Tesadüf gördüm mesajı canım, ya o konu doğru evet bağ kesme meditasyonuyla olcak bişey mi onu bilmiyorum çünkü 10 dk 1 videoyla unutuluyorsa amenna ama normali açıkladığım gibi şuan yeni bir olay yaşamadığım için test etme imkanım yok. Eski deneyimlerimin hepsi de bunu doğruluyor. Adına boşluk derler senin adın geçti ben de yazayım dedim derler ama işin aslı blinçaltında sizden gelen enerjinin kesilmesi ve beynin bunu hissetmesi. Ben yakınlarda daha ilginç birşeyi deneyledim. Arkadaşım 4 sene önceki sevgilisine yazdı çocukla baya saat konuşmuşlar sonuçları çok ilginç; benim arkdsımın aklına ara ara eski sevgilisiyle ilgili anılar geliyordu işte çocugun pc su dökmüş sonra çocuk kızmış diyaloglar falan bunları hatırlıyomuş sonra evine boya yaptırdığı zaman çocukda yardım etmiş o gün aklına geliyormuş falan. Bizimki exi unutmuş neden bunları hatırlıyorum bilmiyorum demişti bana.. Sonra bu telefon görüşmesinde çocuk bu anıları birbir anlatmasın mı meğer o çocuk bu anıları düşündüğü için bizim kızın aklına geliyomuş :) Yaniii bundan şu sonuç çıkıyor bizim bazı insanları unutamama sebebimiz onların bizi sürekli anması da olabilir. Hatta olabilir değil bana göre %50 %50iki taraflı... Yani olaylar karışık arkadaslarO da ayrı bir sıkıntı. Gerçi benim fazla bilgim yok, az buçuk okuduklarım var sadece, ama bazıları da o bağı ya da enerjiyi kesme çalışmasından sonra karşı tarafın boşluk hissedip dönüş yaptığını söylüyor :s Bu konulardan daha iyi anlayan arkadaşlar aydınlatabilir belki (örneğin Aniston :) ... Ama sonuç olarak yine şu kapıya çıkıyor galiba: Bağını kesip yoluna devam eden ve iyileşen kişi, karşı taraf için tekrar "cazip" hale geliyor.
Tesadüf gördüm mesajı canım, ya o konu doğru evet bağ kesme meditasyonuyla olcak bişey mi onu bilmiyorum çünkü 10 dk 1 videoyla unutuluyorsa amenna ama normali açıkladığım gibi şuan yeni bir olay yaşamadığım için test etme imkanım yok. Eski deneyimlerimin hepsi de bunu doğruluyor. Adına boşluk derler senin adın geçti ben de yazayım dedim derler ama işin aslı blinçaltında sizden gelen enerjinin kesilmesi ve beynin bunu hissetmesi. Ben yakınlarda daha ilginç birşeyi deneyledim. Arkadaşım 4 sene önceki sevgilisine yazdı çocukla baya saat konuşmuşlar sonuçları çok ilginç; benim arkdsımın aklına ara ara eski sevgilisiyle ilgili anılar geliyordu işte çocugun pc su dökmüş sonra çocuk kızmış diyaloglar falan bunları hatırlıyomuş sonra evine boya yaptırdığı zaman çocukda yardım etmiş o gün aklına geliyormuş falan. Bizimki exi unutmuş neden bunları hatırlıyorum bilmiyorum demişti bana.. Sonra bu telefon görüşmesinde çocuk bu anıları birbir anlatmasın mı meğer o çocuk bu anıları düşündüğü için bizim kızın aklına geliyomuş :) Yaniii bundan şu sonuç çıkıyor bizim bazı insanları unutamama sebebimiz onların bizi sürekli anması da olabilir. Hatta olabilir değil bana göre %50 %50iki taraflı... Yani olaylar karışık arkadaslararaştırmalarım devam ediyor
Bence o kisiden kisiye degisiyordur ya yani benimde aklima cok sry geliyor ama onadamin asla dusundugune inanmam ben aklina bile gelmiyorumdur. Ben olanlari unjtamiyorum gercide. Bende ruyalarima cok guvenirim bir insan bana birsey soylemek isteyipte soyleyemedimi seviyorsa vb. surekli ruyama giriyorEyvahlar olsun! :))) Benim de bazı iyi anlar/anılar aklımdan hiç çıkmıyor, içim sızlar gibi oluyor... ben de diyorum ki "e tabii çünkü o anları kafanda güzelleştiren, onlara anlamını veren sensin. Bu iyi bir şey, hadi boşver" falan...
