kimden bahsediyorsunuz acabaValla boş baktirma bebeğim eylül ekimde birşeyler dedi olmadığı gibi bide senin anlatmani bekliyor hı falan yapıyor param boşa gitti ya nasıl başarı puani bir 100 anlamadım arif emir cok denedim hep çıktı cidden iyi dene derim
Gülgün balbaykimden bahsediyorsunuz acaba
tamam bi an engin gümüş için mi dedim arife ben de baktırdım geçmiş nokta atışlarıyla dolu gelecek vadesine var umarım çıkar senin verdiği tarihlerde dedikleri olmuşmuydu yoksa zaman sarkması oluyo muGülgün balbay
Yok olmuştu dediği gibitamam bi an engin gümüş için mi dedim arife ben de baktırdım geçmiş nokta atışlarıyla dolu gelecek vadesine var umarım çıkar senin verdiği tarihlerde dedikleri olmuşmuydu yoksa zaman sarkması oluyo mu
Zişan ışığa fal bsktırdım ilk defa. Çıkar çıkmaz bilmiyorum ama anı ve geçmişi baya spesifik bildi. Çok uzun zaman da vermedi bakalım. yakın zamanda çıkan fal haberi var mıdır zişanın?
[/QUO zişan ben de de anı bilmişti gelecekle ilgili dedikleri daha olmadı zaten spesifik bir tarih vermemişti ama ısrarla dediklerinin olacağını söylüyor bana hala
Canım bahsettiğin kişiyi ilk defa duydum ama daha önce zibilyon tane kişiye yok engel kırma yok aradaki enerjiyi açma yok gerçek hisleri ortaya çıkarma bilmem ne bi ton para dökmüş biri olarak hiç bulaşma diyorum zaten bütün esmaların anlamları da okuma sayıları da internette var amacına göre birini seçip oku benceKizlar merhaba Anette claire esma calismasi yaptiran varmi acaba aranizda enerji çalışması bi işe yarıyor mu acaba lütfen bilgi verir misiniz
TeseCanım bahsettiğin kişiyi ilk defa duydum ama daha önce zibilyon tane kişiye yok engel kırma yok aradaki enerjiyi açma yok gerçek hisleri ortaya çıkarma bilmem ne bi ton para dökmüş biri olarak hiç bulaşma diyorum zaten bütün esmaların anlamları da okuma sayıları da internette var amacına göre birini seçip oku bence
Teşekür ederim bencede. haklisinizCanım bahsettiğin kişiyi ilk defa duydum ama daha önce zibilyon tane kişiye yok engel kırma yok aradaki enerjiyi açma yok gerçek hisleri ortaya çıkarma bilmem ne bi ton para dökmüş biri olarak hiç bulaşma diyorum zaten bütün esmaların anlamları da okuma sayıları da internette var amacına göre birini seçip oku bence
Fal sepetinde ki falcı AnetteCanım bahsettiğin kişiyi ilk defa duydum ama daha önce zibilyon tane kişiye yok engel kırma yok aradaki enerjiyi açma yok gerçek hisleri ortaya çıkarma bilmem ne bi ton para dökmüş biri olarak hiç bulaşma diyorum zaten bütün esmaların anlamları da okuma sayıları da internette var amacına göre birini seçip oku bence
Bence kendi iç sesine güven binnazabla daki çok iyi falcıların hepsi anda ve geçmişte iyi .Gelecek konusunda çok farklı yol aldım.merhaba. ben 1 hafta arayla zümra ya ve doğa dan' a fal attım. Olayın sonucu konusunda aynı yorumu yapsalar da gidişat ve süreler hakkında farklı yorumlar yaptılar. Sizce hangisi daha güvenilir?
Off bir kere de bütün fallarım çıktı haberi duyalım yaBugün itibari ile tüm fallarım patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?