Bu doğru demiş bence
sonuçta fal bir tür manüpülasyon/yönlendirmedir çıkan kartların bu nedenle nasıl yorumlandığı önemlidir.iki ayrı insan iki ayrı şekilde yorumlayabilir katina sadece kart okuma değildirSimdi bundan ne anlamaliyim, yani kartlar neticede yalan soylemez elbet durumum icin dogru kartlar ciktigini düşünüyorum ama gerceklesme kismini bilmiyorum yorumlatmadigim icin? Gerceklesebilir mi diosunuz? Katinanin gerceklesip gerceklesmemesi doğru yorumlanmaya mi bağlı? yani yorumcu diyelim yanlis yorumladi.bilemedi. Yinede o açılımın doğru sekli mi gerceklesir? Yani her sekilde cikan kartlar dogru sekliyle gerceklesir mi ? Umarim ifade edebildim.
Katinayi yeni yeni öğreniyorum da
yanlış yorumlaması kartları kızdırır ve kartlar yanıt vermez o kişiye genelde.. eğer bakılmadıysa ama sen kartlara bakıp ''aa bu çıkmış'' dersen o ennerjiyi çektin benceSimdi bundan ne anlamaliyim, yani kartlar neticede yalan soylemez elbet durumum icin dogru kartlar ciktigini düşünüyorum ama gerceklesme kismini bilmiyorum yorumlatmadigim icin? Gerceklesebilir mi diosunuz? Katinanin gerceklesip gerceklesmemesi doğru yorumlanmaya mi bağlı? yani yorumcu diyelim yanlis yorumladi.bilemedi. Yinede o açılımın doğru sekli mi gerceklesir? Yani her sekilde cikan kartlar dogru sekliyle gerceklesir mi ? Umarim ifade edebildim.
Katinayi yeni yeni öğreniyorum da
sonuçta fal bir tür manüpülasyon/yönlendirmedir çıkan kartların bu nedenle nasıl yorumlandığı önemlidir.iki ayrı insan iki ayrı şekilde yorumlayabilir katina sadece kart okuma değildir
sonuçta fal bir tür manüpülasyon/yönlendirmedir çıkan kartların bu nedenle nasıl yorumlandığı önemlidir.iki ayrı insan iki ayrı şekilde yorumlayabilir katina sadece kart okuma değildir
yanlış yorumlaması kartları kızdırır ve kartlar yanıt vermez o kişiye genelde.. eğer bakılmadıysa ama sen kartlara bakıp ''aa bu çıkmış'' dersen o ennerjiyi çektin bence
Kızlar bu falcının numarasını alıp deneyen var mı??Herkeese gunaydın .. kusura bakmayın ozelden yazdım hep, benım bı esas oglanım vardı ugruna paralar sactıgım bursaya falcıya gıtmışşlığım var o derece.. yıldıznameden suya tarot katına kahve araba paraso gıttyı, sızde buyu var dıyenler kı ben korkarım cok.. yok kaderınız bır ama yaşam cızgınkz ayrı geyoklerı, enerjı calışması yaptır dıyenler, gecem gundızım bıttı.. en son bınnazın kıcı kırık yorumcuları bıle 100 yapınca yeter dedım, esas oglan doncek dıyenlerin hepsıde patladı ne yazıkkışimdi sanalda bıraktım fallı, sonra bı arkım onerdi bu falcııyı duyuncada gıtmemezlıl aramamazlık yapamıyorum falkılık olarak hıc ınanmıyarak ama meraktan aradım, amn dedım bı 100 tl daha gıtsın olumsuzdu baktıgı ben bılmeme ragmen gene yerlerde hatta dedım ulan yerlerde surunmek ıcın para verıyoruz dıye ama her faldan sonra vıcdan yapr gene baktırırım:) neyse kadının dedıgu ilk sey gununde cıktı, sonra ozel hayatla ılgılı dedıgı seyde cıkınca dedım dur bısey var,, bıdaha baktırdım bu defa sırf ılışkı gene ıyıydı ama esas oglan hep olumsuz cıkıyor, bu defa dedıgu olay ımkansız bıseydı oda geceb sabah cıkınca artık yazıyım dedım .. durum bu. Telde bakıyor 55 dak suruyor dıledıgın kadar soruyosun o bıtırınce bence son noktadır ama begenmez isenız dıye de soyle dıyım benım herkesle enerjım uymuyor bu kadınla cok uygu cokkkk ıyı nıyetlı falı sallamayan sohpete dondurmeyen net tarıh veren bı kadın .. eger kı ben suyunu cıkarıp haftada 5 baktırmazsam ayda 1 yorumcumu buldun bınnazdakı tıcaretten ıyıdır
Pelin’i seven var ama bana bilememişti 3 sene kadar once ve evet sanki tavsiye gibi ve olumsuz bir tarzı var.Pelin Bilge Özdoğru'ua baktıran var mı? Bana nasihat ediyor gibi geldi yorumlarından baktığım zaman ama puanı da çok yüksek. Tavsiye eder misiniz baktıranlar kredisi baya yüksek??
Evet canmKızlar bu falcının numarasını alıp deneyen var mı??
gonca mıydı adı?Evet canm
Bu kadının telini bende alabilir miyim?Kahve tarot katına 3’lü acılım yapıyor 100
Katına 50 ama ilk 3’lğ acılım iş aşk saglık evlılık olunca 1 ke yetıyor bence , sonra katına aşk devam:) ben oyle yaptım enazından.ama 3’lü açılım şok etmişti,,hala dedıgu gun olan seye ınanamıyorum
bahsi geçen kadının telini alabildiniz mi?bana özelden atar mısınız?adı nedir?bu telefondaki kadın kaça bakıyor :/
Canım binnazda falcıymış o kadınbahsi geçen kadının telini alabildiniz mi?bana özelden atar mısınız?adı nedir?
Evet canm o kadın binnazda bir falcı çikti..ben daha önce baktirmistim ona sesinden tanidim.bir de binnazda gercek ismini kullaniyor.hesap no verdiği icin..tanidim hemenCanım binnazda falcıymış o kadın
Kimmiş bu kadın merak ettim arkadaşlar?Evet canm o kadın binnazda bir falcı çikti..ben daha önce baktirmistim ona sesinden tanidim.bir de binnazda gercek ismini kullaniyor.hesap no verdiği icin..tanidim hemen
Ben Arnisa ve Yalena'ya baktırdım.Onları bekliyorum.Zümra'ya baktırmadım.Peki kızlar zumraya baktım sitede ama 150 lira yazıyor fiyatı bu kadar pahalı mıydı öncedende. Çıkan çıkmayan yazabilirmi bir de sık online olmuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?