Binnaz Abla

Çook karışık :)) yapmak istediğimde çok fazla araştırma yaptım ve hepsi farklı farklı yöntemlerdi. ‘Mor bir ışık hayal edin, şunu imgeleyin, altın makas imgeleyin.’ gibi bir sürü şey. :) eterik kordon bağım olan kişi zorluk yaşıyorsa benim enerjim de gidiyormuş. Bunları öğrenince zaten hayatımı mahvetti, bir de benden sonra yaşadığı zorluklarla beni etkilemesin dedim ama bağlarımız aynen duruyor galiba :))
Çöpe atmak da çok işe yarıyor ama. Bir deneyin, belki bugün tamamen kopar o bağlar :)

Güçlerimizi birleştirip çözelim :)) Yokluklarında bile onların yaşadığı zorlukların bizim enerjimizi düşürüyor olması... Tam isyanlık bir durum!

Ama en azından çöpe atma konusunda iyice cesaretlendim, teşekkürler

O bağı koparmak dönecek kişinin dönmemesine neden olur mu acaba

O da ayrı bir sıkıntı. Gerçi benim fazla bilgim yok, az buçuk okuduklarım var sadece, ama bazıları da o bağı ya da enerjiyi kesme çalışmasından sonra karşı tarafın boşluk hissedip dönüş yaptığını söylüyor :s Bu konulardan daha iyi anlayan arkadaşlar aydınlatabilir belki (örneğin Aniston :) ... Ama sonuç olarak yine şu kapıya çıkıyor galiba: Bağını kesip yoluna devam eden ve iyileşen kişi, karşı taraf için tekrar "cazip" hale geliyor.

kızlar tellwe de kimlere baktırıyorsunuz ?

Ücretsiz sakız falı gibi olanlar dışında Tellwe'de sadece Yulee ve Yeşil Çingene'ye baktırmıştım, aylar önce 1'er kez. İkisi de anda ve kısa vadede iyilerdi. Hatta Yulee'nin söylediği bir şey, falın akşamında yaşandı sayılır.

Kızlar eterik bağ koparma adına kafanız karışıyorsa bir video tavsiye edebilirim size. Astrolog Can Aydoğmuş'u belki bilenleriniz vardır. Ben çok severek takip ediyorum. Youtube kanalında "Eski ilişkilerden özgürleşmek için yapılması gerekenler - uygulamalı meditasyon" adlı bir videosu var. Sadece bağı koparmakla yetinmeyip karşı tarafın sizde hissettirdiği olumsuz duyguları da iade ettirtiyor. Ben bazen uyguluyorum iyi hissettiriyor. Can'ın ve uygulayanların dediğine göre düzenli yapanlar karşı tarafın döndüğüne şahit oluyormuş.

yulee artık fal bakmıyor galiba. yeşilçingene de bana fal bakmıyor ya :s

Ya evet o tam isyanlık durum. Hayatımdayken zaten tüketmiş beni, üstüne bi de gittikten sonra yaşadığı negatif enerjilerle beni etkiliyor.
Ben zaten komple gitsin enerjisini menerjisini alsın gitsin istiyorum o yüzden ne kadar bağ varsa hepsini koparmak istedim de yapamamışım

Kokusunu çok beğendiğim bir parfümü bile sırf o dönemi hatırlatıyor diye atmıştım. Eskileri atmak lazım ki yenilere yer açılsın.
Rica ederim, inşallah hep istediğiniz gibi olur her şey.

Bana böyle bir şey lazım, teşekkür ederim bilgi için.

Bilmukabele efendim :) Ben temizlik çalışmasına ciddi anlamda bugün başladım, bu kez tam gaz yani. Darısı isteyen herkesin başına.

İlk denemeyi yaptım. O tarz çalışmalara herhalde "kapalı" olduğum için genelde pek bir şey hissetmezdim, ama bu kez içsel bir hareketlenme oldu. Teşekkürler

yulee artık fal bakmıyor galiba. yeşilçingene de bana fal bakmıyor ya :s

Yulee için yazık olmuş :/ Yazdığı bazı şeyleri cidden beğenmiştim. Çingene'yi de eşref saatinde yakalamak gerekiyor galiba. Bana da şartlı yorum yapmıştı (olumsuz yorum yazmama şartı gibilerinden. Diğer şartları unuttum).

Yulee duvarina yazmis tekrardan burdayim gibisinden 3 gun once

Günlerdir biriktirdiğim 176 krediyi harcamak için bekliyorum ama ne hikmetse 49 kredi, 150 kredi olanlar hiç online olmuyor.

Indirim yapmis ama girip almak aklima bile gelmedi. %30 indirimle bile soru sorulmayacak 8-10 dk fala istedikleri ucretler cok zaten.
Onlar onceden %50 indirim yapardi artik indirim %30 soru hakki yok hediye çarki yok tamamiyle suyunu cikardilar. Benimde 286 kredim var az kredili birilerine atip kaldircam uygulamayi

Kızlar merhaba. İlkay gür artık fal bakmıyor mu aylardır baktırmak istiyorum ama artık ne çevrimiçi görüyorum ne de bekleyen fallarına bakmış bilen var mı akıbeti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…