Bazen tutuyor bazen tutmuyor gercekten faldan sogudum zaten iyice artık tek tuk baktırıyorum, azaltarak bitiriyorum falı. Arada eglencesine tekrar baktırırım ama yoruyor cok fazla yorum almak, fallara cok odaklandıkça hayatı kaçırıyoruz bence.Ya ne güzel, birkaç hafta önce sana çıktığını okuyunca dönüp kendi falıma baktım ama maalesef bana tamamen atmış. Hiç bana uymamis ve de gelecekle ilgili dediği birkaç şey de yok hiç çıkmamışBu fal işlerinde o kadar nadir ki bana tutturan...
Arada bir ki katina falı atmıştım Uyumsuz’a onlar cok ozensizdi yine tersi olmadı soylediklerinin ama sakız falı gibi bakmış. Sadece ilk Yıldızname falı atmıştım bir çok da soru sormuştum sırayla cevaplamıştı, bir iki kendinden de bir şeyler soylemişti ve dediği şekilde oldu durumlar. Burada hatta durumu bilen 1-2 kişi var onlara falı gonderdiğim gerçekten bilmiş ama gecen yine Yıldızname attım pek begenmedim hic detaya girmemis bu sefer mantıklı seyler soylemiş olabilecek seyler ama havada kalmış fal, ek kredi verip tekrar soru da sormadım.Uyumsuza ben baktirmistim vakti zamanında kısa çok özensiz bir faldi eski sevgili için onla sonun yok yeni bir tanışma var dedi vade yaş harf vs. belirtti eski sevgili olmadı dediğine utan biriyle tanıştım ama vade dediginle alakası yok
Aynı beni anlatmışsınızTam bir kumar aslında...
Parayı yatırıyoruz, ya çıkarsa, ya tutarsa...
Erkeklerin iddia oynaması gibi sanki. Gerci Binnazdaki yorumları okurken erkeklerin de fal baktırdıgını farkettim. Ama sanırım onlar bizim kadar çok arastirmiyor, sık baktırmıyor, çok takılmıyor... Kendimde de şunu gözlemledim diyelim ki 3 farklı kişiye aynı konuyla ilgili fal baktirmisim. Ben zihnimde üçünden de bazı cümleleri alıyorum. Üçünün birleşimi herhalde böyle olacak ya da böyle olmalıyım gibi 3 falı birlestirerek elde ettiğim zihnimdeki fala inanıyorum. Düşüncelerimi sekillendiriyorum. Bu da iyi bir şey değil aslında...
Kısmen değil tam anlamı ile çıkan her zaman Nakta oldu bende.Fal baktırdığında kimler ne demişti kimlerin dedikleri kısmen oldu
Bende bu enerji kesilince olma durumuna inanıyorum çok doğru anlattın.. Ben 17 ay sonra geri dönüş aldım ama son 5 - 6 umudum da yoktu beklentim de. Başkalarına şans vermeyi deniyordum. Zaten o da beni ilk başlar düşünmemiş sadece iyi biriydi demiş geçmiş.. Son aylarda ayda bir fal atar artık alışkanlıktan sorardım.ben bu soruyu enerjilerle ilgilendigim icin sordum .kadin rahme sahip oldugundan enerjinin kaynagidir yani sen onu dusunurken ve beklerken senin enerjinden beslendiginden islerinin oldukca yolunda gitmesi , cekici olmasi, hayatinda onu yuceltecek insanlarin olmasi yani pozitiflikte olmasi gerekiyordu cunku sen farkinda olmasanda hatta istemesen de onu dusundukce enerjinle onu besliyordun. Sonrasinda ya unutarak yada baglari keserek veya durumu sureci kabullenerek bir yerde enerji akisini kesmis olman gerekiyordu ki o enerjiden mahrum kalan birey sana geri dönsün cunku bilincalti o enerjinin kaynagini yani seni biliyor senin onu unutmani yada enerjiyi kesmeni de algiliyor ve bilince aktariyor o da aslinda farkinda olmadan aa ben ozledim diyor ve geri dönus yapiyor 2 senelik arastirmalarim okudugum kitaplar kendi tecrubelerim sureci bu sekilde özetliyor.Soruyu da senin surecini de not alabilmek ve buna paralel olup olmadigini ogrenebilmek adina sormustummilenart :)) cok sagol cevapladigin icin
Teşekkür ederim yeşilçingeneye 3kez baktırdım sanırım dediklerinden olumlu olumsuz karışıktı son falında 5 li vade verdi bakalım ama karakter analizi iyi gibi naktayı çok duydum memnun olan da var olmayan da ama hiç baktırmadım nerde bakıyorKısmen değil tam anlamı ile çıkan her zaman Nakta oldu bende.Çok net hatırlıyorum bana şöyle demişti "xx tarihinde sana adım atmayı çok isteyecek ama açık konuşayım adım atamayacak bana göre, ama senin bunu hissedeceğin somut bir şey olacak" demişti. O gün instagramda olan engeli kaldırmıştı. Nakta aşama aşama hep bildi..
