeden soyle olcak boyle olcak dedi. Acikcasi ben uzuldum. Daha iyi olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…