Hiç dönme düşüncesi yokmuş, bir sürü kız gelmiş geçmiş hayatından. Aklına geldiğim oluyormuş ama "Milenart iyi biriydi beni çok seviyordu hayatıma giren en iyi insandı umarım iyidir" diyormuş. Uzunca zaman sonra hayatına girenler ile beni kıyaslamış sanırım "bir çoğu gezme yeme içme derdindeydi herkes alma derdindeydi yapmacıktı" dedi. Benim ona verdiğim değerin ilginin beklentim olmayışını özlemiş. Ama bunları çok sonra dedi ilk başlar çok tuhaftık sanki yeni tanışmılız gibi geçmişi çok açmadık. Açsaydık tekrar olmazdık zaten. Her şey zamanla konuşuluyor en başta hesap sormamak çok mantıklı.Çok merak ettimmilenart döndügünde gecmis zaman hakkinda ne dedi sen onu dusunup beklerken o ne yapiyormus hic aklina geliyormussun yoksa bir an da aa yazayim mi demis bir de bu surecte isleri gücleri yolunda mi gitmis
Fal baktırdığında kimler ne demişti kimlerin dedikleri kısmen olduHiç dönme düşüncesi yokmuş, bir sürü kız gelmiş geçmiş hayatından. Aklına geldiğim oluyormuş ama "Milenart iyi biriydi beni çok seviyordu hayatıma giren en iyi insandı umarım iyidir" diyormuş. Uzunca zaman sonra hayatına girenler ile beni kıyaslamış sanırım "bir çoğu gezme yeme içme derdindeydi herkes alma derdindeydi yapmacıktı" dedi. Benim ona verdiğim değerin ilginin beklentim olmayışını özlemiş. Ama bunları çok sonra dedi ilk başlar çok tuhaftık sanki yeni tanışmılız gibi geçmişi çok açmadık. Açsaydık tekrar olmazdık zaten. Her şey zamanla konuşuluyor en başta hesap sormamak çok mantıklı.
Bir sorum olcak atladim mi tam ondan da emin degilim yine de sorayim nil gunes soylemeden oncemi karsina cikmisti eski sevgilin soyledikten sonramiFalı ucuz terapi zannediyoruz ama aslında değil. Fal baktırdıkça baktırdığımız konu her ne olursa olsun ister istemez bir beklenti içine giriyoruz. Eski sevgiliyi sorsan genelde dönecek, evleneceksiniz diyorlar. İş sorsan kısa zamanda iş kapısı var diyorlar. Sürekli bir beklenti durumu yaratıyorlar aslında. Bugüne kadar bana ‘bu adam seni hiç sevmemiş, asla dönmeyecek.’ diyen tek bir tane bile falcı olmadı. Hatta geçenlerde Nil Güneş’e baktırdım, ki şu an bir ilişkim var. Başta ilişkimle ilgili çok güzel şeyler söyledi, soru kısmında eski sevgilimi sorayım dedim, hop birden olay eski sevgilinle ummadığın anda yolların birleşmesine döndü.
Bunun vebali aslında daha fazla. Fal baktırınca bunu geride bırakamayan karakterde insanlar var ve falda dönecek, olacak dendiği için bir umutla bunun olmasını bekliyorlar.
Hepimiz baktırınca umutlanıyoruz, olmayınca tekrar gidip baktırıyoruz. Tam bir kısır döngü hali. Halbuki sorunumuz her neyse bunu aşmak için terapi, eğitim, adım atma ne yapmamız gerekiyorsa onu yapsak hayatımız çok daha normal ilerleyecek. Genelde psikologlara para vermek yerine daha ucuz olsun diye fal baktırıyoruz ama neredeyse aynı kapıya çıkıyor. Üstüne bir de genellikle aptal yerine konuyoruz.
Eski sevgilinin dönmesi konusunda ise, her giden elbet döner diyemem tabii ki, ama 6 sene boyunca hiçbir şekilde iletişimim olmadığı eski sevgilim bir anda ortaya çıktı. Şu an keşke dönmeseydi diyorum kesinlikle. Her gidenin dönmesi de hayırlı olmuyor işte.
