Binnaz Abla

engin gümüşe baktırmışlığım var konuşmasını anlatış tarzını beğenmiştim umarım bana da dedikleri çıkar sana da

ayyyy bana da enginin vadesi az kaldı aresle aynı şeyleri söylemişlerdi aresin vadesi geçeli oluyor 2 ay kadar işallak ben de güzel haberleri vermeye gelirim bu arada gülçin beyaza ne baktırmıştın birde engine kahve mi baktırmıştın

Selam Gokche :))) inşallah hadi bakalım

Gülçin e tarot ve katina baktırdım. İlk başta evet kart okuyucusu diyorsun ama söylediklerini yaşayınca ki güzel tespitleri oluyor sevdim kendisini.. Engin beye tarot baktırdım. Hiç kahve falı baktırmıyorum, çünkü merak ettiğim konunun dışına çıkılıp olumsuzyorum duymaya pek açık değilim.

Sadece senin ağzından laf almaya çalışıyor gülgün boş. Arifi merak ettim
arife sadece ayrıldığımı söyledim ve o kişi için baktırmak istediğimi açıklamamda ama neden dolayı ayrıldığımızı gayet net bildi ki ilk atışta tuturacağı bişey değildi dedikleerinin olması için biraz zaman var o yüzden çıkıp çıkmadığını söyleyemem

Binnazda kredilerde indirim var kızlar. Baktıranların aklında olsun ki bunca yıldır en doğru bilen ne kadar paragöz olsa da site binnazda çıktı bana valla dayanamadım aldım kredi bi sürü:))

Binnazda kredilerde indirim var kızlar. Baktıranların aklında olsun ki bunca yıldır en doğru bilen ne kadar paragöz olsa da site binnazda çıktı bana valla dayanamadım aldım kredi bi sürü:))
Kampanya var ama zaten falcıların bakım ücreti çok pahalı. Binnaz da 4 tane fal baktırmışım 4 üde hem an olarak hemde vadeler olarak tamamen saçmalamışlar.

baktırdıklarımı yazayım :
Yıldız Tekin
Büşra Nur Karadağ
Tuana Akın
Melike Görkem

Son düzenleme:
Ben bunlara baktırmadımn orda arnisa, doğa, gilda ve elfin iyi bence. Elfin uzun vadede biliyor, doğa çok spesifik biliyo. Enerjim tuttu diyelim ya da.

Merhabalar. Diger topikte yazdigimi buraya da yaziyorum. Iclerinde baktirmayi dusundugunuz yorumcular varsa yardimci olabilir.

2 senedir baktirdigim fallarda en memnun kaldiklarim ve bilenler;

Yesil Cingene Gelecekle alakali cok konusmamisti ve ilk falinda olacak gibi ikinci falinda olmasi olasi degil diye konusarak hafif celismis. Ama anlik enerjileri karsi tarafin dusuncelerini iyi goruyor. Ayrica bakim tarzini, uslubunu ve ozenini begeniyorum.
Alex Karsi tarafin karakterini daha dogru anlatamazdi, hem de spesifik karakter ozellikleri oyle genel karakter ozellikleri degil. O da gelecek odakli cok konusmuyor ama Yesil cingene gibi tarzini ve ozenini begeniyorum, biriyle tanistigimda karakter ozellikleri icin hic dusunmeden soracagim yorumcudur.
Talia Anlik durumlari ve yakin gelecegi her zaman cok iyi yorumluyor ve yakin gelecek cogunlukkla soyledigi seyleri yasiyorum. Anlik benim hislerimi ve karsi tarafi oyle cumlelerle anlatiyor ki gercekten nasil biliyor ve bunu cumleye dokuyor, benle yasiyormus gibi diye hissettigim cok oldu fallarinda, hislerinin kesinlikle guclu oldugunu dusunuyorum. Kotu tarafi 2-3 aydan uzun vade vermiyor, bana maksimum verdigi 3 aydi. Ayrica bir kac falinda yeni biri gordu ama hic tanismadim anlattigi ozellikteki kisilerle.
Elfin Demet Cok detay vermese de bastan beri genel gidisati ve olacaklari bildi. Ona da Haziran'dan beri baktirmiyorum, Binnaz'da soru sorulmamasi ve fal ucretleri nedeniyle tekrar baktiracagimi da sanmam zaten.
Uyumsuzz Yildizname'de cok iyi, Katina ve Tarot atmayin cunku cok kisa ve ozensiz yorumluyor onlari. Ozellikle ilk yildizname falinda soylediklerini tarihleriyle sirasiyla yasadim ikinci baktirdiginda tarih ve net gelecek yoktu ama zaten o faldan sonra bir gelisme olmadi, ona tekrar baktirmayi dusunuyorum.

