hmmm:)))berrin 1 sene önce bakmıştı bana çıkmamıştı:)
Enerjin tutmus demekki bendede baya tutmustu hatta yakin gelecegide tutturdu.fakat bi arkadasima hic bilemedi dinledim falini alakasiz bakmis.ben hissiyatinin olduguna inaniyorum ama enerjisi uyusmassa olmuyor.
falsepeti Nesibe TekbaşerNesibe hangi sitede
Çıkmış işte :) bende ara ara baktırırım ilkaya ama en iyisi kahvesi diye düşünüyorum. Geçen sene baktırdığım fal birebir çıkmıştı hatta çok acımasız gelmişti o zaman ama haklıydı dediği gibi de oldu pembe tablo çizmeden neyse onu söylüyorkizlarrr size bişi sorcam 3 ay önce İlkaya ilk kez baktirdim ve bana karşına biri çıkacak gittigin bi yerde tesadüfen karşılaşacaksin ismin S yada Ş harfi olan modern görücü üsulü gibi bişi olcak tanımak isteyecek ama sen redd edeceksin dedi,şimdi 2 hafta önce arkadaşmla buluşmuştum sora instagramda fotomuzu paylaşmış ve onun bi arkadaşı da fotograffta beni görmüş begenmiş ismi YAŞAR, bana yazdi sizi tanimak istiyorum fln diye arkadaşma sorrdum aa evet o evlenmek için kiz ariyordu dedi bana bikaç gün arka arkaya ben cevap vermeme rağmen yazinca engelledim bende,şiçdi dün fali okuyunca aklima geldi ilkay böyle böyle biriyle tanışacaksin ama redd edeceksin aklin başkasinda olduğu için demiş bana sizce bu fal çıkmış mı sayılır ???
ben dün yine attim fal hatta 1 haftadir gece gündüz online görünüuor ama fallarla ilgilenmiyor ya dünden beri 20ci siradayimÇıkmış işte :) bende ara ara baktırırım ilkaya ama en iyisi kahvesi diye düşünüyorum. Geçen sene baktırdığım fal birebir çıkmıştı hatta çok acımasız gelmişti o zaman ama haklıydı dediği gibi de oldu pembe tablo çizmeden neyse onu söylüyor
canım ben bir ay inat ettim bekledim ilkayı tabi bir zamanlar artık kendisine göndermiyorum ayrıca sorularada cevap vermiyorben dün yine attim fal hatta 1 haftadir gece gündüz online görünüuor ama fallarla ilgilenmiyor ya dünden beri 20ci siradayim
canım elfin hangi sitedeBen kendi adıma soyle diyebilirim,bildigi seyler oluyor ama cok anlik seyler.Belkide cok baktirmamak gerekli..Hisleri kuvvetli ama kartlara gore yorumluyor.Mesela benim enerjim cok dusuk olunca cok kotu cikiyor kartlar,Elfin onlara hic bakmiyor bile direkt kendi sıfırdan aciyor,Doğada kendi açıyor ama ilk olarak benimkileri bastan sona bir yorumluyor,bende bunu istemiyorum cunku uzerime negatifi ceker gibi oluyor.Cok baktirip hata yaptim,en baslarda hep olumluydu simdi bu sebepten surekli daha negatif daha negatif seyler soylemeye basladi. Bazi soyledig negatif seylerde hic olmadi bile,bosa kotu etkilendigimle kaldim.Birde her falda soyle delireceksin,boyle cildiracaksin,donup dolasip ayni acilarin icinde sıkışıp kalacaksın bla bla..Yani pozitife dondurmeye calisiyorum kendimi surekli bunlari dinlemek kotu etkiliyor.Iyi niyetli biri kesinlikle ama belki aktarim tarzinda biraz daha dikkat edebilr buna..Sozlerin bir etkisi ve gücü var sonucta..Buna dikkat etmek gerek bence,daha farkli bir yolla uyarabilir derim..
Ben kendi adıma soyle diyebilirim,bildigi seyler oluyor ama cok anlik seyler.Belkide cok baktirmamak gerekli..Hisleri kuvvetli ama kartlara gore yorumluyor.Mesela benim enerjim cok dusuk olunca cok kotu cikiyor kartlar,Elfin onlara hic bakmiyor bile direkt kendi sıfırdan aciyor,Doğada kendi açıyor ama ilk olarak benimkileri bastan sona bir yorumluyor,bende bunu istemiyorum cunku uzerime negatifi ceker gibi oluyor.Cok baktirip hata yaptim,en baslarda hep olumluydu simdi bu sebepten surekli daha negatif daha negatif seyler soylemeye basladi. Bazi soyledig negatif seylerde hic olmadi bile,bosa kotu etkilendigimle kaldim.Birde her falda soyle delireceksin,boyle cildiracaksin,donup dolasip ayni acilarin icinde sıkışıp kalacaksın bla bla..Yani pozitife dondurmeye calisiyorum kendimi surekli bunlari dinlemek kotu etkiliyor.Iyi niyetli biri kesinlikle ama belki aktarim tarzinda biraz daha dikkat edebilr buna..Sozlerin bir etkisi ve gücü var sonucta..Buna dikkat etmek gerek bence,daha farkli bir yolla uyarabilir derim..
Aslinda bilemiyor elestrisi degildi benimki,yanlis anlasilmasin..Bildigi cok sey oldu yalan soyleyemem ve hakkini yiyemem.Tabi soyleyip de olmayan bazi seylerde var kendide diyor bu fal,herseyi yuzde yuz bilemem diye.Tum binnaz falcilari icinde bence gelecegi en cok tutturan kisi hala Doga derim.Benim elestirim şunaydı,olumsuzu tabiki soylesin,pembe tablo beklemiyorum ama yukarida belirttigim kelimelerin tekrar tekrar vurgulanmasi,hele su soz “ Donup dolasip basa saracagin,tekrar tekrar ayni acıları yasayacak oldugun” ...Bu sozler direkt evrene gidiyor...Daha dikkatli olunabilir bu bağlamda..katılıyorm. çok baktırmamak gerek. bir iki şey tutuyor evet ama snrsı ztn gelmiyor. uzun vadelileri çokmıyor zaten. bi de bana geçen sefer kırıcı birsey dedi. önceki ilişkimle ilgili onu sen zaten bilemedin bi de niye bilmediğin şeyin karşılaştırmasını yapıyorsun. salla bence. ben de baktırmayacağım kendisine artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?