Misirli Talia'yi oneririm falsepeti.Cok geneldi soyledikleri. Oyle ozel bi sey soylemedi. Nerdeyse pelin gibiydi diyebilirim
Evet cinlerGelecek icin birsey diyemem ama talia anlik durumu ve olanlari cok guzel anlatiyor karsi tarafi guzel anlatiyor ben sormustum nasil bakiyorsunuz diye ruhani varliklarla demisti sanirim o yuzden anda gecmiste ve kardi tarafin durumunu anlatmakta cok iyi. Bu ruhani varliklar neler cinler mi bilen varmi
Evet cinler canım. Ya baya enterasan şeyleri bildi evet ama geleceği bekliyim bakalımGelecek icin birsey diyemem ama talia anlik durumu ve olanlari cok guzel anlatiyor karsi tarafi guzel anlatiyor ben sormustum nasil bakiyorsunuz diye ruhani varliklarla demisti sanirim o yuzden anda gecmiste ve kardi tarafin durumunu anlatmakta cok iyi. Bu ruhani varliklar neler cinler mi bilen varmi
Ben sahsen anlik durumlarda iyi oldugunu dusunuyorum, yeri geldi bana kimseye itiraf edemedigim seyleri soyledi. Gelecek icin aynisini soyleyemiyorum yalniz cunku benim en son kendisinden aldigim yorumda dediginin tam tersini yasadim (olumlu konusmustu), bir de karsi taraf baska biriyle daha gorusuyormus, suphelendigimde bunu sormama ragmen bilemedi ornegin. Ama dedigim gibi benim ve karsi tarafin anlik his ve dusuncelerinde hic sasirmadi, o yuzden anlik durumlari merak edenlere her zaman tavsiye ederim, zira bos bir kisi degil taliaKızlar mısırlı talia olumsuzu da söylüyor mu? Dün fal baktırdım da ben beğendim anlık durumları baya bilmiş
Ahah samimi:)Evet cinler
Bazen sanirim onunda enerjisi dusuk oluyor cok baktirdim birkac tanesi tatmin etmemisti ama son fali gercekten cok iyiydi benim. Ve gelecek icin bende cikiyor diyemiyorum sadece anlik durum da cok cok iyi bana kadin enerjisi var diyen birkac kisiden biri yani gorustugu var dedi acik acik :)Ben sahsen anlik durumlarda iyi oldugunu dusunuyorum, yeri geldi bana kimseye itiraf edemedigim seyleri soyledi. Gelecek icin aynisini soyleyemiyorum yalniz cunku benim en son kendisinden aldigim yorumda dediginin tam tersini yasadim (olumlu konusmustu), bir de karsi taraf baska biriyle daha gorusuyormus, suphelendigimde bunu sormama ragmen bilemedi ornegin. Ama dedigim gibi benim ve karsi tarafin anlik his ve dusuncelerinde hic sasirmadi, o yuzden anlik durumlari merak edenlere her zaman tavsiye ederim, zira bos bir kisi degil talia
Hahah yoldayken okudum yururken hızlı hızlı yazdım. Fazla bodoslama olmusAhah samimi:)
Ben de seviyorum Talia’yi bende de her falda anlik durumlari nokta atisli bildi. Bende yakin gelecekte de yanilmadi mesela kavga etmistik kesinlikle konusmam diyordum, o zaman attiginda o gelip ozur dileyecek ve barisacaksiniz demisti pek inanmamistim. Yalniz hemen gelmeyecek ozur dilemeye, 2 haftayi gecer demisti faldan 3 gun sonra geldi ozur diledi batistik. Sonucu bildi sonucta.Evet cinler canım. Ya baya enterasan şeyleri bildi evet ama geleceği bekliyim bakalım
Senle genelde enerjimiz tutuyor zaten. İkk falını dinlicem bi çıkmış mı diye sanki çıkmadı diye hatırlıyorum ama bu falı iyiydi baya inş çıkar tabiBen de seviyorum Talia’yi bende de her falda anlik durumlari nokta atisli bildi. Bende yakin gelecekte de yanilmadi mesela kavga etmistik kesinlikle konusmam diyordum, o zaman attiginda o gelip ozur dileyecek ve barisacaksiniz demisti pek inanmamistim. Yalniz hemen gelmeyecek ozur dilemeye, 2 haftayi gecer demisti faldan 3 gun sonra geldi ozur diledi batistik. Sonucu bildi sonucta.