Ama şimdi uzman görüşü okuyunca (ve arkadaşının durumunu) gözüm korktu :)) Karşı taraf da beni ya da o anları anıp canlı tutuyorsa yandık! Olsun, yılmak yok!Arınma çalışmalarına tam gaz devam :))) Araştırmaların devamını bekliyoruz :)
Bence o kisiden kisiye degisiyordur ya yani benimde aklima cok sry geliyor ama onadamin asla dusundugune inanmam ben aklina bile gelmiyorumdur. Ben olanlari unjtamiyorum gercide. Bende ruyalarima cok guvenirim bir insan bana birsey soylemek isteyipte soyleyemedimi seviyorsa vb. surekli ruyama giriyor
Olumsuz mu yorum yapti Elfin? Elfin tarih vermez hatta bio kisminda yaziyor Kartlar tarh vermez hissedersem soylerim der.Ben elfini denedim. Indirimden kredi alip kalan kredilerim bitsin diye. Net tarih yoktu bi sey yoktu. Soru da soramayinca oyle kaldi. Cok sacmalik
Cok geneldi soyledikleri. Oyle ozel bi sey soylemedi. Nerdeyse pelin gibiydi diyebilirimOlumsuz mu yorum yapti Elfin? Elfin tarih vermez hatta bio kisminda yaziyor Kartlar tarh vermez hissedersem soylerim der.
Engin gümüşü bende severim anda ve iletişimde bana tutturduğu olmuştur ama ex sevgili için dediği mutlu son olmadi şimdide binnazda soru hakkı kaltigi için artık baktirmiyorumengin gümüş benim fallarımı şimdiye kadar zamanıyla tutturan bi falcı kızlar bugun tekrardan baktrdım 5 ay sonrası icin vade verdi olursa burdan gene yazarm eski dediği oldu cnku
doğrudur canım kimine cıkıyor kimine çıkmıyor enerji meselesi herhalde yada sallıyor tutuyor bilemedm ama boş olmadıgı kanatindeyim evet kalkms soru hakkı bende daha baktırmayı dusunmuyorumEngin gümüşü bende severim anda ve iletişimde bana tutturduğu olmuştur ama ex sevgili için dediği mutlu son olmadi şimdide binnazda soru hakkı kaltigi için artık baktirmiyorum
Evet söylüyo bende de iyiydi olumsuzu da söylemişti gayetKızlar mısırlı talia olumsuzu da söylüyor mu? Dün fal baktırdım da ben beğendim anlık durumları baya bilmiş
Bana olumsuz görmemiş o yüzden sormak istedim ama ilk siteye girdiğinde atmıştım bide bu sefer. Bu ikinci oldukça iyi. İlkini tam hatırlamıyrum da sanki çıkmamıştıEvet söylüyo bende de iyiydi olumsuzu da söylemişti gayet
Talia iyidir genelde olumsuzu bana neden boyle gibisinden anlatti yani surekli sordugum soruya hic olumsuz oldugunu soylemedi ama kadin enerjisi var fln cok dediKızlar mısırlı talia olumsuzu da söylüyor mu? Dün fal baktırdım da ben beğendim anlık durumları baya bilmiş
Gelecek icin birsey diyemem ama talia anlik durumu ve olanlari cok guzel anlatiyor karsi tarafi guzel anlatiyor ben sormustum nasil bakiyorsunuz diye ruhani varliklarla demisti sanirim o yuzden anda gecmiste ve kardi tarafin durumunu anlatmakta cok iyi. Bu ruhani varliklar neler cinler mi bilen varmiBana olumsuz görmemiş o yüzden sormak istedim ama ilk siteye girdiğinde atmıştım bide bu sefer. Bu ikinci oldukça iyi. İlkini tam hatırlamıyrum da sanki çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?