Nakta dışında "kısmen" bilenler daha çok anlık bilenler Nehir Ateşoğlu, Geysu, Sezgi olmuştu. Birde yeşilçingene anda iyiydi ama o adam asla dönmez derdi. engelimi kaldırdı diye bir kez sormuştum. Geri engelleyecek demişti
Bunlar dışında barışmadan 6 ay önce yaz ortasında Peralina'ya atmıştım 2 konu sorup. olumsuz konuştuğu şey oldu, karşı taraf içinde kış aylarından önce dönmez demişti. Ocak sonunda geri dönmüştü. Bir hayli bildi o da.
Ha bir de Chitra vardı o da aynı 2 konu içinde çok net konuştu çıkmıştı ama ona bir daha atma fırsatım olmamıştı. Asıl konu için "ammada pembe konuştu" demiştim dediği detaylar hep doğruymuş ve olmuştu.
Bunlar dışında belki vardır ama geri dönüp okumayı dinlemeyi pek sevmiyorum kontrol etmedim, uzunca da zaman geçti bunlar emin olduklarım..
Bende bu enerji kesilince olma durumuna inanıyorum çok doğru anlattın.. Ben 17 ay sonra geri dönüş aldım ama son 5 - 6 umudum da yoktu beklentim de. Başkalarına şans vermeyi deniyordum. Zaten o da beni ilk başlar düşünmemiş sadece iyi biriydi demiş geçmiş.. Son aylarda ayda bir fal atar artık alışkanlıktan sorardım.
Yeşilçingeneyi vakti ile çok övdüm burada çünkü anda analizlerde çok iyiydi görüştüğü kızları bile bilirdi ama sonraları tavsiye döndü asla olmaz dedi kurdu hep sorduğum bir kaç konu da omun dediği gibi gitmedi hiç. Sadece analizde iyiydi karşı tarafın düşüncelerini bilemedi.Teşekkür ederim yeşilçingeneye 3kez baktırdım sanırım dediklerinden olumlu olumsuz karışıktı son falında 5 li vade verdi bakalım ama karakter analizi iyi gibi naktayı çok duydum memnun olan da var olmayan da ama hiç baktırmadım nerde bakıyor
Ayni fikirdeyim. Bir de soru cevap hakki da kalkti, saka gibi. Baktirmiyorum keisnlikle sildim uygulamasini her seyi. 900 krediden az baktirdiklarimdan Bahar Yagiz veya Nil Gunes'i onerebilirim.Binnazın son kredi meselesinden sonra ben de binnazdan elimi eteğimi çekiyorum zaten verdiği 5 krediydi zaten o da battı. Belki bu kredi olayından sonra falcılar fiyatları biraz aza çeker demiştim ama baslarda az krediliyken baktırdığım ve hiç beğenmediğim bütün falcılar bile 1000 kredi olmuş neyse olan oldusimdi 900 kredilik fal hakkım var ama 100 kredi parası bile vermek istemiyorum artık acaba kime baktırsam bi öneriniz var mı?
Naktanın instagram kullanıcı adı tam olarak ne ben bulamadım daYeşilçingeneyi vakti ile çok övdüm burada çünkü anda analizlerde çok iyiydi görüştüğü kızları bile bilirdi ama sonraları tavsiye döndü asla olmaz dedi kurdu hep sorduğum bir kaç konu da omun dediği gibi gitmedi hiç. Sadece analizde iyiydi karşı tarafın düşüncelerini bilemedi.
Nakta ise olumsuzu açık söyler bu yüzden beğenilmiyor ama ben burada çok gördüm sonradan “Nakta nın dediği gibi oldu” yazan. Tabi hep derim Enerji meselesi birazda. Çıkmayanları da olabilir. İnstagramdan bakıyor artık
merhabalar uzun süredir foruma uğramadım .uğramadığım bu sürede baktırdığım tüm fallar çıkmadı .
binnaz a harcadığım min tutar 2500 TL kriz anında düşünmeden defalarca harcama yaptım 10 dk lık ses kaydı o an beni rahatlatıyordu .gidişatı bilenler oldu veya yakın tarihte tartışma iletişimsizlik vs ama kimsenin dediği çıkmadı
.olumsuz söyledikleri o günlerde uyku uyumama sebeb olan fallar dahiçıkmadı uğruna onlarca para ödediğim adamla bir ilişki olmadı .ben de umursamadım zaten .bu süre.te fllarda verilen vaadler beni umutla bağladı ve sonrası boşluk.
nacizane tavsiyem bubir bağımlılık uzaklaşın .arada şimdi ayda birtaraca ya ve mısırlı talia ya baktırıyorum
fal_nakta instagram adresiNaktanın instagram kullanıcı adı tam olarak ne ben bulamadım da
Bence anda cok iyi cok begeniyorum anda ama bazen sanirim onlarinda enerjisi dusuyor bazen iyi olmayabiliyor zaten o aktif oldumu 10 kisi fln kesin oluyormerhaba ;
mısırlı talia hakkında ne düşünüyorsunuz bana ilk falı çıktı gibi .
Ben bugün profiline baktım. 5 gün önce duvara yazmış. Bence atınca sisteme girecektir.Peralina meshur oldugu donem tellwe yi terk etmis sanirim uzakta gorunuyor
Bu sabah o uzakta oldun sabah 5 gibi gunicinde yaziyordu ben yolladim dayanamadim sanirim iptal olacak girmezseBen bugün profiline baktım. 5 gün önce duvara yazmış. Bence atınca sisteme girecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?