Ben binnaza gitmem artık. Yapılan şey sadece soygun. Bikaç falcı dışındaEn dogru karar, daha ônce birkac kez yazmistim o kadin özelinde, tekrar yaziyorum: benim en kötü 5 listemde rahat zirveye oynar. Online olarak 3-4 yil icersinde 100 ü askin fal baktirdigim düsünülürse durumun vehameti ortada... Asla ama asla hisli degil ve tek yaptigi ne kadaaaarrrrr "iyi ve bilgili" bir "astrolog" oldugunu size empoze ettirmek. Bir de dobra dobra begenmediginizi soylediginzde -ben yolladigim zaman soru hakkimiz vardi, orada baktiginin fal olmadigini kahve hic olmadigini memnun kalmadigimi hayal kirikligi oldugunu yazmistim- hemen remgini belli edip fena çemkiriyor.Kisacasi evlerden irak, fala cok cok uzak bir isim
Evet ta kendisi hatta Pelin Bilge Özdogru'ydu ne olduysa bir süre önce Pelin ismi silindiBilge özdoğru mu? O olumsuz dediler diye bende gitmiştm. Ayrıldıktan sonra. Olumluydu çok. Vadeleri tutmadı. Ama akıl verdi durdu o yüzden sevmedim. Ayrılarak risk almışsınız sizce buna gerek var mıydı vs vs
Seveni olmasına şaşırdığım biridir. Demek bende tutmadı bilemedimEvet ta kendisi hatta Pelin Bilge Özdogru'ydu ne olduysa bir süre önce Pelin ismi silindigereksiz uzun diye belki...
Bir kaç falcı kim heracımBen binnaza gitmem artık. Yapılan şey sadece soygun. Bikaç falcı dışında
Ya buna cevap yazıldı mı bilmiyorum falcı yorumları okurken denk geldim de. Wp plus diye bir uygulama var telefonu Android ise ondan yüklemiştir.Kızlar farklı birşey sorucam belki bir bileniniz vardır.Benim bu eski sevgilim telefonuna özel bir programmı yüklemiş ne yapmış anlamadım hiç ama adam hiçbir şekilde çevrimiçi görünmüyor.Bu sanırım 1 yıldır falan böyle,yani bu ara girmiyor desem yok yani,biz konuşuyorken bir kaç kez artık sordum,aptala yattı inkar etti.Ama kesin birşey yapmış,çünkü adam 7/24 telefonuyla haşır neşir biri hiç çevrimiçi olmamasına imkan yok.Benle aktif yazışırken bile çevrimiçi göstermiyordu nerdeyse o anda.Siz biliyormusunuz böyle bir program vs varmı
Ne kadar güzel yazmışsınız“Güzel seven” insanlar kendine inanmadıkça güzel sevmeleri yetmez. Sevmenin ve benliğin ziyanı böyle başlar. Bazen bazı ilişkiler öyle sonlanır ki güzel seven insanlar bile uğradığı haksızlık karşısında kendini suçlamaya koşar. Yanlışı kendinde arar. Güzel sevmek; başkasını anlamak, duymak, görmek, acıtmamaya özen göstermek, kendi ihtiyaçlarınla onun üzerine yıkılmamak, bir ilişkide erişkin olabilmekle ilgilidir. Tümünü ve daha fazlasını yapmışsınızdır. Öyleyse bu neyin suçluluk duygusudur? Çünkü olan biten her şeyin sebebini kendinde aramak geleneğiniz olmuştur. Tüm hatalardan dolayı özür dilemek öğretiniz, tüm sorumluluğu üzerinize almak göreviniz olmuştur. Çünkü başkasına gösterdiğiniz özeni kendinize göstermek öğretilmemiştir. Kendini sevmek başkasının payından azaltacak gibi gelir. Ne yapsanız haksız kazanç elde ediyor gibi hissedersiniz. Oysa güzel sevebilmek için kendini sevmek ön koşuldur. Çünkü size uzun bir zaman şöyle söylenmiştir; “güzel sevmek” başkasına dair yaptıklarınızla ilgilidir. Kendini güzel sevmek” hakkında narsistler dışında kimse konuşmaz. Başkasının hatalarını üstlenmeye alışmıştır benlikleriniz. Sevgiyi hak ettiğine inanmak, kendi adına hak iddia etmek, verilmeyen yerde durmama özgürlüğünüz olduğunu bilmek öğretilmemiştir. “Vicdanınızı kendiniz dışında herkes için kullanır olmuşsunuzdur. Zaten vicdan öyle kritik bir noktadır ki başkasına fazla kullanan kendinden esirgemek zorunda kalır. Güzel sevmek güzeldir. Ama bunun hakkı karşılık almaktır. Doğrudur. Ve öğrenir insan işte acıtıldıkça. Geçmişin öğretmediği her şeyi yaşam öğretir yaşadıkça.
Yüzlerce fal baktıran biri olarak ve yaklaşık bir yıldır fallardan uzak duran biri olarak söyledim yukardakilerini. Hepinizi anlıyorum ama herşey içinizde saklı. Fallar sizi kendinizden uzaklaştıran yegane şeydir. O kadar parayı fallara değil kendiniz için harcayın kızlar:))
Ne kadar güzel yazmışsınızinsan acı bir şekilde tecrübe yaşayınca anlıyor gerçeği. Benim uzun yıllık ilişkimi aslında hep ben ayakta tutmuşum hep ben vermişim hep sadık kalmışım hep sevmişim korumuşum. Aldatıldığımdan beri neleri neleri düşündüm. Şimdi birinin bana ilgisi var ve korkuyorum. Uğraşmadan emek vermeden sevgi kazanmak garip geliyor, suçlu hissediyorum. Zaten karşılık da veremiyorum erken diyorum. Ama yazdıklarınız beni düşündürdü. Teşekkürler. Herkese de dayanma gücü diliyorum. Çok zor emeğin ziyan olması, severken ayrılmak çok zor. Allah herkesin gönlüne göre versin.
artık yüklenmiyor, kredi aldıkça geliyor diye biliyorum.kızlar bugün hediye kredi yüklenmeyecek mi binnazda?
Teşekkürlerartık yüklenmiyor, kredi aldıkça geliyor diye biliyorum.
Benim haziran vadeli bir şeyim oldu serkanın söylediğiKimsede cikan fal haberi yok mu? Bugün 1 Temmuz, hatirladigim kadariyla Haziran vadeli birçok fal vardi, Serkan'in fallari özellikle ama kimseyle iletisimde bulunulmadi sanirim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?