- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
engin gümüşe baktırmışlığım var konuşmasını anlatış tarzını beğenmiştim umarım bana da dedikleri çıkar sana daSelam hanımlar :) Çıkmayan fallarım ile aralık 1 de yazarım diyordum ama ilk defa yanılttılar beni :)
Ares Levi, Gülçin Beyaz, Engün Gümüş merkür gerilemesi hemen bitimin de iletişim olacak dediler ve oldu :)))) Tümay Cennet te olabilir ama ben daha çok aralık gibi hissediyorum demişti. bu durum da bana bu defteri kapat diyen Almina Nuru eliyorum :)))))
Engin Gümüş Kasım sonuna kadar harika iki görüşme olacak dedi yüz yüze eğer çıkarsa yuh der buraya da yazarım.
İnşallah çıkar Yorgunsavaşengin gümüşe baktırmışlığım var konuşmasını anlatış tarzını beğenmiştim umarım bana da dedikleri çıkar sana da
ayyyy bana da enginin vadesi az kaldı aresle aynı şeyleri söylemişlerdi aresin vadesi geçeli oluyor 2 ay kadar işallak ben de güzel haberleri vermeye gelirim bu arada gülçin beyaza ne baktırmıştın birde engine kahve mi baktırmıştınSelam hanımlar :) Çıkmayan fallarım ile aralık 1 de yazarım diyordum ama ilk defa yanılttılar beni :)
Ares Levi, Gülçin Beyaz, Engün Gümüş merkür gerilemesi hemen bitimin de iletişim olacak dediler ve oldu :)))) Tümay Cennet te olabilir ama ben daha çok aralık gibi hissediyorum demişti. bu durum da bana bu defteri kapat diyen Almina Nuru eliyorum :)))))
Engin Gümüş Kasım sonuna kadar harika iki görüşme olacak dedi yüz yüze eğer çıkarsa yuh der buraya da yazarım.
Selam Gokche :))) inşallah hadi bakalımayyyy bana da enginin vadesi az kaldı aresle aynı şeyleri söylemişlerdi aresin vadesi geçeli oluyor 2 ay kadar işallak ben de güzel haberleri vermeye gelirim bu arada gülçin beyaza ne baktırmıştın birde engine kahve mi baktırmıştın
Sadece senin ağzından laf almaya çalışıyor gülgün boş. Arifi merak ettimgülgün balbaya baktırıpta çıkan var mı acaba çok güzel konuşuyor da sonucu gerçekten merak ettim
arife sadece ayrıldığımı söyledim ve o kişi için baktırmak istediğimi açıklamamda ama neden dolayı ayrıldığımızı gayet net bildi ki ilk atışta tuturacağı bişey değildi dedikleerinin olması için biraz zaman var o yüzden çıkıp çıkmadığını söyleyememSadece senin ağzından laf almaya çalışıyor gülgün boş. Arifi merak ettim
Kampanya var ama zaten falcıların bakım ücreti çok pahalı. Binnaz da 4 tane fal baktırmışım 4 üde hem an olarak hemde vadeler olarak tamamen saçmalamışlar.Binnazda kredilerde indirim var kızlar. Baktıranların aklında olsun ki bunca yıldır en doğru bilen ne kadar paragöz olsa da site binnazda çıktı bana valla dayanamadım aldım kredi bi sürü:))
Ben bunlara baktırmadımn orda arnisa, doğa, gilda ve elfin iyi bence. Elfin uzun vadede biliyor, doğa çok spesifik biliyo. Enerjim tuttu diyelim ya da.Kampanya var ama zaten falcıların bakım ücreti çok pahalı. Binnaz da 4 tane fal baktırmışım 4 üde hem an olarak hemde vadeler olarak tamamen saçmalamışlar.
baktırdıklarımı yazayım :
Yıldız Tekin
Büşra Nur Karadağ
Tuana Akın
Melike Görkem
MErhaba çıkan kimdi acabaBinnazda kredilerde indirim var kızlar. Baktıranların aklında olsun ki bunca yıldır en doğru bilen ne kadar paragöz olsa da site binnazda çıktı bana valla dayanamadım aldım kredi bi sürü:))
Bu saydıklarım genel olarak bilenler ama en çok falı çıkan doğadır.MErhaba çıkan kimdi acaba
bana daha süresi var o sebepten bişeyy diyemem ama 2 sayfa öncesinde bir arkadaş çıktığını yazmıştıMerhaba kızLar. engin gümüş hakkındaki yorumları okudum aratarak ama güncel olarak baktırıp çıkan çıkmayan varsa bilgi almak istedim sizlerden. Ben orada hep aynı insanlara baktırıyorum da engin gümüşü denesem mi diye aklımdan geçiyordu, kredim de var. Sormak istedim yardımcı olursanız
Ben de merak ediyorum aslinda ama bana soylediklerinin vadesine var daha. Kasim sonundan itibaren soyledigi bir sey var, en erken onu teyit edebilirim ama durumlar da tam tersi yonde ilerliyor :) Bir de Ilkbahar doneminde once Koc burcu biriyle tanisacakmis, baya spesifik burc verdi.Merhaba kızLar. engin gümüş hakkındaki yorumları okudum aratarak ama güncel olarak baktırıp çıkan çıkmayan varsa bilgi almak istedim sizlerden. Ben orada hep aynı insanlara baktırıyorum da engin gümüşü denesem mi diye aklımdan geçiyordu, kredim de var. Sormak istedim yardımcı olursanız
Merhaba kızLar. engin gümüş hakkındaki yorumları okudum aratarak ama güncel olarak baktırıp çıkan çıkmayan varsa bilgi almak istedim sizlerden. Ben orada hep aynı insanlara baktırıyorum da engin gümüşü denesem mi diye aklımdan geçiyordu, kredim de var. Sormak istedim yardımcı olursanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?