Binnaz Abla

Bu doğru demiş bence

Simdi bundan ne anlamaliyim, yani kartlar neticede yalan soylemez elbet durumum icin dogru kartlar ciktigini düşünüyorum ama gerceklesme kismini bilmiyorum yorumlatmadigim icin? Gerceklesebilir mi diosunuz? Katinanin gerceklesip gerceklesmemesi doğru yorumlanmaya mi bağlı? yani yorumcu diyelim yanlis yorumladi.bilemedi. Yinede o açılımın doğru sekli mi gerceklesir? Yani her sekilde cikan kartlar dogru sekliyle gerceklesir mi ? Umarim ifade edebildim.
Katinayi yeni yeni öğreniyorum da

sonuçta fal bir tür manüpülasyon/yönlendirmedir çıkan kartların bu nedenle nasıl yorumlandığı önemlidir.iki ayrı insan iki ayrı şekilde yorumlayabilir katina sadece kart okuma değildir

bence yorumlanmamış kart anlam ifade etmez

yanlış yorumlaması kartları kızdırır ve kartlar yanıt vermez o kişiye genelde.. eğer bakılmadıysa ama sen kartlara bakıp ''aa bu çıkmış'' dersen o ennerjiyi çektin bence

sonuçta fal bir tür manüpülasyon/yönlendirmedir çıkan kartların bu nedenle nasıl yorumlandığı önemlidir.iki ayrı insan iki ayrı şekilde yorumlayabilir katina sadece kart okuma değildir

Yorumlayabilir ama gerceklesmez. Neticede çoğu kisinin baktigi fal cikmayabiliyor bu durumda demekki yanlis yorumlamis ya da bilememis diyoruz. Bu durumda kartlar olan durumu dogru bi sekilde veriyor fakat olmadiginda gerceklesmediginde ya da baska turlu gerceklestiginde kisinin yanlis yorumladigini o zamna anliyoruz. Bu durumda kartlar her şekilde dogrusunu gerceklestiriyor gibime geliyor. Sadece hisseden tutturuyor hissedemeyen tutturamamis oluyor. Yani ben boyle anladim

Pelin Bilge Özdoğru'ua baktıran var mı? Bana nasihat ediyor gibi geldi yorumlarından baktığım zaman ama puanı da çok yüksek. Tavsiye eder misiniz baktıranlar kredisi baya yüksek??

Kızlar bu falcının numarasını alıp deneyen var mı??

Pelin Bilge Özdoğru'ua baktıran var mı? Bana nasihat ediyor gibi geldi yorumlarından baktığım zaman ama puanı da çok yüksek. Tavsiye eder misiniz baktıranlar kredisi baya yüksek??
Pelin’i seven var ama bana bilememişti 3 sene kadar once ve evet sanki tavsiye gibi ve olumsuz bir tarzı var.

Bu kadının telini bende alabilir miyim?

Peki kızlar zumraya baktım sitede ama 150 lira yazıyor fiyatı bu kadar pahalı mıydı öncedende. Çıkan çıkmayan yazabilirmi bir de sık online olmuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…