Binnaz Abla

Sadece yeşil çingene ve İrem Çerkez bildi. Her şey olumsuz. Neyse en azından fallara param gitmiycek.
Canım ne oldu inan bilmiyorum ama belki de ani karar veriyorsundur bu ilk söylemek istediğim şey.

İkinci söylemek istediğim şey de şu, genelde böyle birinin durumu sonuçlandığında burda bilen kişilerin bir furyası başlıyor. Mesela sen yeşil çingene ve irem çerkez dedin ya herkes fal atma telaşına girmesin diye söylüyorum. Yeşil çingene bana aşırı olumlu bir fal bakmış ve tek kelime tutturamamış bi insan haberiniz olsun. Ne dediyse tam tersi oldu ve konu kapantı gitti yani dediklerinin çıkma ihtimali de kalmadı.

Talia şubat ayında iyi olacak demişti. Evlendiğinde göre hiç bir şey olmaz artık
Ya inanmiyorum, geçmiş olsun baska ne diyebilirim ki. Belki de senin için hayirli değildi. Yesilcingene ve Irem baskasiyla evlenecegini mi bikmislerdi yoksa sonunuzun olmadigi yonunde mi yorum yaptilar?

Canın kulağa çok basit bir teselli cümlesi gibi geliyor ama inan gerçekten böyle düşündüğüm için söylüyorum senden değerli değil. İnşallah bundan sonrası çoook güzel olur senin için.

Hepimiz için çok istediğimiz dilekler, çok değer verdiğimiz insanlar olabiliyor ama zamanla iyi ki olmamış dediğim öyle durumlar oldu ki.... Biliyorsun geçmiş artik tarih oldu gelecek ise belirsiz o nedenle anı yaşayıp akışta kalmak en doğrusu...

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar LoveMeKyrenia ve Nilufer_4U neleri atlatmadık ki bunlar da geçer. Bu arada arnisa, mekselina çıkmadı. Boşa harcamayın paranızı. Kendinize bir şeyler alın.
Acikcasi üzuldum senin icin hayirlisi olsun umarim daha iyileriyle kardilastirir Allah. Bende bugun son olarak engin gumus e baktirmistim daha cok onun karsi taraf durumunu aktarmasini severdim cunku gelecekte zaten o insani hayatimda istemiyorum mutsuz olsun sadece

Senden de bir yil sonu degerlendirmesi bekleriz artik, en azindan vadesi gecip cikan cikmayan. Ben de hazirlayacagim listemi, gerci bana cikan eden yok. Fal konulariyla ilgili durumum stabil

Senden de bir yil sonu degerlendirmesi bekleriz artik, en azindan vadesi gecip cikan cikmayan. Ben de hazirlayacagim listemi, gerci bana cikan eden yok. Fal konulariyla ilgili durumum stabil
Ben 1.5 fal yildir baktiriyorum her soylenen ismi nerdeyse denedim bizim en son iletisimi kestigimiz zaman mart sonu ki baya kotu bir sekildeydi ondan sonra baktitdigim herkes olumluydu fal sepetindeki utku haric tabi tarihleri gecende oldu. Ama garip olan Kavansit e de danismistim ben bu adamin herseyini hissederdim yani mutlu mutsuz hayatinda birisi var yok ki kisisine kadar aniden bu kesildi yani profiline baksam bile anlayamiyorum. Zaten dedigim gibi tek istrdigim hep mutsuz olsun surunsun

1.5 yildir baktiriyorum demek istedim nasil bir cumle kurduysam ☺☺

Bugün itibariyle Doğa Dan, Zümra, Ares, Melisa Asya, Müge Aydın hepsi patladı. Zaten Melisa Asya'ya iki fal atmıştım. Birinde bekle adım atacak dedi diğerinde sen adım atacaksın dedi. Müge Aydın patlayalı 1 ay oluyor. Doğa Dan 15- 20 gün önce patladı. Zümra zaten net bir tarih vermemişti. Ares de Doğa danla aynı anda patladı. Hepsi inat ediyor bekle seviyor hala gelecek dediler. Bugün artık sevmediğini 10 farklı şekilde falan söyledi, gösterdi sağolsun. Ve bana da bekleme diyen bir kişi bile olmadı. Boşa zaman kaybı, değmez gerçekten

Canım biraz eski bir konu ben yeni gördüm..Binnaz'da fal baktırmak istiyorum orayı da deniycem 1500 kredi kaç tl oluyor fal baktımak için veya yazıyor 59 kredi 59 tl mi?

Canım biraz eski bir konu ben yeni gördüm..Binnaz'da fal baktırmak istiyorum orayı da deniycem 1500 kredi kaç tl oluyor fal baktımak için veya yazıyor 59 kredi 59 tl mi?

59 kredi = 5,9 tl, yani dolayısıyla 1500 kredi = 150 tl maalesef :/

elfin ile ilgili yorumlarınız neler?

Kartları yorumlama tarzına ve nezaketine hayranım ama bana çıkmadı falları. Benden bağımsız bir şeyi bildi sayılır, ama onu da biraz şans eseri tutturdu galiba.

Canım teşekkür ederim bilgilendirmen için. Zişan Işık, Maya Demir ve Bilge Özdoğru arasında kaldım..Nasıl bakıyor bunlar bir bilgin var mı? iyiler mi bilemedim valla..deniycem ama hangisi sence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…