Nil güneş’e yaklaşık 2-3 hafta önce baktırmıştım galiba, eski sevgilim 1.5 sene önce dönmüştü. Nil başta şu anki ilişkimde her şeyin çok güzel olacağını söylerken soruda eski sevgilimi sorunca yollarımızı tekrar birleştirdi. :)Bir sorum olcak atladim mi tam ondan da emin degilim yine de sorayim nil gunes soylemeden oncemi karsina cikmisti eski sevgilin soyledikten sonrami
Çok mutlu olun hepHiç dönme düşüncesi yokmuş, bir sürü kız gelmiş geçmiş hayatından. Aklına geldiğim oluyormuş ama "Milenart iyi biriydi beni çok seviyordu hayatıma giren en iyi insandı umarım iyidir" diyormuş. Uzunca zaman sonra hayatına girenler ile beni kıyaslamış sanırım "bir çoğu gezme yeme içme derdindeydi herkes alma derdindeydi yapmacıktı" dedi. Benim ona verdiğim değerin ilginin beklentim olmayışını özlemiş. Ama bunları çok sonra dedi ilk başlar çok tuhaftık sanki yeni tanışmılız gibi geçmişi çok açmadık. Açsaydık tekrar olmazdık zaten. Her şey zamanla konuşuluyor en başta hesap sormamak çok mantıklı.
ben bu soruyu enerjilerle ilgilendigim icin sordum .kadin rahme sahip oldugundan enerjinin kaynagidir yani sen onu dusunurken ve beklerken senin enerjinden beslendiginden islerinin oldukca yolunda gitmesi , cekici olmasi, hayatinda onu yuceltecek insanlarin olmasi yani pozitiflikte olmasi gerekiyordu cunku sen farkinda olmasanda hatta istemesen de onu dusundukce enerjinle onu besliyordun. Sonrasinda ya unutarak yada baglari keserek veya durumu sureci kabullenerek bir yerde enerji akisini kesmis olman gerekiyordu ki o enerjiden mahrum kalan birey sana geri dönsün cunku bilincalti o enerjinin kaynagini yani seni biliyor senin onu unutmani yada enerjiyi kesmeni de algiliyor ve bilince aktariyor o da aslinda farkinda olmadan aa ben ozledim diyor ve geri dönus yapiyor 2 senelik arastirmalarim okudugum kitaplar kendi tecrubelerim sureci bu sekilde özetliyor.Soruyu da senin surecini de not alabilmek ve buna paralel olup olmadigini ogrenebilmek adina sormustumHiç dönme düşüncesi yokmuş, bir sürü kız gelmiş geçmiş hayatından. Aklına geldiğim oluyormuş ama "Milenart iyi biriydi beni çok seviyordu hayatıma giren en iyi insandı umarım iyidir" diyormuş. Uzunca zaman sonra hayatına girenler ile beni kıyaslamış sanırım "bir çoğu gezme yeme içme derdindeydi herkes alma derdindeydi yapmacıktı" dedi. Benim ona verdiğim değerin ilginin beklentim olmayışını özlemiş. Ama bunları çok sonra dedi ilk başlar çok tuhaftık sanki yeni tanışmılız gibi geçmişi çok açmadık. Açsaydık tekrar olmazdık zaten. Her şey zamanla konuşuluyor en başta hesap sormamak çok mantıklı.
