Binnaz Abla

çok sık fal baktırınca bazaen şüreç olumsuz ilerleyebilir..ama doğanın abartmadan ne görüyorsa onu söyleme huyu var ama çok sık baktırmayın diye de sürekki söyleyenlerden..binnazda her gün gelelelim diye saçmalayan falcılartda az değil lena kovala az para kaptırmadım (((

Allah bakanida baktiranida faldan kurtarsin dilerim Bakanlar icinde negatif enerji,baktiranlar icinde..Birde tuhaf cidden,fali bakanla yakinlasip herseyini paylasiyorsun ama aslinda gercek bir dostluk da olamiyor.Ben iki kisiyle su ana dek disaridada gorustum,ikisindede ayni durumu yasadim.Ben onlari arkadasim gibi gordum,ama tek tarafli oldugunu anladim sonrasinda uzuldum.Cunku diyorki mesela sen disaridada arkadas olacagim birisin,sende normal yaziyorsun,bu sefer sallamaya basliyor bir sure sonra seni..O benim derdimi biliyor,kendiyle ilgili birsey paylasmiyor,bu sefer yazisma sanki surekli senin derdin icinmis gibi bir noktaya geliyor.Madem beni farkli goruyorsun,o zaman sende paylas kendini,sende ara sor yada yazdigimda cvp ver en azindan gecde olsa..Arkadaslik paylasim boyle olmaz,ha bunu yapacaksan o zaman ben seni degerli gordum,bak tlf numu paylasiyorum demede paylasmada.Fal disi konusmayalim.Ikisininde tlf nunu sildim,dostluk boyle degildir..Bir dahada isterse nostadamus olsun ne kimseye derdimi soylerim, ne akil sorarim nede kendimi boyle salla gtsin bosver seklinde yaklasilan,sorunlu salak danisan durumuna dusururum.

kizlar çoğunuz ilkayin sorulara cevap vermemesinden şikayetçi olmuşsunuz ama bemce zaten fala bakanlara faldan sonra soru sormak dogru degil yani düşünsenize siz fali dinleyip soru attiginjzda yekrar o falci belki de başka birinin falina ve enerjine yoğunlaşmış oluyor ve size cevap verse bile o cevabi zaten mantiken yorumladigi fala uygun veriyor sezgisel olarak degil bi yüzden bence soru sormak mantiksiz hatta mesela ben şuna şahit oldum aşk için gal baktiriyorum diyelim ben sormadan kendiliginden işle ilgili de şunu şunu yaşayacaksin diyor ve o çıkıyor belki de yoğunlaşmasını istediğim konu çıkmayacak ama o aklina konuyla alakalı olmayan ve aniden gelerek söyledigi şeyler yüzde doksan çıkıyor falcıların o yüzden ben şey düşünüyorum acaba bundan sora fal attigimda hiç detay fln vermeyip soru sormayip direk genel olarak bakin ve ne hiss ediyorsaniz söyleyin mi desem falcilara

bence falda soru kesinlikle olmalı çünkü ucu açık nereye cekersen tarzı fallar gelebiliyor para veriyoruz bu benim fikrim tabiki

binnaz abladaki bahsettiğiniz kişi kim söylemeniz mümkün mü

Son düzenleyen: Moderatör:
katılıyorum dediklerine ben naktaya fal baktırdıktan sonra soru sormuştum ve bana o an falın enerjsine göre söylediklerimi şimdi hatırlayamıyorum demişti ve tahmini birşeyler söylemişti. Benden sonra da birçok fal bakıyor ve tekrar o falın hissiyatına girmesi pek mümkün değil gerçekten hisleriyle bakan biri ise. Zaten çoğu falcı da tekrar kart çekiyor soru için. Ben kendi adıma bütün sorularımı soruyorum başında ve çoğu zaman sormama gerek kalmıyor.

dayanamadım %50 indirimi görünce doğa dan a fal attım.çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum
binnazın kendi yorumlarına baksak tüm falcılar efsane zaten
doğa dan hakkında falı çıkanlar var mı? olumlu ya da olumsız

BİNNAZ ABLADA HEMEN HEMEN TÜM FALCILARA BAKTIRDIM HİÇ BİRİSİNİ DEDİĞİ ÇIKMADI BİR ZAMANLAR MAYA DEMİR VARDI ŞUAN VARMI BİLMİYORUM AMA İYİYDİ BENİM BU ARALAR FAVORİM TELWE VE BİR YOLUN VAR HEM FİYAT OLARAK UYGUN HEMDE İYİ FALCILAR VAR