Cikmayanlar;

Ares, anlik bildigi nokta atisli seyler oldu, bakimini ve tarzini seviyorum ayrica moralim bozukken bir kac defa yorum almak gercekten iyi gelmisti ama gelecek icin soyledikleri olmadi
Biray Demir anlik fena sayilmasa da gelecek patladi
Zumra Lal gelecekle alakali bir kac sey oldu, anlik guzel ama olacak dedigi seylerin cogu olmadi.
Eyup Deniz: Enerjik ve pozitif bir yorumcu ama olmayacak dedigi seyin aslinda oldugunu ogrendim. Anlik durumun da dedigi sekilde olmadigini biliyorum ayrica gelecek icin soyledigi seyin de olacagini sanmiyorum
Bugra: Tamamen patladi, hic dedigini yasamadigim gibi fali dinlemesi ve anlamasi da zordu. Pozitif enerjili bir falci ama tarzini begenmedim.
Dennis, 5 dakikalik kisa bir fal,olacak dedigi sey olmamis.
Utku Inanc Kotu degil, kisa bakiyor soruma da ozensiz cevap vermis ama anda ve yakin gelecekte bildigi kucuk seyler vardi. Gelecek icin olur mu diye sordugum seye olumlu cevap vermisti, olmadi. Ileride olabilir ama yakin zamanda mumkun gozukmuyor, zaten soyledigi vade de 6 ay gecti.
Ayisigin: Ne gecmis ne an ne de gelecek, benle alakasi olmayan bir fal bakmis.

Arada Tellwe Onlar, Okaliptus, Perseis, MedyumCetin ve Nakta baktirmistim bunlar patladilar. Ecem 23 basta olumlu sonra olumsuz konusmus, olumsuz sonucta ama fali degistigi icin yorum yapamiyorum. Banu Yilmaz bastaki fallarinda iyi bakmis ama sonra olmamis.

Falalem Banu Dogru tekrar dinledim gayet bilmis, o da cok detay vermiyor ama genel gidisati ve anlik durumlar yorumladigi sekilde ilerledi. Falsepeti Anette Claire de kotu degildi bende, karsi tarafin karakterini guzel anlatmisti ve bildigi seyler oldu. Medyum Fatima anlik durumlari Talia gibi nokta atisli ozetliyor. Ilk falindaki olumlu olabilecek sey olmadi, gerci net konusmamisti ama olumlu bir acik kapi birakmisti. Ayni konuya bir kac ay sonrasinda baktirdigim falda daha net sekilde olumsuz yorumladi. Sonucta dedigi sekilde olumsuz ilerledi surec.

Bir de en son Ekim basindaki %50 indirimden yararlanarak uzun suredir merak ettigim Engin Gumus'ten yorum aldim Anlik ve yorumlayis tarzini begendim gelecek icin vadesine daha var. En erken Kasim sonu ve Ilkbahar donemine uzanan vadede olacaklardan bahsetmis ve zaman vermedigi uzun sure alir dedigi seyler var. Onunla ilgili yorumu cikti cikmadi seklinde o zaman yapabilirim.

nil güneşe kahve baktırmıştım buradan okuyup allam sorduğum konunun ortasında yaaa kasımda sen bir yola gideceksin du bakiyim ayyy seninle kan bağı olan biri ameliyat olucak şehir dışında demişti şehir dışında hiç akrabam yok ama acaba mı diye onca zaman hop oturup kalktım olmadı tabi bir de aralukta çocuğunla ilgili bir sorun yaşıycan acil para lazım okucak çok sıkılıcan ama halledicen dedi ayyy umarım bu da olmaz yani falı patladı asıl konuyu da geveleyip durmuştu

nil güneşe kahve baktırmıştım buradan okuyup allam sorduğum konunun ortasında yaaa kasımda sen bir yola gideceksin du bakiyim ayyy seninle kan bağı olan biri ameliyat olucak şehir dışında demişti şehir dışında hiç akrabam yok ama acaba mı diye onca zaman hop oturup kalktım olmadı tabi bir de aralukta çocuğunla ilgili bir sorun yaşıycan acil para lazım okucak çok sıkılıcan ama halledicen dedi ayyy umarım bu da olmaz yani falı patladı asıl konuyu da geveleyip durmuştu

Merhaba kızLar. engin gümüş hakkındaki yorumları okudum aratarak ama güncel olarak baktırıp çıkan çıkmayan varsa bilgi almak istedim sizlerden. Ben orada hep aynı insanlara baktırıyorum da engin gümüşü denesem mi diye aklımdan geçiyordu, kredim de var. Sormak istedim yardımcı olursanız

bana daha süresi var o sebepten bişeyy diyemem ama 2 sayfa öncesinde bir arkadaş çıktığını yazmıştı

Ben de merak ediyorum aslinda ama bana soylediklerinin vadesine var daha. Kasim sonundan itibaren soyledigi bir sey var, en erken onu teyit edebilirim ama durumlar da tam tersi yonde ilerliyor :) Bir de Ilkbahar doneminde once Koc burcu biriyle tanisacakmis, baya spesifik burc verdi.

Merhaba ben ilk kez baktırdım ücretli fal online olarak yani pek güvenmediğim için çok pahalı olmayan birine baktırayım dedim Asmin Acara tarot baktırdım genel olarak beğendim benim karşımdakinin karakter tahlilleri ve aramızdaki olumsuzlukların neden olduğu sanki bizi tanıyormuş gibi anlatmış.Gelecek zaten pek inanmam zaten gelecekle ilgili çok yorum yapmadı.Bir tek seyi tam tahmin edememiş o kadarda olur diyelim

Merhaba, ben 1 kez Tarot baktırmıştım geçtiğimiz eylül ayında. İş konusunda öngörüleri çıktı diyebilirim. Süreç hala onun dediği gibi devam ediyor.

Özelde ise “resmi ortamda, aynı meslekten ve Hava burçlarından olan biriyle karşılaşma” öngörmüştü, ama yeni birinden bahseder gibi söylemişti. Dediği gibi oldu, ama yeni biriyle değil, çok eskiden tanıdığım biriyle.

Geçmiş ve anlık analizleri ise gayet mantıklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…