Bu çok enteresan bir bilgi, belki ben de bu yüzden sürekli bu döngüyü yaşıyorumdur. Gerçi son ilişkim çok garip, eskilerden çok farklı.ben bu soruyu enerjilerle ilgilendigim icin sordum .kadin rahme sahip oldugundan enerjinin kaynagidir yani sen onu dusunurken ve beklerken senin enerjinden beslendiginden islerinin oldukca yolunda gitmesi , cekici olmasi, hayatinda onu yuceltecek insanlarin olmasi yani pozitiflikte olmasi gerekiyordu cunku sen farkinda olmasanda hatta istemesen de onu dusundukce enerjinle onu besliyordun. Sonrasinda ya unutarak yada baglari keserek veya durumu sureci kabullenerek bir yerde enerji akisini kesmis olman gerekiyordu ki o enerjiden mahrum kalan birey sana geri dönsün cunku bilincalti o enerjinin kaynagini yani seni biliyor senin onu unutmani yada enerjiyi kesmeni de algiliyor ve bilince aktariyor o da aslinda farkinda olmadan aa ben ozledim diyor ve geri dönus yapiyor 2 senelik arastirmalarim okudugum kitaplar kendi tecrubelerim sureci bu sekilde özetliyor.Soruyu da senin surecini de not alabilmek ve buna paralel olup olmadigini ogrenebilmek adina sormustummilenart :)) cok sagol cevapladigin icin
çok ilginç bir bilgi bu yalnız, aydınlanma yaşadım. ben de son olaydan sonra durumu kabullenme, vazgeçme evresine girmiştim ki 2 hafta sonra çok samimi bir mesaj attıben bu soruyu enerjilerle ilgilendigim icin sordum .kadin rahme sahip oldugundan enerjinin kaynagidir yani sen onu dusunurken ve beklerken senin enerjinden beslendiginden islerinin oldukca yolunda gitmesi , cekici olmasi, hayatinda onu yuceltecek insanlarin olmasi yani pozitiflikte olmasi gerekiyordu cunku sen farkinda olmasanda hatta istemesen de onu dusundukce enerjinle onu besliyordun. Sonrasinda ya unutarak yada baglari keserek veya durumu sureci kabullenerek bir yerde enerji akisini kesmis olman gerekiyordu ki o enerjiden mahrum kalan birey sana geri dönsün cunku bilincalti o enerjinin kaynagini yani seni biliyor senin onu unutmani yada enerjiyi kesmeni de algiliyor ve bilince aktariyor o da aslinda farkinda olmadan aa ben ozledim diyor ve geri dönus yapiyor 2 senelik arastirmalarim okudugum kitaplar kendi tecrubelerim sureci bu sekilde özetliyor.Soruyu da senin surecini de not alabilmek ve buna paralel olup olmadigini ogrenebilmek adina sormustummilenart :)) cok sagol cevapladigin icin
ben bu soruyu enerjilerle ilgilendigim icin sordum .kadin rahme sahip oldugundan enerjinin kaynagidir yani sen onu dusunurken ve beklerken senin enerjinden beslendiginden islerinin oldukca yolunda gitmesi , cekici olmasi, hayatinda onu yuceltecek insanlarin olmasi yani pozitiflikte olmasi gerekiyordu cunku sen farkinda olmasanda hatta istemesen de onu dusundukce enerjinle onu besliyordun. Sonrasinda ya unutarak yada baglari keserek veya durumu sureci kabullenerek bir yerde enerji akisini kesmis olman gerekiyordu ki o enerjiden mahrum kalan birey sana geri dönsün cunku bilincalti o enerjinin kaynagini yani seni biliyor senin onu unutmani yada enerjiyi kesmeni de algiliyor ve bilince aktariyor o da aslinda farkinda olmadan aa ben ozledim diyor ve geri dönus yapiyor 2 senelik arastirmalarim okudugum kitaplar kendi tecrubelerim sureci bu sekilde özetliyor.Soruyu da senin surecini de not alabilmek ve buna paralel olup olmadigini ogrenebilmek adina sormustummilenart :)) cok sagol cevapladigin icin
Tellwe’de bana konumla alakalı bir tek Uyumsuzz bilmişti, Yıldızname baktırmıştım, çok genel yorumluyor ama sırasıyla soylediği şeyler olmuştu bana. Katina da bakıyor ama çok kısa bakıyor onu.kızlar bana tellwe den kimi önerirsiniz 30 kreddim var ya(((((((((((((
olumsuz muydu falı peki? olumsuz şeyler söyler gibi geldi banaTellwe’de bana konumla alakalı bir tek Uyumsuzz bilmişti, Yıldızname baktırmıştım, çok genel yorumluyor ama sırasıyla soylediği şeyler olmuştu bana. Katina da bakıyor ama çok kısa bakıyor onu.