Taliayi denedim. O da net tarihler vermedi. Soruma da cevap vermedi. Telefonu arkada surekli caliyordu. Cok sinir bozucuydu. Cok odaklandigini dusunmuyorum benim falimdaMisirli Talia'yi oneririm falsepeti.
Thalia ya ben birkac kere baktirdim ama pek birsey cikmadi. Fal sepetinde zeusa cok baktiririm. Hislerini denedim birkac kere. Yenilerden anette diye bir kiz var. Ama fal ucuz diye 5 dk yi gecmiyorlar malesefTaliayi denedim. O da net tarihler vermedi. Soruma da cevap vermedi. Telefonu arkada surekli caliyordu. Cok sinir bozucuydu. Cok odaklandigini dusunmuyorum benim falimda
Ben altin uyeyim senelerdir malesef ex icin dunya para doktum. Nil hisleri cok guclu. Utanmasam her gun baktiririm. Onun yorumlarinin cogunu yasadim. Kimsenin bilemedigi ince detaylari bilmistirNil güneş 400 kredi olmuş, denemedim ben hiç ama içimden bi ses pişman olacaksın atma diyor:)) bahar yağızda %100 olmuş bu arada iyi mi cidden kızlar? Arattım da klasik çıktı diyende var çıkmadı diyen dd
Dene diyorsun yani:) başka bilen çıkan kimler? Ben elfinle doğayı beğenirim de sende bildiler miBen altin uyeyim senelerdir malesef ex icin dunya para doktum. Nil hisleri cok guclu. Utanmasam her gun baktiririm. Onun yorumlarinin cogunu yasadim. Kimsenin bilemedigi ince detaylari bilmistir
Ben elfine denk geldikce baktiririm. Bazi bazi ciktigi olmustur. Dogaya da uzun sure baktirdim. İyi denk geldikleri oldu ama son zamanlarda sanki fazla kendi kisisel yorumunu katiyor gibi. Fala kendi goruslerinin katilmasini sevmiyorum. Kartlarda ne goruyorsan onu soylemelisin. Sahsi fikirlerini ne yapalim? Sevdarin mesela hisleri muhtesem. Cok ince detaylarimi bilmistir. Yenilerden de Zişan'a hem tarot hem katina baktirdim. İkisinde de cok iyiydi. Ama site indirimleri azaltti, soru kismini kaldirdi. O sinir bozucuDene diyorsun yani:) başka bilen çıkan kimler? Ben elfinle doğayı beğenirim de sende bildiler mi
Valla dediklerinizin tamamina katiliyorum. Daha komigi efsun hala 1500 ve hala da ne zaman siteye girsem baktiran var. Kizin oyle aman aman bi yorumu yok. Suresi maks 8, 9 dk bende cikan hicbirsey yok. Pelin bilge de oyle . Bi de cok negatif. Tamam pembe tablo zaten cizmesin de arkadas agzindan bi iyi sey ciksinMerhaba kizlaar, arada bir binnaza fal yolluyorum, her seferinde de yorumculari googleda aradigimda bu baslik cikti, burdaki yorumlari da okuyarak sectim yeri geldiginde yorumculari, o yuzden dedim ki uye olayim benim begendigim ve begenmedigim yorumculari yazayim da size de bir yararim dokunsun
once kotuler
efsun yildiz patladi, ama karakter analizleri ve gecmiste iyiydi
elif hanzade kendisinden 3 yorum aldim, ilki guzeldi dedigi sekilde ilerledi durumlar fakat sonraki iki tanesini TAMAMEN sacmalik, bu adam sana asik olmus dedi dedi durdu ki oyle bir durum kesinlikle yok, dedikleri de cikmadi
haleh cetiner tamamen patladi, yorum yok
hazar erbab bu da tamamiyla patladi
acelya tugra ayni sekilde patladi
