15 liraymis ya cok ucuz 8 ay sonra boyle bi baktirasim geldi attim 2.siradayim ama uzakta diyor :/Ben bugün profiline baktım. 5 gün önce duvara yazmış. Bence atınca sisteme girecektir.
Birinci sirada ben varim15 liraymis ya cok ucuz 8 ay sonra boyle bi baktirasim geldi attim 2.siradayim ama uzakta diyor :/
Ahahhahahah cok tatli oldu ozaman bana hatirlatirsin:))Birinci sirada ben varim
Elfin Zumra ve Ares'ten memnun kalmistin diye hatirliyorum ama oellikle Elfin'i begeniyordun, cikmadi mi bunlar da?merhabalar uzun süredir foruma uğramadım .uğramadığım bu sürede baktırdığım tüm fallar çıkmadı .
binnaz a harcadığım min tutar 2500 TL kriz anında düşünmeden defalarca harcama yaptım 10 dk lık ses kaydı o an beni rahatlatıyordu .gidişatı bilenler oldu veya yakın tarihte tartışma iletişimsizlik vs ama kimsenin dediği çıkmadı
.olumsuz söyledikleri o günlerde uyku uyumama sebeb olan fallar dahiçıkmadı uğruna onlarca para ödediğim adamla bir ilişki olmadı .ben de umursamadım zaten .bu süre.te fllarda verilen vaadler beni umutla bağladı ve sonrası boşluk.
nacizane tavsiyem bubir bağımlılık uzaklaşın .arada şimdi ayda birtaraca ya ve mısırlı talia ya baktırıyorum
lizyacım zümra ve ares kesinlikle durumu bildi haklarını yemek istemem .ama çoğu ilişki örneklemeinde olağan durumlar ama dedikleri gibi bir ilişki duygusal bağ asla olmadı .olmaı muhtemel bile değil.Elfin Zumra ve Ares'ten memnun kalmistin diye hatirliyorum ama oellikle Elfin'i begeniyordun, cikmadi mi bunlar da?
anlık durumda iyihissiyatsı değilama gelecek öngörüleri malesef .en son e karşıam biriçıkacaktı dedim e üreç başlamış cıkacak diyor 4 ay geçti kimsede çıkmadı :)merhaba ;
mısırlı talia hakkında ne düşünüyorsunuz bana ilk falı çıktı gibi .
Anladim canim, o zaman Elfin yanildi mi sende?lizyacım zümra ve ares kesinlikle durumu bildi haklarını yemek istemem .ama çoğu ilişki örneklemeinde olağan durumlar ama dedikleri gibi bir ilişki duygusal bağ asla olmadı .olmaı muhtemel bile değil.
Bir sürü fal bakıyor tarot, katina, kahve vs sen ne istersen. Bazılarını birarada da baktırabiliyosun tarot + kahve gibi. Buna göre değişiyor fiyatı.Kizlar binnaz konusu kapandigina gore bir sorum olacakNakta'nin instagramda fal baktigindan bahsedilmis burada birkac sayfa once, ne kadara ve ne fali bakiyor bilen var mi?
ELFİN YAZ AYLARINDA BAMBAŞKA BİR BEY GÖRÜYORUM DEDİ HENÜZ GELEN GİDEN YOK :)Anladim canim, o zaman Elfin yanildi mi sende?
Daha yaz aylari degil tam ama Eylul'e kadar zaman varELFİN YAZ AYLARINDA BAMBAŞKA BİR BEY GÖRÜYORUM DEDİ HENÜZ GELEN GİDEN YOK :)
Bende berbattı ama öğrencimin nişan atacağını ve yeni biriyle evleneceğini bilmiş, adam da tam tarif ettiği gibi biri. Ben online baktırdım, öğrencim ise yüz yüze baktırmış. Belki bu yüzden bilemedi.Basiryl deki can a baktiran var mi varsa olumlu olumsuz yorumunu alsam
Yuzyuze nerdeymis ki ben gercekten onlarin pc olduklarini dusunuyodum uygulama niyeyse oyle bi izlenim yaratiyodu ben deBende berbattı ama öğrencimin nişan atacağını ve yeni biriyle evleneceğini bilmiş, adam da tam tarif ettiği gibi biri. Ben online baktırdım, öğrencim ise yüz yüze baktırmış. Belki bu yüzden bilemedi.
Symbol cafe'deydi sanırım Can, hala orada diye biliyorum.Yuzyuze nerdeymis ki ben gercekten onlarin pc olduklarini dusunuyodum uygulama niyeyse oyle bi izlenim yaratiyodu ben de
Bende baktirdim gecmisi cok guzel anlatti dogruydu yani gelecek bilmiyorum begenmistim. Kisaydi ama 6 dk.Bende berbattı ama öğrencimin nişan atacağını ve yeni biriyle evleneceğini bilmiş, adam da tam tarif ettiği gibi biri. Ben online baktırdım, öğrencim ise yüz yüze baktırmış. Belki bu yüzden bilemedi.
Benim fali iade etmis ya kafan karisik yada cok fal baktirmissin enerjin dusuk diye cok fal baktirdim olabilirAhahhahahah cok tatli oldu ozaman bana hatirlatirsin:))
beni de iade etmiş ama yarın tekrar atabilirim il dışından geldiği için yorgun olduğunu ifade etmiş bir de katina at demiiş şık bir hareket.. boş yere de bakabilirdi ben yarın deniyeyim tekrar:):)Benim fali iade etmis ya kafan karisik yada cok fal baktirmissin enerjin dusuk diye cok fal baktirdim olabilirseninkine bakti mi baktiysa nasil
Aynen banada o aciklamayi yapmis ama benim enerjiminde dusuk oldugunu belirtmis cok baktirmissin dedibeni de iade etmiş ama yarın tekrar atabilirim il dışından geldiği için yorgun olduğunu ifade etmiş bir de katina at demiiş şık bir hareket.. boş yere de bakabilirdi ben yarın deniyeyim tekrar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?