Elfin bana da payladi. Talia olumlu my konusmustu? Vade vermis miydi?Talia, Doğa. Elfin, engin gümüş, mert Göktürk, rüzgar, Selma aydın, hepsi patladı.
Canım ne oldu inan bilmiyorum ama belki de ani karar veriyorsundur bu ilk söylemek istediğim şey.Sadece yeşil çingene ve İrem Çerkez bildi. Her şey olumsuz. Neyse en azından fallara param gitmiycek.
Talia şubat ayında iyi olacak demişti. Evlendiğinde göre hiç bir şey olmaz artıkElfin bana da payladi. Talia olumlu my konusmustu? Vade vermis miydi?
Ya inanmiyorum, geçmiş olsun baska ne diyebilirim ki. Belki de senin için hayirli değildi. Yesilcingene ve Irem baskasiyla evlenecegini mi bikmislerdi yoksa sonunuzun olmadigi yonunde mi yorum yaptilar?Talia şubat ayında iyi olacak demişti. Evlendiğinde göre hiç bir şey olmaz artık
Yuhh nasıl duymadın evlendiğini şoktayımLoveMeKyrenia adam evlenmiş bugün öğrendim. Ötesi yok yani. Herkes iyi olacak görüşecek siniz. Dedi. Yok çıkmadı.
Canın kulağa çok basit bir teselli cümlesi gibi geliyor ama inan gerçekten böyle düşündüğüm için söylüyorum senden değerli değil. İnşallah bundan sonrası çoook güzel olur senin için.Şimdilik kimseye söylemişler. Yeşil çingene bir kadın var seninle evlilik yok dedi. İrem, bir sırrı var duyacaksın kavga var. Dedi. Ares te bilemedi. Elfine de çok güvenmiştim ya. Offff @LoveMeKyrenia @Nilufer_4U ssğolun.belkide hayırlısı bu.
Hepimiz için çok istediğimiz dilekler, çok değer verdiğimiz insanlar olabiliyor ama zamanla iyi ki olmamış dediğim öyle durumlar oldu ki.... Biliyorsun geçmiş artik tarih oldu gelecek ise belirsiz o nedenle anı yaşayıp akışta kalmak en doğrusu...Şimdilik kimseye söylemişler. Yeşil çingene bir kadın var seninle evlilik yok dedi. İrem, bir sırrı var duyacaksın kavga var. Dedi. Ares te bilemedi. Elfine de çok güvenmiştim ya. Offff @LoveMeKyrenia @Nilufer_4U ssğolun.belkide hayırlısı bu.
Acikcasi üzuldum senin icin hayirlisi olsun umarim daha iyileriyle kardilastirir Allah. Bende bugun son olarak engin gumus e baktirmistim daha cok onun karsi taraf durumunu aktarmasini severdim cunku gelecekte zaten o insani hayatimda istemiyorum mutsuz olsun sadeceTeşekkürler kızlarLoveMeKyrenia ve Nilufer_4U neleri atlatmadık ki bunlar da geçer. Bu arada arnisa, mekselina çıkmadı. Boşa harcamayın paranızı. Kendinize bir şeyler alın.
Senden de bir yil sonu degerlendirmesi bekleriz artik, en azindan vadesi gecip cikan cikmayan. Ben de hazirlayacagim listemi, gerci bana cikan eden yok. Fal konulariyla ilgili durumum stabilAcikcasi üzuldum senin icin hayirlisi olsun umarim daha iyileriyle kardilastirir Allah. Bende bugun son olarak engin gumus e baktirmistim daha cok onun karsi taraf durumunu aktarmasini severdim cunku gelecekte zaten o insani hayatimda istemiyorum mutsuz olsun sadece
Ben 1.5 fal yildir baktiriyorumSenden de bir yil sonu degerlendirmesi bekleriz artik, en azindan vadesi gecip cikan cikmayan. Ben de hazirlayacagim listemi, gerci bana cikan eden yok. Fal konulariyla ilgili durumum stabil
1.5 yildir baktiriyorum demek istedim nasil bir cumle kurduysam ☺☺Ben 1.5 fal yildir baktiriyorumher soylenen ismi nerdeyse denedim bizim en son iletisimi kestigimiz zaman mart sonu ki baya kotu bir sekildeydi ondan sonra baktitdigim herkes olumluydu fal sepetindeki utku haric tabi tarihleri gecende oldu. Ama garip olan Kavansit e de danismistim ben bu adamin herseyini hissederdim yani mutlu mutsuz hayatinda birisi var yok ki kisisine kadar aniden bu kesildi yani profiline baksam bile anlayamiyorum. Zaten dedigim gibi tek istrdigim hep mutsuz olsun surunsun
Zişan Işık a katina baktirdim tarot 1500 ama katina hala 49 krediydi genel olarak iyiydi ha 1500 kredi tabiki etmez 1 ay vade verdi zaten bu zamana kadar burada adi gecen cogu kisiye baktirdim vadelerin dolmasini bekliyorum o zaman uzun uzun yazacagim buraya da
Canım biraz eski bir konu ben yeni gördüm..Binnaz'da fal baktırmak istiyorum orayı da deniycem 1500 kredi kaç tl oluyor fal baktımak için veya yazıyor 59 kredi 59 tl mi?
elfin ile ilgili yorumlarınız neler?
59 kredi = 5,9 tl, yani dolayısıyla 1500 kredi = 150 tl maalesef :/
Kartları yorumlama tarzına ve nezaketine hayranım ama bana çıkmadı falları. Benden bağımsız bir şeyi bildi sayılır, ama onu da biraz şans eseri tutturdu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?