aslihan yilmaz patladi, ama karakter analizleri cok iyiydi
ece gulener patladi, tamamen kredi israfi
eylul acar tamamen pembeci, patladi
sah sultan cok kibar, canli chat sevmeme ragmen fal cok iyidi, sureyi defalarca uzatti sorularimi cevaplamak icin, dedigi seyleri yasadim diyebilirim hepsini olmasa da, baktirilabilir yani bence isinde iyi hisleri de kuvvetli
zumra lal iki defa yorum aldim, ikisine de bayildim beni ve karsi tarafi okudu resmen. ilki olumlu-olumsuz arasiydi, dedigi yonde ilerledi her sey, hatta bir seyi yapicaksin demisti ve ben asla yapmam bunu diyordum ama olaylar o kadar degisik bir sekilde ilerledi ki zumra hakli cikti o dedigini de yaptim, ikinci yorum aksine olumluydu, ani yine cok iyi bildi soylemedigim bazi seyler dahil olmak uzere, ama dedigi gibi ilerler mi bu sefer bilmiyorum acikcasi gorecegiz
Onlarin da enerjilerinin dusuk oldugu zamanlar oluyor, fazla fal yorumlamis enerjisi dusmus olabiliyor. Ben 4-5 defa yorum aldim ilk fal iyiydi, bir de son 2 fali ozellikle de son baktigi. Tutarli bakiyor sadece 2. Baktigi fal pek olmadi kisa vadede dediginin tersi oldu o zaman. Onu saymiyorum sanirim havasinda degildi.Senle genelde enerjimiz tutuyor zaten. İkk falını dinlicem bi çıkmış mı diye sanki çıkmadı diye hatırlıyorum ama bu falı iyiydi baya inş çıkar tabi
Bir daha tekrar baktir ama cok sira olusmadan baktirman daha iyi olur belki, 10 kisi falan birikiyor sonlarda olunca enerjisi dusuyorTaliayi denedim. O da net tarihler vermedi. Soruma da cevap vermedi. Telefonu arkada surekli caliyordu. Cok sinir bozucuydu. Cok odaklandigini dusunmuyorum benim falimda
Ben Elfin,Zumra Ares ve Nil’i begeniyorum, Bahar Yagiz da guzeldi ama sadece yazili baktigi ici bir defa yorum aldim. Artik baktirmiyorum artik hicbirine, Falsepeti Talia’dan ayda bir yoru aliyorum artik.Valla dediklerinizin tamamina katiliyorum. Daha komigi efsun hala 1500 ve hala da ne zaman siteye girsem baktiran var. Kizin oyle aman aman bi yorumu yok. Suresi maks 8, 9 dk bende cikan hicbirsey yok. Pelin bilge de oyle . Bi de cok negatif. Tamam pembe tablo zaten cizmesin de arkadas agzindan bi iyi sey ciksinhazar , ares fos cikti. Acelya da negatif . Doga dan a mesela yillarca baktirdim. Cok ince bildigi detaylari olmustu. Ama son 3 falda nedense ayni enerjiyi alamadim. Cok fazla kisisel yorum vardi. His yoktu. Kisisel yorum istemiyorum ki. Kart okuyucu olmak onemli. Ayni seyi zumra da da yasadim. Onceleri sempatik geldi ama sonra esner gibi bir uslup. Agirdan agirdan dk doldurmalar.. alya var mesela. Once dedim ohh kiz 17 dk yorum yapiyor. Sonra bi daha dinledim cok fazla agdali, uzatilmis.. suan hala kime baktiriyorsun derseniz kahvede nil su, bazen nehir, katinada şevdar, mert, gonca yenilerden de zişan . Bir de sitenin kredilerde indirim konusunda cimri olmasi, hediye kredi vermemesi hele ki soru kisminin ortadan kalkmasi kotu oldu. Her yorumcu istedigim gibi detay vermiyor mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?