Binnaz Abla

Valla boş baktirma bebeğim eylül ekimde birşeyler dedi olmadığı gibi bide senin anlatmani bekliyor hı falan yapıyor param boşa gitti ya nasıl başarı puani bir 100 anlamadım arif emir cok denedim hep çıktı cidden iyi dene derim

kimden bahsediyorsunuz acaba

Engin gümüşe baktırdım. Faldan daha uzun akıl verme anlatma gibi, yani bildi anlık durumu ruh halimi vs ama daha fal gibi bişey bekliyodum

Zişan ışığa fal bsktırdım ilk defa. Çıkar çıkmaz bilmiyorum ama anı ve geçmişi baya spesifik bildi. Çok uzun zaman da vermedi bakalım. yakın zamanda çıkan fal haberi var mıdır zişanın?

Kizlar merhaba Anette claire esma calismasi yaptiran varmi acaba aranizda enerji çalışması bi işe yarıyor mu acaba lütfen bilgi verir misiniz

Kizlar merhaba Anette claire esma calismasi yaptiran varmi acaba aranizda enerji çalışması bi işe yarıyor mu acaba lütfen bilgi verir misiniz
Canım bahsettiğin kişiyi ilk defa duydum ama daha önce zibilyon tane kişiye yok engel kırma yok aradaki enerjiyi açma yok gerçek hisleri ortaya çıkarma bilmem ne bi ton para dökmüş biri olarak hiç bulaşma diyorum zaten bütün esmaların anlamları da okuma sayıları da internette var amacına göre birini seçip oku bence

Tese
Teşekür ederim bencede. haklisiniz

Fal sepetinde ki falcı Anette

merhaba. ben 1 hafta arayla zümra ya ve doğa dan' a fal attım. Olayın sonucu konusunda aynı yorumu yapsalar da gidişat ve süreler hakkında farklı yorumlar yaptılar. Sizce hangisi daha güvenilir?

merhaba. ben 1 hafta arayla zümra ya ve doğa dan' a fal attım. Olayın sonucu konusunda aynı yorumu yapsalar da gidişat ve süreler hakkında farklı yorumlar yaptılar. Sizce hangisi daha güvenilir?
Bence kendi iç sesine güven binnazabla daki çok iyi falcıların hepsi anda ve geçmişte iyi .Gelecek konusunda çok farklı yol aldım.

Aslında haklısın ama baktırdığım bütün falcılar kendi iç sesime güvendiğim zaman yapacağım hamlenin çok negatif etki edeceğini söylüyorlar ( Falsepetindeki Yağmur ve Lal Akın hariç

Sadece yeşil çingene ve İrem Çerkez bildi. Her şey olumsuz. Neyse en azından fallara param gitmiycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…