Bana doğanın çok falı çıkmıştır. Hakkını yiyemem hatta bazen çok sık attığımda olmuştur bıktı benden ki zaten sık atmayın der oda. Kesinlikle paragöz değil ve biliyor bence. Bende çok değişik detayların çıkmışlığı var

aynen dediğiniz gibi sık atmayın diyorlar

aynen dediğiniz gibi sık atmayın diyorlar
Sık adtılan fallarda zaten falcı sizi çözmüş oluyor ve olayın gidişatına göre cevap veriyor bir aralar rezzan iksir binnaz abladaydı daha sonra kendi sitesini açtı rezzan abla olarak çok fazla attım ona tesbitleri gerçekten güzeldi ama beni çözdüğü için hep duymak istetiklerimi söylüyordu ama olayları ucu açık bırakıyordu yeniden baktığımızda neler olacak gibi bir sözle bağlıyordu ama çok nadir dedikleri çıktı demek istediğim AYNI FALCILARA SIK SIK ATILMAMASI GEREKİR KESİNLİKLE

tellwe ve biryolun varda iyi bakan önerebileceğiniz kişiler var mı biryolun var biraz biliyorum ama tellwe hiç bilmiyorum

canım telwede en çok naktayı beğeniyorum banu yılmaz yorumda iyi ama dedikleri çıkmadı çok ilginç bir şekilde Telwede balcıoğlu diye birisine baktırdım çok kıssa ve net yazmştı hatta iadesini istedim fakat 3 gün içersinde söylediklerini yaşadım birde bir yolun varda raziye diye birisine baktırdım oda kimsenin söylemediği bazı ayrıntıları söyledi şaşırdım son zamanlarda netice aldıklarım bunlar ve ben artık bıktım fal baktırmaktan uzun bir süre inşallah baktırmayacağım bu bir hastalık nasıl sigarayı bırakamıyorsam buda öyle ama biraz ara vermek iyi geliyor

evet bende çok fena sardım farklı sitelerden çok fazla kişiye baktırdım aynı konu üzerinden hepside istisnasız aynı cevabı verdi bana. biryolun varda emine kurtuluş toprak gizli hisler bukişilere çok baktırdım kısmen söyledikleri çıktı binnaz ablada özellikleengin gümüş doğa dan çok batırdım birer defa baktırdıklarım da var zümre lal ares levi haleh cetiner yağmur tekin maya demir marin şahin meral ateş ama tellwe pek bilmiyorum kredim vardı kehanettin fallarkraliçesine yolladım bu kişilerin hepsi bana aynı şeyi söyledi aa birde yiramir e yolladım beklemede o zaman onu iptaledip balcıoğluna göndereyim o ne bakıyor kahve mi başkamı hangisine baktırayım

ben kahve baktırmıştim 10 tl ye hatta iadesini istedim etmedi ama olay onun dediği gibi gelişti canım artık bildimi olacağımı vardı bende anlamadım ben istisnasız her sitede defalarca baktırdım sayısını dahai bilemem bu söylediklerim bu hafta baktırdıklarım artık eskisi gibi baktırmıyorum canım

Kizlar ben dun bi fal sitesine girdim ucretdiz sandim ve katina kartlari actim 10 tane gondermek icin fakat sonra iptal ettim ama kartlar gitmeden bana acildi neler ciktigini gordum yani. Bu durumda kartlari sectigim icin o katina gecerli olur mu sizce. Katina falina dair cok bilgim yok o yuzden soruyurom cevaplayabilir misiniz :/

yorumlama çok önemli genelde derler ki kendi falını yorumlama

yorumlama çok önemli genelde derler ki kendi falını yorumlama

Yok yorumlamayi bilmiyorum zaten ama sadece kartlarin anlamlarini biliyorum yani kart secmek de o kartlarin enerjisini harekete gecirmek midir onu merak ettim mesela sevdar bana oylesine de olsa kart secme demişti o kafama takildi sonra

Yok yorumlamayi bilmiyorum zaten ama sadece kartlarin anlamlarini biliyorum yani kart secmek de o kartlarin enerjisini harekete gecirmek midir onu merak ettim mesela sevdar bana oylesine de olsa kart secme demişti o kafama takildi sonra
Bu doğru demiş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…