Bana uyumsuzz fazla olumsuz bakmıştı yani aslında bildi ama 3 ay sonra olacak seyi anca 2020 de olur diye söylemştiTellwe’de bana konumla alakalı bir tek Uyumsuzz bilmişti, Yıldızname baktırmıştım, çok genel yorumluyor ama sırasıyla soylediği şeyler olmuştu bana. Katina da bakıyor ama çok kısa bakıyor onu.
ben bu soruyu enerjilerle ilgilendigim icin sordum .kadin rahme sahip oldugundan enerjinin kaynagidir yani sen onu dusunurken ve beklerken senin enerjinden beslendiginden islerinin oldukca yolunda gitmesi , cekici olmasi, hayatinda onu yuceltecek insanlarin olmasi yani pozitiflikte olmasi gerekiyordu cunku sen farkinda olmasanda hatta istemesen de onu dusundukce enerjinle onu besliyordun. Sonrasinda ya unutarak yada baglari keserek veya durumu sureci kabullenerek bir yerde enerji akisini kesmis olman gerekiyordu ki o enerjiden mahrum kalan birey sana geri dönsün cunku bilincalti o enerjinin kaynagini yani seni biliyor senin onu unutmani yada enerjiyi kesmeni de algiliyor ve bilince aktariyor o da aslinda farkinda olmadan aa ben ozledim diyor ve geri dönus yapiyor 2 senelik arastirmalarim okudugum kitaplar kendi tecrubelerim sureci bu sekilde özetliyor.Soruyu da senin surecini de not alabilmek ve buna paralel olup olmadigini ogrenebilmek adina sormustummilenart :)) cok sagol cevapladigin icin
Evet cogunlukla olumsuzdu ama nokta atışlı bildiolumsuz muydu falı peki? olumsuz şeyler söyler gibi geldi bana
Aslinda bu konuyu arastirirsaniz canlilarin enerjilerini olçen cihazlarin varligini kullanimini goruceksiniz bilimden ayri bir konu degilHiç bu açıdan düşünmemiştim. Teşekkürler :) Yani enerjetik bağ vs. bunlara inanıp az çok ilgi duyuyordum, ama psikolog olarak bir yerden sonra bırakıyordum ipin ucunu :))) ya da bunlara inanmak işime gelmiyordu... Kişiyle aylardır hiçbir iletişimim yok, ama yakın bir zamana kadar ben hala yoğun duygular içerisindeydim. Son günlerde ise kişinin ne kadar tükenmiş hissettiği, hastanelik olduğu vs. gibi haberler alıyorum. İlgisi var mı tabii, onu bilemem. Yine de enerji kesintisini karşı taraf algılıyordur, bilinç dışında olsa bile.
Bahar yağız ama o 65 olabilir521 kredim var Nil hariç var mı öneriniz kızlar?
Olmadı üstüne bir 100 kredi alacağım sanırımBahar yağız ama o 65 olabilir
Ya ne güzel, birkaç hafta önce sana çıktığını okuyunca dönüp kendi falıma baktım ama maalesef bana tamamen atmış. Hiç bana uymamis ve de gelecekle ilgili dediği birkaç şey de yok hiç çıkmamışEvet cogunlukla olumsuzdu ama nokta atışlı bildi
Uyumsuza ben baktirmistim vakti zamanında kısa çok özensiz bir faldi eski sevgili için onla sonun yok yeni bir tanışma var dedi vade yaş harf vs. belirtti eski sevgili olmadı dediğine utan biriyle tanıştım ama vade dediginle alakası yokYa ne güzel, birkaç hafta önce sana çıktığını okuyunca dönüp kendi falıma baktım ama maalesef bana tamamen atmış. Hiç bana uymamis ve de gelecekle ilgili dediği birkaç şey de yok hiç çıkmamışBu fal işlerinde o kadar nadir ki bana tutturan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?